Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίκιο έχεις στο κράτημα κυρίως σίγουρα κερδίζεις. Εγώ με 7.9 εκατοστά πλάτος είμαι στο όριο για παραπάνω ούτε λόγος. Αλλά θεωρώ την οθόνη χορταστική. Αυτή του S8 που είναι 5.8 η του X θα δείχνει σίγουρα μικρότερη. 5.7 16:9 vs 5.8 18.5:9. Σε multimedia υλικό χάνει μια τέτοια οθόνη και ακόμα και στο scrolling μπορεί να δίνει περισσότερη πληροφορία κατακόρυφα αλλά στο πλάτος όλα θα στενεύουν αρκετά αναλογικά με το ύψος.

Συγκρινεις κινητα με τελειως διαφορετικο φυσικο μεγεθος. 

Το s8 ειναι το 84% του φυσικου μεγεθους του note 3 που νομιζω εχεις.

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουμε δεδομενο ενα συγκεκριμενο πλατος, οκ;

Μην πας σε υλοποιησεις με μεγαλυτερο πλατος, ειναι αλλου μεγεθους κινητα(πχ απο s8 παμε σε s8+ ή note8).

Αρα με δεδομενο πλατος, εσυ προτιμας κοντυτερη οθονη και μικροτερη συνολικα οθονη.

Δηλαδη προτιμας ενα κινητο σαν το αριστερο που "πειραξα" και οχι σαν το δεξι που ειναι το κανονικο,μη πειραγμενο galaxy s8. Οι εταιρειες και οι περισσοτεροι χρηστες θεωρω πως προτιμουν το δεξι που με ιδιο πλατος, προσφερει μεγαλυτερη επιφανεια οθονης.

GL8S8bb.jpg

Σημειωτεον, οτι και τα 2 εχουν ιδιο πλατος, οποτε τα πιανεις το ιδιο ευκολα με ενα χερι.

Το μεγαλύτερο ύψος μου χαλάει όλη την αισθητική που τηλεκοντρολιζει το κινητό. Τo note 8 έχει ίδιο πλάτος με το Note 3 που έχω αλλά πολύ μεγαλύτερο ύψος. Θα προτιμήσω το 3 χίλιες φορές. Στο 8 έβαλαν on screen κουμπιά οπότε το μεγαλύτερο ύψος πάει χαμένο ενώ στο 3 η οθόνη είναι καθαρή από κουμπιά οπότε δεν το χρειάζεται το μεγαλύτερο ύψος. Να πω ότι καταλαβαίνω τι πάνε να κάνουν οι εταιρείες απλά εμένα δεν μου αρέσει. Αν πήγαιναν σε 17:9 θα το δεχόμουν ευκολότερα. Το 18.5:9 είναι too much.

Δημοσ.

Ίσως ο χρόνος θα δείξει. Απλώς εφόσον ειμαι πλήρως ικανοποιημένος με το 16:9 δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν να πάω σε κάτι άλλο επειδή έτσι λέει η κάθε samsung και apple. Θέλω κινητό στυλ mi mix 1 σε 6". Αυτό είναι το ιδανικό αυτή τη στιγμή για μένα.

Δεν στο επιβαλει καμια samsung και apple .

Oι καταλανωτες θα το επιβαλλουν με τις προτιμησεις τους. Αν δεν τα προτιμησουν, τοτε οι εταιρειες θα γυρισουν σε αυτα που θελουν οι χρηστες.

Αλλα κατι μου λεει πως οι χρηστες θα προτιμησουν μεγαλη οθονη με οσο το δυνατον πιο ανετο κρατημα.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκρινεις κινητα με τελειως διαφορετικο φυσικο μεγεθος.

Το s8 ειναι το 84% του φυσικου μεγεθους του note 3 που νομιζω εχεις.

Το 84% πως βγαίνει όμως? Το s8 το απλό έχει 5.8" στα 18.5:9 το Note 3 έχει 5.7 στα 16:9. Το ένα έχει on screen κουμπιά το άλλο capacitive. Το ένα έχει bezeless σχέδιο(κάτι που επίσης δεν μου αρέσει καθόλου θέλω flat οθόνη) ενώ το άλλο flat με bezels. Έτσι βγαίνει το πολύ καλό ratio του S8. Στην οθόνη όμως το Note 3 δείχνει χορταστικό ενώ στο S8 δείχνει μικρή.

Δεν στο επιβαλει καμια samsung και apple .

Oι καταλανωτες θα το επιβαλλουν με τις προτιμησεις τους. Αν δεν τα προτιμησουν, τοτε οι εταιρειες θα γυρισουν σε αυτα που θελουν οι χρηστες.

Αλλα κατι μου λεει πως οι χρηστες θα προτιμησουν μεγαλη οθονη με οσο το δυνατον πιο ανετο κρατημα.

Μα αν οι ναυαρχίδες βγαίνουν μόνο σε αυτή την αναλογία τι να κάνει ο κόσμος? Το σωστό είναι αυτό που έκανε η Apple. Έδωσε τα 8αρια με flat σχεδιασμό 16:9 έδωσε και το μακρόστενο. Εκεί θα φανει τι προτιμάει ο κόσμος. Η Samsung σου λέει έχω αυτό το s8 αυτό το Note 8 που είναι σαν τηλεκοντρόλ. Αν θες παρτο αλλιώς πάνε αλλού. Δεν έβγαλε 16:9 ναυαρχίδα οπότε είναι σαν να στο επιβάλλει. Ελπίζω στη Huawei να βγάλει το απλό mate στα 16:9 γιατί έχουμε πρόβλημα. LG samsung πήγαν σε τετοιες αναλογίες οπότε στενεύουν τα περιθώρια για 16:9 σε ναυαρχίδες σιγά σιγά οπότε αυτόματα θα υποκύψω δεν γίνεται και αλλιώς.

Δημοσ.

Το οπτικα το προσπερναω, γιατι δεν συζηταμε αυτο και ειναι και θεμα συνηθειας.

Στο θεμα χειρισμου εννοειται οτι καθε μικροτερο κινητο ειναι πιο ευκολο σε χειρισμο. Αλλα για καποιο λογο αφησαμε τα 3.5" και 4" κινητα πισω:

Γιατι ο κοσμος θελει οσο μεγαλυτερη οθονη γινεται που να μπορει ομως να την χειριζεται με 1 χερι εχοντας ταυτοχρονα ανετο κρατημα, οσο αυτο γινεται.

Ειναι θεμα συμβιβασμων και το να μην μεγαλωσεις στο πλατος την οθονη, αλλα να την μεγαλωσεις στο υψος ειναι μαλλον ο καλυτερος συμβιβασμος απο αποψη εργονομιας.

Επειδή όλα έχουν κάποια όρια, ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε ποτέ σε τέτοιου είδους λύσεις.

lswtBCq.png

Το σωστό είναι αυτό που έκανε η Apple. Έδωσε τα 8αρια με flat σχεδιασμό 16:9 έδωσε και το μακρόστενο. Εκεί θα φανει τι προτιμάει ο κόσμος

Η διαφορά των 8 από το Χ δεν είναι μόνο η αναλογία της οθόνης για να μπορείς να εξάγεις συμπέρασμα σχετικά με αυτήν από τις συνολικές πωλήσεις των 3 μοντέλων.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε δεδομενο ενα συγκεκριμενο πλατος, οκ;

Μην πας σε υλοποιησεις με μεγαλυτερο πλατος, ειναι αλλου μεγεθους κινητα(πχ απο s8 παμε σε s8+ ή note8).

Αρα με δεδομενο πλατος, εσυ προτιμας κοντυτερη οθονη και μικροτερη συνολικα οθονη.

Δηλαδη προτιμας ενα κινητο σαν το αριστερο που "πειραξα" και οχι σαν το δεξι που ειναι το κανονικο,μη πειραγμενο galaxy s8. Οι εταιρειες και οι περισσοτεροι χρηστες θεωρω πως προτιμουν το δεξι που με ιδιο πλατος, προσφερει μεγαλυτερη επιφανεια οθονης.

GL8S8bb.jpg

Σημειωτεον, οτι και τα 2 εχουν ιδιο πλατος, οποτε τα πιανεις το ιδιο ευκολα με ενα χερι.

Και εδω στα αριστερα πως θα ηταν περιπου το iPhone αν ειχε 16:9 , αντι για ~19.5:9 αναλογια:

GL94z4T.jpg

Και τα 2 εχουν το ιδιο πλατος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλύτερο ύψος μου χαλάει όλη την αισθητική που τηλεκοντρολιζει το κινητό. Τo note 8 έχει ίδιο πλάτος με το Note 3 που έχω αλλά πολύ μεγαλύτερο ύψος. Θα προτιμήσω το 3 χίλιες φορές. Στο 8 έβαλαν on screen κουμπιά οπότε το μεγαλύτερο ύψος πάει χαμένο ενώ στο 3 η οθόνη είναι καθαρή από κουμπιά οπότε δεν το χρειάζεται το μεγαλύτερο ύψος. Να πω ότι καταλαβαίνω τι πάνε να κάνουν οι εταιρείες απλά εμένα δεν μου αρέσει. Αν πήγαιναν σε 17:9 θα το δεχόμουν ευκολότερα. Το 18.5:9 είναι too much.

Το Note 3 που έχεις, απ' ότι θυμάμαι ανήκε στην κατηγορία παντόφλα. Οι εταιρίες δεν έστησαν κάποια συνωμοσία προκειμένου να καθιερώσουν τις μεγάλες συσκευές. Οι συγκεκριμένες συσκευές καθιερώθηκαν διότι συμβαδίζουν με τις προτιμήσεις χρηστών όπως εσύ και εγώ.

Δε ξέρω αν έχει πέσει στα χέρια σου κάποιο Note 8 ή αν βγάζεις τα συμπεράσματά σου από φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Εάν κάποια στιγμή πέσει όμως, θα καταλάβεις τι σημαίνει too much και δε θα είναι το aspect ratio.

Επεξ/σία από AlexKane
Δημοσ.

Πείτε μου ότι δεν σας αρέσει πιο πολύ το Note 7 να τρελαθώ

s8-note-7-1.png

Έρχεται σε λίγα χρόνια με αναλογια 999:9

9142012031906iwsmt.jpeg

Το Note 3 που έχεις, απ' ότι θυμάμαι ανήκε στην κατηγορία παντόφλα. Οι εταιρίες δεν έστησαν κάποια συνωμοσία προκειμένου να καθιερώσουν τις μεγάλες συσκευές. Οι συγκεκριμένες συσκευές καθιερώθηκαν διότι συμβαδίζουν με τις προτιμήσεις χρηστών όπως εσύ και εγώ.

Δε ξέρω αν έχει πέσει στα χέρια σου κάποιο Note 8 ή αν βγάζεις τα συμπεράσματά σου από φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Εάν κάποια στιγμή πέσει όμως, θα καταλάβεις τι θα σημαίνει too much και δε θα είναι το aspect ratio.

Κάποτε ναι τα έλεγαν παντόφλες τέτοια κινητά αν και για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος. S8+ έχω δουλέψει αρκετή ώρα και πέρα από την οθόνη που είναι εξαιρετική δεν μου έκανε το κλικ. Αν πάμε εξολοκλήρου σε αυτή την αναλογία θα χορέψω και εγώ δεν γίνεται αλλιώς. Θα δείξει αν είναι μόδα η όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα S8 στα 550 συν pc στα 600 με 1060+ryzen συν κάποιο iPad η κονσόλα.

46k είναι στην Αμερική

Από σένα δεν το περίμενα! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά τα 7 plus δλδ ποσό είχε ;;;; και σας φαίνεται το 10 ακριβό ;; 1150 αν δεν κάνω λάθος είχε το 128αρι

Δημοσ.

Από σένα δεν το περίμενα! :P :D

Το iPad στα 300 ευρώ που έβγαλε είναι αρκετά καλή πρόταση. Ναι έχει ios με τους περιορισμούς του αλλά για Gaming και browsing πιστεύω θα είναι εξαιρετικο. Μαζί και ένα jailbreak και έχεις ένα πολύ καλό tablet. Android tablet έχω το galaxy note 10.1 5 χρονάκια δεν λέει να χαλάσει πάει τραίνο ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το iPad στα 300 ευρώ που έβγαλε είναι αρκετά καλή πρόταση. Ναι έχει ios με τους περιορισμούς του αλλά για Gaming και browsing πιστεύω θα είναι εξαιρετικο. Μαζί και ένα jailbreak και έχεις ένα πολύ καλό tablet. Android tablet έχω το galaxy note 10.1 5 χρονάκια δεν λέει να χαλάσει πάει τραίνο ακόμα.

Είμαι αντίθετος στο jb προσωπικά.

Δημοσ.

Ios χωρίς jailbreak? Καλύτερα φυλακή αδερφέ.

Πιστεύω πως όσοι πάνε σε ios (πρέπει να) πάνε επειδή εκτιμούν το λειτουργικό και τους καλύπτει, αν είναι να κάνεις jb και να χάσεις αξιοπιστία και σταθερότητα γιατί να πας εξ αρχής εκεί;

• Like 2
Δημοσ.

Jailbreaκ κανουν τα παιδακια και οι αργοσχολοι ,σαν τους καγκουρες με τα παπια ειναι.Κανεις σοβαρος δεν θα κανει jailbreak σε συσκευη της apple να διαταραξει την εμπειρια χρησης αυτο πληρωσε αλλωστε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...