Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μεχρι χτες βαζατε καλωδια να φορτισετε ενω εμεις τα πετουσαμε πανω σε ενα σταντ,αυτο πειραξε?,για την ιστορια το tap s3  oταν το πηρα πραγματι ηταν υπερτιμημενο (κατι αντιστοιχο με την apple δηλαδη )αλλα  δεν εχω κανει κανεναν καθαρισμο ακομα και παει βολιδα,στα + μπορω να γραψω πολλα αλλα θα περιοριστω στην απιστευτη οθονη ,ηχο απο αλλον πλανητη ελευθερια κινησεων στα μειον η μπαταρια που ειναι 2 ωρες λιγοτερη απο το ipad air 2 που ειχα

Και γω πάνω σε ένα dock το βάζω το 7 plus.

Θυμήθηκα τώρα τον original φορτιστή της samsung για το s7 edge που για quick wireless charge είχε και δικό του ανεμιστήρα στην πλάτη για να μην ψήνεται... Όπως θυμήθηκα και τον original wireless φορτιστή για το s6 edge που άφηνες το τηλέφωνο πάνω για να φορτίσει και γλιστρούσε η συσκευή απο το pad και έσκαγε κάτω...

Να μεν αλλά να λέμε και τα "αλλά" που και που. :)

BTW ο ήχος του S3 δεν πλησιάζει καν αυτόν του ipad pro. 

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω πάνω σε ένα dock το βάζω το 7 plus.

Θυμήθηκα τώρα τον original φορτιστή της samsung για το s7 edge που για quick wireless charge είχε και δικό του ανεμιστήρα στην πλάτη για να μην ψήνεται... Όπως θυμήθηκα και τον original wireless φορτιστή για το s6 edge που άφηνες το τηλέφωνο πάνω για να φορτίσει και γλιστρούσε η συσκευή απο το pad και έσκαγε κάτω...

Να μεν αλλά να λέμε και τα "αλλά" που και που. :)

BTW ο ήχος του S3 δεν πλησιάζει καν αυτόν του ipad pro. 

δεν ξερω για ποια ανεμιστηρακια,τηγανια μιλας αλλα εγω εχω παρει 2 τετοιους,https://www.amazon.de/AUKEY-Ladeger%C3%A4t-Google-Nexus-Limia-950-Moto-360/dp/B01BXMD2JO/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1505900317&sr=8-1-fkmr1&keywords=Itian%C2%AE+Qi+Drei+Spulen+Wireless-Ladeger%C3%A4t ,32 ε ολα ,οσο δηλαδη ο αυριανος σας ταχυφορτιστης  και ειναι αψογα και οχι δεν γλυστραει τιποτα.Οσο για το ipad pro που το εχει η αδερφη μου (αρωστη με την apple καθοτι γραφιστρια )οχι Bill καμια σχεση δεν εχει ο ηχος ,καποιο απο τα δυο δεν εχεις ακουσει γιατι η διαφορα ειναι χαοτικη

Δημοσ.

Εγω παντως είχα πάει σε αυτό

http://m.gsmarena.com/huawei_u8800_pro-4226.php

Στα 2 κατοστάρικα τότε του έχω βαρέσει overclock στα 1.8 σταθερά και με μια Custom CM 2.3 πήγαινε τρένο.

Βέβαια υπήρχε και το εξαιρετικό galaxy s2 με την amoled για τότε που έτρωγε το 4αρι για πρωινό. Στις δε οθόνες το iphone 4 είχε 3.5 3.8 είχε το ideos και 4.3 το S2. Για τότε το S2 είχε τεράστια οθόνη. Αλλα χρόνια.

http://m.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

Το iphone 4 κυκλοφόρησε το 2010 ενώ το Huawei U8800 Pro το 2011. Ένα χρόνο μετά. Όσο για την εμφάνιση που σχολιάζαμε συγκρητικά με το iphone 4... no comment  :X

Δημοσ.

Το iphone 4 κυκλοφόρησε το 2010 ενώ το Huawei U8800 Pro το 2011. Ένα χρόνο μετά. Όσο από εμφάνιση συγκρητικά με το iphone 4 που σχολιάζαμε.. :X

Πιο πριν είχα N80 με Symbian για αυτό έβαλα το πρώτο Android που πήρα. Η εμφάνιση είναι υποκειμενικη χίλιες φορές οι 3.8 στο σασι του x5. Το iphone πέρα από την ποιότητα που είχε στην εμφάνιση δεν έλεγε πολλά. Τέλος πάντων 2017 έχουμε τότε το ios είχε 23% της πίτας το Android 60 το Symbian ακόμα 15 20 συν το bbs. Μετά από 6 χρόνια έχουν αλλάξει τα παντα το mobile segment εξελίσσεται πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.

Δημοσ.

Το iphone 4 όταν βγήκε (και για κάποια χρόνια μετά) ήταν ένα πολύ όμορφο κινητό. Απλά κάπως πιο ευαίσθητο λόγω του γυαλιού μπρος πίσω. Μην το συγκρίνετε με τωρινές συσκευές!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω για ποια ανεμιστηρακια,τηγανια μιλας αλλα εγω εχω παρει 2 τετοιους,https://www.amazon.de/AUKEY-Ladeger%C3%A4t-Google-Nexus-Limia-950-Moto-360/dp/B01BXMD2JO/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1505900317&sr=8-1-fkmr1&keywords=Itian%C2%AE+Qi+Drei+Spulen+Wireless-Ladeger%C3%A4t ,32 ε ολα ,οσο δηλαδη ο αυριανος σας ταχυφορτιστης  και ειναι αψογα και οχι δεν γλυστραει τιποτα.Οσο για το ipad pro που το εχει η αδερφη μου (αρωστη με την apple καθοτι γραφιστρια )οχι Bill καμια σχεση δεν εχει ο ηχος ,καποιο απο τα δυο δεν εχεις ακουσει γιατι η διαφορα ειναι χαοτικη

Α δεν ξέρεις. ΟΚ. :)

Μια χαρά τα άκουσα both (S3 και ipad pro 10").

Δημοσ.

Α δεν ξέρεις. ΟΚ. :)

Μια χαρά τα άκουσα both (S3 και ipad pro 10").

τοτε απλα δεν εισαι αντικειμενικος ,το ξανατονιζω η διαφορα ειναι χαοτικη 

• Super Moderators
Δημοσ.

τοτε απλα δεν εισαι αντικειμενικος ,το ξανατονιζω η διαφορα ειναι χαοτικη 

Γενικώς υπάρχουν χαοτικές διαφορές:

post-40751-0-38012600-1505903546_thumb.png

post-40751-0-32506700-1505903551_thumb.png

post-40751-0-78511400-1505903555_thumb.png

post-40751-0-84896500-1505903560_thumb.png

Δημοσ.

Πιο πριν είχα N80 με Symbian για αυτό έβαλα το πρώτο Android που πήρα. Η εμφάνιση είναι υποκειμενικη χίλιες φορές οι 3.8 στο σασι του x5. Το iphone πέρα από την ποιότητα που είχε στην εμφάνιση δεν έλεγε πολλά. Τέλος πάντων 2017 έχουμε τότε το ios είχε 23% της πίτας το Android 60 το Symbian ακόμα 15 20 συν το bbs. Μετά από 6 χρόνια έχουν αλλάξει τα παντα το mobile segment εξελίσσεται πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.

Απλά είπαμε να δούμε τι κινητά κυκλοφορούσαν μέχρι να βγει το iphone 4 (όχι ένα χρόνο μετά) και να συγκρίνουμε εμφάνιση. Συμφωνώ ότι η ομορφιά μίας συσκευής είναι υποκειμενική αλλά όχι και να λέμε ότι το iphone 4 είναι η πιο άσχημη συσκευή που έχει κυκλοφορήσει η apple...

Btw κι εγώ symbian χρησιμοποιούσα..με Nokia 6600 ξεκίνησα (αγάπη απλά), ύστερα ericsson p1(τρομερά δύσχρηστο με αυτό το πενάκι), μετά στο nokia 95 black edition και τέλος πάλι σε touch (resistive) screen με το nokia 97. Τότε μου είχαν δώσει τσάμπα iphone 3GS και όπως ήταν το πούλησα... Τυχαία αργότερα έπεσε στα χέρια μου το iphone 4 όπου δεν είχα ξαναπιάσει στα χέρια μου τόσο στιβαρή κατασκευή και υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί μπρος-πίσω όπως επίσης δεν είχα εμπειρία με capacitive οθόνη και multi-touch και γενικά χωρίς κολλήματα.. Επίσης, τότε το jailbreak θυμάμαι γινόταν μόνο με ένα slide to unlock σε ένα site και πραγματικά τότε για μένα ήταν προϋπόθεση να κρατήσω το κινητό γιατί τότε δεν υπήρχαν βασικά πράγματα όπως πχ ένα control center..

• Like 1
Δημοσ.

Γενικώς υπάρχουν χαοτικές διαφορές:

βρε bill ,για την μπαταρια το ειπα και εγω πρωτος και πριν απο σενα,για την μουσικη μιλουσαμε  ,το γυρισες?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

βρε bill ,για την μπαταρια το ειπα και εγω πρωτος και πριν απο σενα,για την μουσικη μιλουσαμε  ,το γυρισες?

Καθόλου, συμπλήρωσα κι άλλα! :)

Και μην μπερδεύεις το "δυνατά" με το "καλά" σε ό,τι έχει να κάνει με τον ήχο! :)

Δημοσ.

Καθόλου, συμπλήρωσα κι άλλα! :)

Και μην μπερδεύεις το "δυνατά" με το "καλά" σε ό,τι έχει να κάνει με τον ήχο! :)

καταλαβες τωρα γιατι σε καθε τετοια αντιπαραθεση ξεπερναμε τα 1000 μυνηματα?,επειδη μολις βρισκετε τα σκουρα το γυρνατε αλλου και αιντε παλι απο την αρχη.εγω παντως θα παραμεινω στην μουσικη  ,δεν παρασυρομαι.

Ναι ελαφρος πιο δυνατα ειναι στο ipad αλλα ποιοτητα το s3 με χαοτικη διαφορα (ξανατονιζω)

Δημοσ.

Ποτέ δεν σε έχει κρασάρει εφαρμογη δηλαδή αυτό θες να μου πεις? Χιλιάδες φορές ρε bill να έχω 2 εφαρμογές που τρέχουν μόνες τους και καθαρίζουν το λειτουργικό και να έχω όλες τις δυνατότητες του Android παρά ένα λειτουργικό που με περιορίζει πάρα πολύ και δεν χρειάζεται τέτοια προγράμματα. 2 λεπτά τη μέρα είναι.

Κάπως έτσι και πραγματικά από όταν άρχισα να τα χρησιμοποιώ δεν έχω δει ούτε force close ουτε κολλήματα μονο καλό κάνουν όπως κάνει το Ccleaner και registry mechanic χρόνια τώρα και στα Windows.

Καλά εσύ αγαπητέ είσαι μεγάλη περίπτωση.

Έχεις κραξει ότι ναυαρχίδα έχει βγει στην αγορά για διάφορους λόγους και έχεις βγάλει υπερκινητο το note 3 σου.

Εδώ είχες μπει στο γειτονικό myphone στο θέμα του galaxy s8 και το έβγαζες χειρότερο από το note 3 μέχρι που σε γιουχαρανε όλοι έφαγες παρατήρηση και αποχωρησες από το θέμα.

Μετά μαρεσει που κραζεις τάχα μου και την apple ενώ και τις ναυαρχιδες του android τις έχεις κραξει περισσότερο.

Κατά τα άλλα μαρεσει που το παίζεις και αντικειμενικός...

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

καταλαβες τωρα γιατι σε καθε τετοια αντιπαραθεση ξεπερναμε τα 1000 μυνηματα?,επειδη μολις βρισκετε τα σκουρα το γυρνατε αλλου και αιντε παλι απο την αρχη.εγω παντως θα παραμεινω στην μουσικη  ,δεν παρασυρομαι.

Ναι ελαφρος πιο δυνατα ειναι στο ipad αλλα ποιοτητα το s3 με χαοτικη διαφορα (ξανατονιζω)

Μάλλον το συγκρίνεις με τα  ipads που είχαν μόνο 2 speakers... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...