Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Για την τιμή του είναι μια χαρά το A. Αλλά το s2 έχει amoled κάτι που το δίνει πολλούς πόντους. Αν το budget σου είναι μέχρι 200 μονόδρομος το Α. Τουλάχιστον μπόρεσες και έφυγες και μπραβο σου. Αρκετούς τους καταλαβαίνω μια ζωή με apple προϊόντα με περιορισμους κτλ και δεν μπορούν να πάνε αλλού. Ευτυχώς δεν έκανα ποτέ το λάθος να πάρω apple συσκευή ακόμα και τότε που είχε βγει το πρώτο iPhone εγώ είχα πάρει N80 στα 680 ευρώ με το κορυφαίο Symbian για τότε. Το γνωρίζω για την Amoled και ότι είναι υπέρ αλλά θα πουλήσω το Mini 2 150-160€ θα βάλω 30€ παραπάνω και θα πάρω το Tab A και έχω και μία 64GB MicroSD σπίτι να την βάλω μέσα και θα είναι κομπλέ για ταινίες ειδικά. Δεν έχω απαιτήσεις μιας και με το Mini 2 δεν έκανα και τίποτα το τρομερό τελευταία, όταν το πήρα ναι ήταν άψογο, πλέον με τα 16GB που δεν είναι επεκτάσιμα, δεν μπορώ καν να φορτώσω ταινίες και να το πάρω μαζί μου. Είχα πάει 2 βδομάδες διακοπές και μπόρεσα μόνο να βάλω 2 ταινίες από το Amazon Prime και 3 επεισόδια από το Netflix και μου πέταξε μήνυμα ότι δεν έχω χώρο. Οπότε είδα τις δύο ταινίες και μετά το είχα στην τσάντα να βρίσκεται άσκοπα.
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το γνωρίζω για την Amoled και ότι είναι υπέρ αλλά θα πουλήσω το Mini 2 150-160€ θα βάλω 30€ παραπάνω και θα πάρω το Tab A και έχω και μία 64GB MicroSD σπίτι να την βάλω μέσα και θα είναι κομπλέ για ταινίες ειδικά. Δεν έχω απαιτήσεις μιας και με το Mini 2 δεν έκανα και τίποτα το τρομερό τελευταία, όταν το πήρα ναι ήταν άψογο, πλέον με τα 16GB που δεν είναι επεκτάσιμα, δεν μπορώ καν να φορτώσω ταινίες και να το πάρω μαζί μου. Είχα πάει 2 βδομάδες διακοπές και μπόρεσα μόνο να βάλω 2 ταινίες από το Amazon Prime και 3 επεισόδια από το Netflix και μου πέταξε μήνυμα ότι δεν έχω χώρο. Οπότε είδα τις δύο ταινίες και μετά το είχα στην τσάντα να βρίσκεται άσκοπα. Με το καλό να πας στο A. Με 128gb χώρου βάζεις ότι θέλεις και σίγουρα η ευελιξία του Android έναντι του iOS θα σου αρέσει.
slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τουλάχιστον μπόρεσες και έφυγες και μπραβο σου. Αρκετούς τους καταλαβαίνω μια ζωή με apple προϊόντα με περιορισμους κτλ και δεν μπορούν να πάνε αλλού. Ευτυχώς δεν έκανα ποτέ το λάθος να πάρω apple συσκευή ακόμα και τότε που είχε βγει το πρώτο iPhone εγώ είχα πάρει N80 στα 680 ευρώ με το κορυφαίο Symbian για τότε. ο φοβος που εμφυτευουν καποιοι φανατικοι ηταν απλως και το οτι δεν ειχα γνωρισει ποτε το android ,απο HTC Touch Diamond Windows Mobile μεταπηδησα σε iphone 3 κατα τα αλλα πουλησα της apple συσκευες που ειχα ,πηρα σε android οτι καλυτερο υπηρχε καινουργιο τοτε και περισεψαν και χρηματα ,οκ χασαμε και καποια χρηματα απο αγορασμενες εφαρμογες ομως τισ εχω ολες χρησιμοποιησει χρονια ολοκληρα και τις οποιες τις περισσοτερες τις βρηκα δωραεν στο playstore ,ουτε γατα ουτε ζημια και ναι ρε παιδεια κανω οτι θελω πια,ουφ (γιαυτο τρελαινομαι οταν λενε καποιοι εμπειρια χρησης ,οχι ρε φιλε δεν ειναι ) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Με το καλό να πας στο A. Με 128gb χώρου βάζεις ότι θέλεις και σίγουρα η ευελιξία του Android έναντι του iOS θα σου αρέσει. Τα Α είναι σχεδόν ...σκουπίδια που σε λίγους μήνες θα σέρνονται και δεν θα πάρουν καμία μελλοντική αναβάθμιση. Ακόμη και το S2 8" LTE που έχω και είναι η αναβαθμισμένη έκδοση, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει σημάδια κόπωσης μετά από 4-5 μήνες χρήσης. Μάλλον ήρθε η ώρα για ένα ipad pro και το S2 θα γίνει remote control / media pad για το σαλόνι. Το S3 για τα λεφτά του είναι από τις χειρότερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος. Αν κόστιζε 40% κάτω θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Το software του δεν είναι τόσο "περιποιημένο" για μια συσκευή τέτοιας τιμής, το multitasking "πάσχει" και γενικότερα το android ακόμη δεν έχει ωριμάσει για χρήση σε tablets. Τις αστειότητες για το jailbreak δεν θα τις σχολιάσω γιατί θα σας ...πληγώσω! Η θεωρία μου πάντως είναι πως ένας που κάνει jailbreak στο ios το κάνει γιατί το πήρε σχεδόν με το ζόρι και κατά βάθος δεν θέλει να ξεκολλήσει απο το android... PS: Είμαστε offtopic αλλά ...who cares... PS2: Πριν αρχίσετε τις εξυπνάδες, να σας πω απο τώρα πως είχα πολύ περισσότερες android συσκευές στα χέρια μου, απο τα πιο "βαμμένα" android fan boys!
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Α είναι σχεδόν ...σκουπίδια που σε λίγους μήνες θα σέρνονται και δεν θα πάρουν καμία μελλοντική αναβάθμιση. Ακόμη και το S2 8" LTE που έχω και είναι η αναβαθμισμένη έκδοση, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει σημάδια κόπωσης μετά από 4-5 μήνες χρήσης. Μάλλον ήρθε η ώρα για ένα ipad pro και το S2 θα γίνει remote control / media pad για το σαλόνι. Το S3 για τα λεφτά του είναι από τις χειρότερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος. Αν κόστιζε 40% κάτω θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Το software του δεν είναι τόσο "περιποιημένο" για μια συσκευή τέτοιας τιμής, το multitasking "πάσχει" και γενικότερα το android ακόμη δεν έχει ωριμάσει για χρήση σε tablets. Τις αστειότητες για το jailbreak δεν θα τις σχολιάσω γιατί θα σας ...πληγώσω! Η θεωρία μου πάντως είναι πως ένας που κάνει jailbreak στο ios το κάνει γιατί το πήρε σχεδόν με το ζόρι και κατά βάθος δεν θέλει να ξεκολλήσει απο το android... PS: Είμαστε offtopic αλλά ...who cares... PS2: Πριν αρχίσετε τις εξυπνάδες, να σας πω απο τώρα πως είχα πολύ περισσότερες android συσκευές στα χέρια μου, απο τα πιο "βαμμένα" android fan boys! Πως γίνεται αυτό το galaxy A να σέρνεται που είναι καινούργιο και το Note 10.1 που έχω από το 2012 να πηγαίνει τρένο μετά από τόσα χρόνια? Που και που να τρέχουμε και κανένα CCleaner κακό δεν κάνει. Το s2 s3 και μόνο τέτοιες οθοναρες που έχουν είναι αρκετά ανώτερα των ipad. Για multimedia περιεχόμενο είναι οι καλύτερες επιλογές. Το s3 είναι λίγο ακριβό ναι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πως γίνεται αυτό το galaxy A να σέρνεται που είναι καινούργιο και το Note 10.1 που έχω από το 2012 να πηγαίνει τρένο μετά από τόσα χρόνια? Που και που να τρέχουμε και κανένα CCleaner κακό δεν κάνει. Το s2 s3 και μόνο τέτοιες οθοναρες που έχουν είναι αρκετά ανώτερα των ipad. Για multimedia περιεχόμενο είναι οι καλύτερες επιλογές. Το s3 είναι λίγο ακριβό ναι. Ccleaner? Χο χο χο χο χο χο 2
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ccleaner? Χο χο χο χο χο χο Η sd maid. Τι το κακό έχουν? Για το malware? Στο pc έκατσε η στραβή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Η sd maid. Τι το κακό έχουν? Για το malware? Στο pc έκατσε η στραβή. Να φροντίσει η Google να σας το φτιάξει σωστά ώστε να μη χρειάζονται έξτρα προγράμματα για να παραμένει "φρέσκια" η συσκευή!
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να φροντίσει η Google να σας το φτιάξει σωστά ώστε να μη χρειάζονται έξτρα προγράμματα για να παραμένει "φρέσκια" η συσκευή!Τα Windows δεν χρειάζονται? Προτιμώ να μπορώ να κάνω τα πάντα και ας έχω το Ccleaner και το sd maid προγραμματισμένα να τρέχουν μια φορά τη μέρα να καθαρίζουν ότι χρειάζεται. Το ίδιο έχω και στα Windows εδώ και πολλά χρόνια. Αν πιστεύεις ότι είναι τόσο πρόβλημα να έχεις 2 προγράμματα να καθαρίζουν αυτόματα ένα λειτουργικό τι να πω. Σκέψου όμως ότι έχω να δω force close σε εφαρμογή αρκετά χρόνια και το κινητό πάντα είναι καθαρό από αρχεία που δεν χρειάζονται και επιβαρύνουν το σύστημα. Και το εξαιρετικό sd maid 2 λεπτά τη μέρα και τέλος έχεις ένα κινητό που δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Windows δεν χρειάζονται? Προτιμώ να μπορώ να κάνω τα πάντα και ας έχω το Ccleaner και το sd maid προγραμματισμένα να τρέχουν μια φορά τη μέρα να καθαρίζουν ότι χρειάζεται. Το ίδιο έχω και στα Windows εδώ και πολλά χρόνια. Αν πιστεύεις ότι είναι τόσο πρόβλημα να έχεις 2 προγράμματα να καθαρίζουν αυτόματα ένα λειτουργικό τι να πω. Σκέψου όμως ότι έχω να δω force close σε εφαρμογή αρκετά χρόνια και το κινητό πάντα είναι καθαρό από αρχεία που δεν χρειάζονται και επιβαρύνουν το σύστημα. Και το εξαιρετικό sd maid 2 λεπτά τη μέρα και τέλος έχεις ένα κινητό που δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ. Το ios μου δεν κολλάει ποτέ και δεν ζητάει τίποτα από extra software για να παραμένει "φρέσκο".
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Windows δεν χρειάζονται? Προτιμώ να μπορώ να κάνω τα πάντα και ας έχω το Ccleaner και το sd maid προγραμματισμένα να τρέχουν μια φορά τη μέρα να καθαρίζουν ότι χρειάζεται. Το ίδιο έχω και στα Windows εδώ και πολλά χρόνια. Αν πιστεύεις ότι είναι τόσο πρόβλημα να έχεις 2 προγράμματα να καθαρίζουν αυτόματα ένα λειτουργικό τι να πω. Σκέψου όμως ότι έχω να δω force close σε εφαρμογή αρκετά χρόνια και το κινητό πάντα είναι καθαρό από αρχεία που δεν χρειάζονται και επιβαρύνουν το σύστημα. Και το εξαιρετικό sd maid 2 λεπτά τη μέρα και τέλος έχεις ένα κινητό που δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ. Βασικά κάνει αυτό που τα iPhone κάνουν αυτόματα... οπότε ουσιαστικά προγραμματίζεις να κάνει την παραπάνω ενέργεια σαν να είναι Native. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.. εντάξει δεν είναι και το πιο πρακτικό για κάποιον που δεν το γνωρίζει αλλά την δουλειά την κάνει. 2
slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το ios μου δεν κολλάει ποτέ και δεν ζητάει τίποτα από extra software για να παραμένει "φρέσκο". μεχρι χτες βαζατε καλωδια να φορτισετε ενω εμεις τα πετουσαμε πανω σε ενα σταντ,αυτο πειραξε?,για την ιστορια το tap s3 oταν το πηρα πραγματι ηταν υπερτιμημενο (κατι αντιστοιχο με την apple δηλαδη )αλλα δεν εχω κανει κανεναν καθαρισμο ακομα και παει βολιδα,στα + μπορω να γραψω πολλα αλλα θα περιοριστω στην απιστευτη οθονη ,ηχο απο αλλον πλανητη ελευθερια κινησεων στα μειον η μπαταρια που ειναι 2 ωρες λιγοτερη απο το ipad air 2 που ειχα 1
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το ios μου δεν κολλάει ποτέ και δεν ζητάει τίποτα από extra software για να παραμένει "φρέσκο". Ποτέ δεν σε έχει κρασάρει εφαρμογη δηλαδή αυτό θες να μου πεις? Χιλιάδες φορές ρε bill να έχω 2 εφαρμογές που τρέχουν μόνες τους και καθαρίζουν το λειτουργικό και να έχω όλες τις δυνατότητες του Android παρά ένα λειτουργικό που με περιορίζει πάρα πολύ και δεν χρειάζεται τέτοια προγράμματα. 2 λεπτά τη μέρα είναι. Βασικά κάνει αυτό που τα iPhone κάνουν αυτόματα... οπότε ουσιαστικά προγραμματίζεις να κάνει την παραπάνω ενέργεια σαν να είναι Native. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.. εντάξει δεν είναι και το πιο πρακτικό για κάποιον που δεν το γνωρίζει αλλά την δουλειά την κάνει. Κάπως έτσι και πραγματικά από όταν άρχισα να τα χρησιμοποιώ δεν έχω δει ούτε force close ουτε κολλήματα μονο καλό κάνουν όπως κάνει το Ccleaner και registry mechanic χρόνια τώρα και στα Windows.
basilis5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 παντως μπραβο τους που εστω και πολυ αργα εβγαλαν ενα τηλεφωνο που δεν προκαλει το γελιο η εμφανιση του παιζει να μας ποσταρεις μια φωτο ποιο τηλ ειχες οταν εβγαλε η apple το iphone 4? 1
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 παιζει να μας ποσταρεις μια φωτο ποιο τηλ ειχες οταν εβγαλε η apple το iphone 4? Εγω παντως είχα πάει σε αυτό http://m.gsmarena.com/huawei_u8800_pro-4226.php Στα 2 κατοστάρικα τότε του έχω βαρέσει overclock στα 1.8 σταθερά και με μια Custom CM 2.3 πήγαινε τρένο. Βέβαια υπήρχε και το εξαιρετικό galaxy s2 με την amoled για τότε που έτρωγε το 4αρι για πρωινό. Στις δε οθόνες το iphone 4 είχε 3.5 3.8 είχε το ideos και 4.3 το S2. Για τότε το S2 είχε τεράστια οθόνη. Αλλα χρόνια. http://m.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα