Donacgreece Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κουτί. Corsair Crystal Series 570X Και εδώ δύο κάρτες της Asus rx580. Στον επεξεργαστή μου έχω υδροψηξη έτοιμη της Corsair h60. Αλλά θα ήθελα μιας και του κουτάκι είναι όμορφο να βάλω και custom και για τις κάρτες γραφικών. Αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω. Κύριος για λογοθς ομορφιάς. Ακκα και θερμοκρασιών. Υπάρχει κάποιο άτομο Θεσσαλονίκη που είναι κοντά σε εμένα δηλαδή. ( Χαλκιδική βρίσκομαι). Να μου το κάνει; Με ότι χρειάζεται από μέρος μου βέβαια... Οι κάρτες μου είναι αυτές... https://wintouch.gr/index.php?route=product/product&product_id=828
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Nα σε βοηθησω αν θελεις αλλα σε Mid range Καρτες προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει το full cover waterblock για να στησεις custom loop
Donacgreece Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Βλέπω κάτι τέτοιο και είναι πανέμορφο Nα σε βοηθησω αν θελεις αλλα σε Mid range Καρτες προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει το full cover waterblock για να στησεις custom loop Τι εννοείς φίλε μου; Ότι είναι μεγάλο το κόστος;
Spitfire_13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω πιστευω το να δωσεις περιπου 300 +ευρω σε mid range καρτες ειναι καπως..
Donacgreece Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κοστίζει τόσο πολύ ε; Για λιγότερα πίστευα.
Spitfire_13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Υπολογιζε καπου στα 90-100 το καθε block για την καρτα Και αν βγαινει full waterblock για τις 580 + ψυγειο αντλια - δοχειο κλπ ανεβαινει πολυ το ποσο. Δηλαδη πουλωντας τις rx και βαζοντας αυτα τα λεφτα πας σε 1080ti!
Donacgreece Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά αν σκεφτείς ότι έχω πάρει 400 τη μία άνετα μπορούσα να πάω σε ti.
Spitfire_13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 E ναι ανετα.. Οπως και να'χει η αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει σε αυτες τις καρτες να κανεις custom υδροψυξη λογο κοστους.
Donacgreece Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 E ναι ανετα.. Οπως και να'χει η αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει σε αυτες τις καρτες να κανεις custom υδροψυξη λογο κοστους.Αργότερα δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε διαφορετικές κάρτες; Αν όχι ην κάνεις είναι αποκλειστικά για αυτή ε;
Spitfire_13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι συνηθως τα blocks ειναι για συγκεκριμενα pcb μονο αρα μονο για αυτες τις καρτες .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τα full credit cover ειν για συγκεκριμένες κάρτες Για να πάρεις μια ιδέα στο κόστος ~200 για 2 full cover block 60 μια αντλία +60 ένα κυλινδρικό ρεζερβουαρ 80 ένα ψυγείο, 50 ευρώ χονδρικά σωλήνες και ρακορ και κάνα 10αρικι ένα υγρό της προκοπής Δηλαδή χονδρικά 450 ευρώ και πολύ πιθανό να βγει και παραπάνω, αυτό βέβαια ΑΝ βρεις full cover waterblock για την έκδοση της κάρτας που έχεις 1
Zaknafein Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 H EK δεν έχει για τη συγκεκριμένη, αν είχε κάπου εκεί θα έπαιζε πάντως (έχει 107€ το αντίστοιχο για 480 reference). Υπάρχουν πιο φθηνές universal λύσεις που καλύπτουν την GPU μεν, αλλά μετά θέλει μαστοριά για να ψύξεις VRMs+VRAM. Γενικότερα δεν νομίζω ότι αξίζει.
LastSurvivor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αργότερα δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε διαφορετικές κάρτες; Αν όχι ην κάνεις είναι αποκλειστικά για αυτή ε; Νομίζω πως αντλία, ρεζερβουάρ, ψυγείο, ρακόρ και τα σχετικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά το gpu waterblock θα χρειαστεί οπωσδήποτε να το αλλάξεις και εκεί είναι και το μεγάλο κόστος όπως είπαν τα παιδιά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω πως αντλία, ρεζερβουάρ, ψυγείο, ρακόρ και τα σχετικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά το gpu waterblock θα χρειαστεί οπωσδήποτε να το αλλάξεις και εκεί είναι και το μεγάλο κόστος όπως είπαν τα παιδιά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Nαι τα π ερισσοτερα πραγματα μπορεις να τα κανεις οτι θελεις αλλα ενα μεγαλο κοστος ειναι τα gpu waterblock τα οποια ειτε τα παντρευεσαι ειτε μετα απο κανα χρονο μονο αν τα δινεις στο 1/10 της τιμης ΙΣΩΣ καταφερεις να τα δωσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα