vagosd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ας αφήσουμε τα "ειναι για λίγους" γιατί του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχει γεμίσει η αγορά τέτοια τηλέφωνα και θα τα βρισκετε στις αγγελίες με 500-600 ευρώ. Και τα 900 ήταν πολλά όμως όσοι το ήθελαν , το πήραν . Τώρα θα ζοριστούν παραπάνω και θα το πάρουν πάλι. Θεωρώ ότι αυτός που δίνει τα 900 μπορει να δώσει και τα 1150 . Αυτο είναι το target group της Apple.
mants118 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 αδιάφορα τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει και πραγματικά ντρέπομαι να πάω να δώσω μόνο 1000€, τι θα πουν οι φίλοι μου;;;; θα προτιμήσω αυτή τη πρόταση!!!
slk200gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ας αφήσουμε τα "ειναι για λίγους" γιατί του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχει γεμίσει η αγορά τέτοια τηλέφωνα και θα τα βρισκετε στις αγγελίες με 500-600 ευρώ. Και τα 900 ήταν πολλά όμως όσοι το ήθελαν , το πήραν . Τώρα θα ζοριστούν παραπάνω και θα το πάρουν πάλι. Θεωρώ ότι αυτός που δίνει τα 900 μπορει να δώσει και τα 1150 . Αυτο είναι το target group της Apple. To target grup της ελλαδας ειναι 90% 36 ατοκες δοσεις,αναπαντητη γιατι δεν εχω μοναδες,γκομενακια ,το 10% ειναι οκ,για εξωτερικο δεν ξερω 6
Hatsos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαία η έλειψη stock. Ξέρουν τι κάνουν. Έτσι και αλλιώς κάπως πρέπει να πουληθούν στα 1200 ευρώ. Αν και εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο έλειψη θα έχουμε, εκτός και αν τρέξουν όλοι να κάνουν δόσεις 1
fingolfingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 To target grup της ελλαδας ειναι 90% 36 ατοκες δοσεις,αναπαντητη γιατι δεν εχω μοναδες,γκομενακια ,το 10% ειναι οκ,για εξωτερικο δεν ξερω Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου να εχει καποιος ενα κινητό με 1000€ και να μην έχει 10€ τον μήνα για να βάλει καρτα. Δικό του πρόβλημα. Όχι δικό μου. Αυτό που μου τη σπάει είναι να οδηγάει αμαξι 5000-30000€ και να εχει το κινητό στο αυτί και να μην δίνει μία φορα 15€ για ενα κωλοbluetooth. Ε ναι αυτό μπορεί ευκολα να γίνει και δικό μου πρόβλημα. 28
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμα ένα κόλπο για να δείξουν πόσο ποθητή είναι η συσκευή.Είναι τόσο ποθητή, που δεν μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση θέλουν να μας πουν. 4
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως, αν πάρουμε υπόψην την τωρινή πολιτική της Apple όσο αναφορά τον κύκλο ανανέωσης σχεδιασμού της συσκευής, λογικά αυτό θα είναι το design του iPhone για τα επόμενα (τουλάχιστον) 4 χρόνια... Οπότε ίσως του χρόνου δούμε πιο φυσιολογικές τιμές και καλύτερη υλοποίηση των features με τον (πλέον) στάνταρ iPhone X σχεδιασμό.
vortex365 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ζηλεύω. Όχι το τηλέφωνο, αλλά αυτά τα 40μύρια ατόμων που έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν. Την υγεία μας νάχουμε ... Μπράβο ,ωραίο σχόλιο,είσαι μάγκας.
overakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Apple προσπαθησε σε παρακαλω να κατασκευασεις οσα περισσοτερα μπορεις.. Περιμενουμε εμεις οι οπαδοι σου..
azuli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 προβλεψιμο,τα παιχνιδια marketing ηταν ανεκαθεν η μονη "καινοτομια" της εταιριας. 2
Neg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 προβλεψιμο,τα παιχνιδια marketing ηταν ανεκαθεν η μονη "καινοτομια" της εταιριας. Αν ήταν η μόνη καινοτομία τότε δεν θα υπήρχαν η ασιατικές κόπιες των Apple προϊόντων. Περίμενε μερικούς μήνες και θα δούμε το design σε κινέζικο τηλέφωνο. Ενώ μπορούν να βγάλουν κάτι όπως το Mi Mix ή το S8 θα βγουν κινητά στην αγορά με την άσχημη μπάρα στο πάνω μέρος. 5
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση ενός κινητού με τέτοια τιμή,θα μπορεί να την καλύψει του χρόνου αν βγάλει ίδιο και πιο φθηνο μοντέλο? 1
Unabomber Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ήταν η μόνη καινοτομία τότε δεν θα υπήρχαν η ασιατικές κόπιες των Apple προϊόντων. Περίμενε μερικούς μήνες και θα δούμε το design σε κινέζικο τηλέφωνο. Ενώ μπορούν να βγάλουν κάτι όπως το Mi Mix ή το S8 θα βγουν κινητά στην αγορά με την άσχημη μπάρα στο πάνω μέρος. speaking of copies Apple's iPhone X gives Android copycats a big, big gift No more home button makes the design even easier to mimic. https://www.cnet.com/news/iphone-x-gives-android-copycats-a-big-big-gift/ 2
tomiq Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τρέχα να προλάβεις κόσμε... Έχω λέμε... Έχω, έχω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα