slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εμπειρια χρησης αυτην την αρχαια καραμελα δεν σκοπευετε να την αναβαθμισετε? 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 αυτην την αρχαια καραμελα δεν σκοπευετε να την αναβαθμισετε? Οχι ,ειναι τερματισμενη στις apple συσκευες δεν αναβαθμιζετε αλλο .Ειναι ομως λιγο δυσκολο να το εξηγησεις σε καποιον που δεν εχει στην κατοχη του apple προιοντα η' ειναι προκατελειμενος για συγκεκριμενους λογους. Πως δεν σας καθετε μια πολυ ομορφη γυναικα και εξαιτιας αυτου την κραζετε ,ενα τετοιο πραγμα ...
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Jailbreaκ κανουν τα παιδακια και οι αργοσχολοι ,σαν τους καγκουρες με τα παπια ειναι.Κανεις σοβαρος δεν θα κανει jailbreak σε συσκευη της apple να διαταραξει την εμπειρια χρησης αυτο πληρωσε αλλωστε . Ως κάποιος που έκανε Jailbreak στο παρελθόν, το είχα πιο παραμετροποιήσιμο βάζοντας δυνατότητες που βλέπεις σίγα σίγα σε κάθε νέα έκδοση του iOS ως Feature. Μην λέμε ότι θέλουμε, ισχύει ότι βάζεις σε κίνδυνο την ασφάλεια του Smartphone αλλά να βλέπουμε και τις δύο όψεις του νομίσματος. Υπάρχουν για παράδειγμα πράγματα που υπάρχουν σε Android και δίχως το JB δεν θα τα είχα σε iPhone. Αν λοιπόν κυκλοφορήσει iOS 11 Jailbreak, εγώ προσωπικά θα το ξαναβάλω. Θες ένα ακόμα παράδειγμα; Είχα αγοράσει μία VR μάσκα η οποία δεν είχε κουμπί, δεν ήξερα τι να κάνω, με το Jailbreak ενεργοποίησα Touch Simulation στην μέση της οθόνης πατώντας το Volume up και μπορούσα να χειρίζομαι την μάσκα με τα ακουστικά μου. Κάτι που πλέον δεν μπορώ να το κάνω και η μάσκα μου είναι άχρηστη. 2
slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι ,ειναι τερματισμενη στις apple συσκευες δεν αναβαθμιζετε αλλο .Ειναι ομως λιγο δυσκολο να το εξηγησεις σε καποιον που δεν εχει στην κατοχη του apple προιοντα η' ειναι προκατελειμενος για συγκεκριμενους λογους. Πως δεν σας καθετε μια πολυ ομορφη γυναικα και εξαιτιας αυτου την κραζετε ,ενα τετοιο πραγμα ... τ πιο πιθανο ειναι να ειχα πριν απο σενα apple ,για περισσοτερα χρονια (ακομα και τωρα λογο δουλειας) και ολη την γκαμα αλλα με αυτη την υπεροψια που να δεις κατι παραπανω 2
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 τ πιο πιθανο ειναι να ειχα πριν απο σενα apple ,για περισσοτερα χρονια (ακομα και τωρα λογο δουλειας) και ολη την γκαμα αλλα με αυτη την υπεροψια που να δεις κατι παραπανω Σιγουρα ,οπως τα λες ειναι .
slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Jailbreaκ κανουν τα παιδακια και οι αργοσχολοι ,σαν τους καγκουρες με τα παπια ειναι.Κανεις σοβαρος δεν θα κανει jailbreak σε συσκευη της apple να διαταραξει την εμπειρια χρησης αυτο πληρωσε αλλωστε . αν συνεχιζα να κανω jb ισως και να μην εφευγα απο το iphone,βαρεθηκα ομως να περιμενω καινουργιο μετα απο καθε uptade η να καθομαι μηνες χωρις αναβαθμιση για να μην το χασω Σιγουρα ,οπως τα λες ειναι . σιγα μην σε βγαλω και τιμολογια αγορας 3
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 αν συνεχιζα να κανω jb ισως και να μην εφευγα απο το iphone,βαρεθηκα ομως να περιμενω καινουργιο μετα απο καθε uptade η να καθομαι μηνες χωρις αναβαθμιση για να μην το χασω σιγα μην σε βγαλω και τιμολογια αγορας Κακά τα ψέματα, χθες σκεφτόμουν να πουλήσω το Mini 2 και να πάρω το Galaxy Tab A 2016 10.1" αλλά κάνω σκέψεις γιατί δεν θα έχω τις εφαρμογές και τις ταινίες που έχω στο Apple Ecosystem. Αλλά από την άλλη είναι αυτό που λές, είμαι στην 10.3.3 και δεν πρόκειται να βάλω την 11 γιατί σέρνεται μετά. Λες να κάνω την μετάβαση μιας και έχεις κάποια εμπειρία στις μεταβάσεις; 1
slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κακά τα ψέματα, χθες σκεφτόμουν να πουλήσω το Mini 2 και να πάρω το Galaxy Tab A 2016 10.1" αλλά κάνω σκέψεις γιατί δεν θα έχω τις εφαρμογές και τις ταινίες που έχω στο Apple Ecosystem. Αλλά από την άλλη είναι αυτό που λές, είμαι στην 10.3.3 και δεν πρόκειται να βάλω την 11 γιατί σέρνεται μετά. Λες να κάνω την μετάβαση μιας και έχεις κάποια εμπειρία στις μεταβάσεις; δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου ,εγω 1,5 χρονο το σκεφτομουν και ρωτουσα δεξια αριστερα μεχρι που το αποφασισα αλλα ετσι και δεν μου καθοταν σε ενα μηνα θα το πολουσα και θα ξαναγυρνουσα στο iphone και ας εχανα καποια αρκετα χρημτα σε εναν μηνα (πωληση iphone 6s ,αγορα 7edge και επιστροφη παλι στο 6s),τελικα μετα απο εναν μηνα τα του σπιτιου πουληθηκαν ολες οι apple συσκευες εκτος απο το airportextreme .Τωρα στα δικα σου ,ποια ηταν η χρηση του mini? εγω εκεινη την εποχη αντικατεστησε ενα Pc που το ειχα μονο για ψυχαγωγικους λογους με το Mini,συνδεδεμενο με τιβι-ενισχυτη για ταινειες-μουσικη ,η αληθεια ειναι οτι με ειχε απογοητευσει πολυ γιατι ξαφινικα μπορουσα να κανω τα μισα και αυτα με ταλαιπωρια (ναι οκ κατεβαζα και καμια ταινεια και μουσικη με το pc σιγα το κακο ολος ο πλανητης το κανει ).Για τετοια χρηση δεν ειναι και το καταλληλο μηχανημα .Η αλαγη ομως το Mini με ενα tab android με προβληματιζει απο την αποψη οτι ειναι 2 εντελος διαφορετικα εργαλεια ,γιαυτο πες μου ποια θα ειναι η χρηση?
boulevar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πείτε μου ότι δεν σας αρέσει πιο πολύ το Note 7 να τρελαθώ Οχι Έρχεται σε λίγα χρόνια με αναλογια 999:9 Κάποτε ναι τα έλεγαν παντόφλες τέτοια κινητά αν και για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος. S8+ έχω δουλέψει αρκετή ώρα και πέρα από την οθόνη που είναι εξαιρετική δεν μου έκανε το κλικ. Αν πάμε εξολοκλήρου σε αυτή την αναλογία θα χορέψω και εγώ δεν γίνεται αλλιώς. Θα δείξει αν είναι μόδα η όχι.
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου ,εγω 1,5 χρονο το σκεφτομουν και ρωτουσα δεξια αριστερα μεχρι που το αποφασισα αλλα ετσι και δεν μου καθοταν σε ενα μηνα θα το πολουσα και θα ξαναγυρνουσα στο iphone και ας εχανα καποια αρκετα χρημτα σε εναν μηνα (πωληση iphone 6s ,αγορα 7edge και επιστροφη παλι στο 6s),τελικα μετα απο εναν μηνα τα του σπιτιου πουληθηκαν ολες οι apple συσκευες εκτος απο το airportextreme .Τωρα στα δικα σου ,ποια ηταν η χρηση του mini? εγω εκεινη την εποχη αντικατεστησε ενα Pc που το ειχα μονο για ψυχαγωγικους λογους με το Mini,συνδεδεμενο με τιβι-ενισχυτη για ταινειες-μουσικη ,η αληθεια ειναι οτι με ειχε απογοητευσει πολυ γιατι ξαφινικα μπορουσα να κανω τα μισα και αυτα με ταλαιπωρια (ναι οκ κατεβαζα και καμια ταινεια και μουσικη με το pc σιγα το κακο ολος ο πλανητης το κανει ).Για τετοια χρηση δεν ειναι και το καταλληλο μηχανημα .Η αλαγη ομως το Mini με ενα tab android με προβληματιζει απο την αποψη οτι ειναι 2 εντελος διαφορετικα εργαλεια ,γιαυτο πες μου ποια θα ειναι η χρηση? Θα σου γράψω με PM 1
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Jailbreaκ κανουν τα παιδακια και οι αργοσχολοι ,σαν τους καγκουρες με τα παπια ειναι.Κανεις σοβαρος δεν θα κανει jailbreak σε συσκευη της apple να διαταραξει την εμπειρια χρησης αυτο πληρωσε αλλωστε .Ios χωρίς jailbreak είναι ένα ανάπηρο λειτουργικό για γερόντια. Οι παππούδες ναι δεν κάνουν JB δεν ξέρουν πως γίνεται άλλωστε. Ας είναι καλά τα παιδιά που το σπάνε κάθε τόσο αλλιώς ούτε 5% ποσοστό δεν θα είχε. Φαίνεται ο αργόσχολος. Ως κάποιος που έκανε Jailbreak στο παρελθόν, το είχα πιο παραμετροποιήσιμο βάζοντας δυνατότητες που βλέπεις σίγα σίγα σε κάθε νέα έκδοση του iOS ως Feature. Μην λέμε ότι θέλουμε, ισχύει ότι βάζεις σε κίνδυνο την ασφάλεια του Smartphone αλλά να βλέπουμε και τις δύο όψεις του νομίσματος. Υπάρχουν για παράδειγμα πράγματα που υπάρχουν σε Android και δίχως το JB δεν θα τα είχα σε iPhone. Αν λοιπόν κυκλοφορήσει iOS 11 Jailbreak, εγώ προσωπικά θα το ξαναβάλω. Θες ένα ακόμα παράδειγμα; Είχα αγοράσει μία VR μάσκα η οποία δεν είχε κουμπί, δεν ήξερα τι να κάνω, με το Jailbreak ενεργοποίησα Touch Simulation στην μέση της οθόνης πατώντας το Volume up και μπορούσα να χειρίζομαι την μάσκα με τα ακουστικά μου. Κάτι που πλέον δεν μπορώ να το κάνω και η μάσκα μου είναι άχρηστη.Οι μεγαλύτεροι δεν έχουν ιδέα πως γίνεται ρε συ Neg προφανώς και θα έκανες JB οι λειτουργίες που προσφέρει είναι απεριόριστες και πλησιάζει το Android. 5 λεπτά υπόθεση είναι άλλωστε αλλά πρέπει να ξέρεις. Παρα πολύς κόσμος έμεινε σε παλιότερες εκδόσεις μόνο και μόνο για αυτό. Κακά τα ψέματα, χθες σκεφτόμουν να πουλήσω το Mini 2 και να πάρω το Galaxy Tab A 2016 10.1" αλλά κάνω σκέψεις γιατί δεν θα έχω τις εφαρμογές και τις ταινίες που έχω στο Apple Ecosystem. Αλλά από την άλλη είναι αυτό που λές, είμαι στην 10.3.3 και δεν πρόκειται να βάλω την 11 γιατί σέρνεται μετά. Λες να κάνω την μετάβαση μιας και έχεις κάποια εμπειρία στις μεταβάσεις;Για tablet πάνε στο tab s3 είναι ένα εξαιρετικό tablet και αρκετά ανωτερο των iPad. Σε σειρά Α μην πας. Εγώ με note 10" είναι απόλαυση σε multimedia περιεχόμενο τόσα χρόνια με βουτες πολύ χρήση κτλ δεν καταλαβαίνει τίποτα. δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου ,εγω 1,5 χρονο το σκεφτομουν και ρωτουσα δεξια αριστερα μεχρι που το αποφασισα αλλα ετσι και δεν μου καθοταν σε ενα μηνα θα το πολουσα και θα ξαναγυρνουσα στο iphone και ας εχανα καποια αρκετα χρημτα σε εναν μηνα (πωληση iphone 6s ,αγορα 7edge και επιστροφη παλι στο 6s),τελικα μετα απο εναν μηνα τα του σπιτιου πουληθηκαν ολες οι apple συσκευες εκτος απο το airportextreme .Τωρα στα δικα σου ,ποια ηταν η χρηση του mini? εγω εκεινη την εποχη αντικατεστησε ενα Pc που το ειχα μονο για ψυχαγωγικους λογους με το Mini,συνδεδεμενο με τιβι-ενισχυτη για ταινειες-μουσικη ,η αληθεια ειναι οτι με ειχε απογοητευσει πολυ γιατι ξαφινικα μπορουσα να κανω τα μισα και αυτα με ταλαιπωρια (ναι οκ κατεβαζα και καμια ταινεια και μουσικη με το pc σιγα το κακο ολος ο πλανητης το κανει ).Για τετοια χρηση δεν ειναι και το καταλληλο μηχανημα .Η αλαγη ομως το Mini με ενα tab android με προβληματιζει απο την αποψη οτι ειναι 2 εντελος διαφορετικα εργαλεια ,γιαυτο πες μου ποια θα ειναι η χρηση?Μπορείς να πεις και ότι βγήκες από φυλακή που πούλησες όλα τα προϊόντα της Apple. Θα το ένιωσες φαντάζομαι. αν συνεχιζα να κανω jb ισως και να μην εφευγα απο το iphone,βαρεθηκα ομως να περιμενω καινουργιο μετα απο καθε uptade η να καθομαι μηνες χωρις αναβαθμιση για να μην το χασω σιγα μην σε βγαλω και τιμολογια αγορας Βγάλε φωτογραφία το τιμολόγιο ρε συ εφόσον το έχεις γιατί μερικοί δεν την παλεύουν. 1
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ios χωρίς jailbreak είναι ένα ανάπηρο λειτουργικό για γερόντια. Οι παππούδες ναι δεν κάνουν JB δεν ξέρουν πως γίνεται άλλωστε. Ας είναι καλά τα παιδιά που το σπάνε κάθε τόσο αλλιώς ούτε 5% ποσοστό δεν θα είχε. Φαίνεται ο αργόσχολος. Οι μεγαλύτεροι δεν έχουν ιδέα πως γίνεται ρε συ Neg προφανώς και θα έκανες JB οι λειτουργίες που προσφέρει είναι απεριόριστες και πλησιάζει το Android. 5 λεπτά υπόθεση είναι άλλωστε αλλά πρέπει να ξέρεις. Παρα πολύς κόσμος έμεινε σε παλιότερες εκδόσεις μόνο και μόνο για αυτό. Για tablet πάνε στο tab s3 είναι ένα εξαιρετικό tablet και αρκετά ανωτερο των iPad. Σε σειρά Α μην πας. Εγώ με note 10" είναι απόλαυση σε multimedia περιεχόμενο τόσα χρόνια με βουτες πολύ χρήση κτλ δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μπορείς να πεις και ότι βγήκες από φυλακή που πούλησες όλα τα προϊόντα της Apple. Θα το ένιωσες φαντάζομαι. To S3 κοστίζει πολύ παραπάνω από το Budget μου άσε που η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως Multimedia, Browsing, Gaming και πάει λέγοντας..
slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να πεις και ότι βγήκες από φυλακή που πούλησες όλα τα προϊόντα της Apple. Θα το ένιωσες φαντάζομαι. πραγματικα αυτο ,εδω στραβωσα με τον εαυτο μου που δεν το εκανα πιο νωρις ,απλα σε πιο αρμοδιο forum μου λεγανε ολοι οτι θα επιστρεψω σε ουτε ενα μηνα και με φρεναρησε μεχρι που ειπα ,τελος το κανω και ας χασω και 250-300 ε 1
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Jailbreaκ κανουν τα παιδακια και οι αργοσχολοι ,σαν τους καγκουρες με τα παπια ειναι.Κανεις σοβαρος δεν θα κανει jailbreak σε συσκευη της apple να διαταραξει την εμπειρια χρησης αυτο πληρωσε αλλωστε . To ξερεις οτι οι περισσοτερες συσκευες της apple ειναι απο τη μανα τους "jailbroken", δηλαδη μπορει ο χρηστης να εχει root δικαιωματα; Οι iMac, τα macbook, τα macbook pro, τα mac mini, οι mac pro και γενικοτερα ολες οι συσκευες που τρεχουν mac os x εχουν μια χαρα εμπειρια χρησης παρολο που ειναι "jailbroken" και ο χρηστης εχει root δικαιωματα. 4
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 To S3 κοστίζει πολύ παραπάνω από το Budget μου άσε που η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως Multimedia, Browsing, Gaming και πάει λέγοντας.. Για την τιμή του είναι μια χαρά το A. Αλλά το s2 έχει amoled κάτι που το δίνει πολλούς πόντους. Αν το budget σου είναι μέχρι 200 μονόδρομος το Α. πραγματικα αυτο ,εδω στραβωσα με τον εαυτο μου που δεν το εκανα πιο νωρις ,απλα σε πιο αρμοδιο forum μου λεγανε ολοι οτι θα επιστρεψω σε ουτε ενα μηνα και με φρεναρησε μεχρι που ειπα ,τελος το κανω και ας χασω και 250-300 ε Τουλάχιστον μπόρεσες και έφυγες και μπραβο σου. Αρκετούς τους καταλαβαίνω μια ζωή με apple προϊόντα με περιορισμους κτλ και δεν μπορούν να πάνε αλλού. Ευτυχώς δεν έκανα ποτέ το λάθος να πάρω apple συσκευή ακόμα και τότε που είχε βγει το πρώτο iPhone εγώ είχα πάρει N80 στα 680 ευρώ με το κορυφαίο Symbian για τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα