Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κουτί. Corsair Crystal Series 570X

Και εδώ δύο κάρτες της Asus rx580.

Στον επεξεργαστή μου έχω υδροψηξη έτοιμη της Corsair h60. Αλλά θα ήθελα μιας και του κουτάκι είναι όμορφο να βάλω και custom και για τις κάρτες γραφικών. Αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω. Κύριος για λογοθς ομορφιάς. Ακκα και θερμοκρασιών.

Υπάρχει κάποιο άτομο Θεσσαλονίκη που είναι κοντά σε εμένα δηλαδή. ( Χαλκιδική βρίσκομαι). Να μου το κάνει; Με ότι χρειάζεται από μέρος μου βέβαια...

Οι κάρτες μου είναι αυτές...

https://wintouch.gr/index.php?route=product/product&product_id=828

• Moderators
Δημοσ.

Nα σε βοηθησω αν θελεις αλλα σε Mid range Καρτες προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει το full cover waterblock για να στησεις custom loop 

Δημοσ.

Βλέπω κάτι τέτοιο και είναι πανέμορφο

Nα σε βοηθησω αν θελεις αλλα σε Mid range Καρτες προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει το full cover waterblock για να στησεις custom loop

Τι εννοείς φίλε μου; Ότι είναι μεγάλο το κόστος;

post-211699-0-98354900-1505730802_thumb.jpg

Δημοσ.

Υπολογιζε καπου στα 90-100 το καθε block για την καρτα Και αν βγαινει full waterblock για τις 580 + ψυγειο αντλια - δοχειο κλπ ανεβαινει πολυ το ποσο. Δηλαδη πουλωντας τις rx και βαζοντας αυτα τα λεφτα πας σε 1080ti! 

Δημοσ.

E ναι ανετα.. Οπως και να'χει η αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει σε αυτες τις καρτες να κανεις custom υδροψυξη λογο κοστους.

Αργότερα δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε διαφορετικές κάρτες; Αν όχι ην κάνεις είναι αποκλειστικά για αυτή ε;
  • Moderators
Δημοσ.

Τα full credit cover ειν για συγκεκριμένες κάρτες

Για να πάρεις μια ιδέα στο κόστος

~200 για 2 full cover block

60 μια αντλία +60 ένα κυλινδρικό ρεζερβουαρ

80 ένα ψυγείο, 50 ευρώ χονδρικά σωλήνες και ρακορ και κάνα 10αρικι ένα υγρό της προκοπής

Δηλαδή χονδρικά 450 ευρώ και πολύ πιθανό να βγει και παραπάνω, αυτό βέβαια ΑΝ βρεις full cover waterblock για την έκδοση της κάρτας που έχεις

• Like 1
Δημοσ.

H EK δεν έχει για τη συγκεκριμένη, αν είχε κάπου εκεί θα έπαιζε πάντως (έχει 107€ το αντίστοιχο για 480 reference). Υπάρχουν πιο φθηνές universal λύσεις που καλύπτουν την GPU μεν, αλλά μετά θέλει μαστοριά για να ψύξεις VRMs+VRAM.

Γενικότερα δεν νομίζω ότι αξίζει.

Δημοσ.

Αργότερα δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε διαφορετικές κάρτες; Αν όχι ην κάνεις είναι αποκλειστικά για αυτή ε;

Νομίζω πως αντλία, ρεζερβουάρ, ψυγείο, ρακόρ και τα σχετικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά το gpu waterblock θα χρειαστεί οπωσδήποτε να το αλλάξεις και εκεί είναι και το μεγάλο κόστος όπως είπαν τα παιδιά.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως αντλία, ρεζερβουάρ, ψυγείο, ρακόρ και τα σχετικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά το gpu waterblock θα χρειαστεί οπωσδήποτε να το αλλάξεις και εκεί είναι και το μεγάλο κόστος όπως είπαν τα παιδιά.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!

Nαι τα π ερισσοτερα πραγματα μπορεις να τα κανεις οτι θελεις αλλα ενα μεγαλο κοστος ειναι τα gpu waterblock τα οποια ειτε τα παντρευεσαι ειτε μετα απο κανα χρονο μονο αν τα δινεις στο 1/10 της τιμης ΙΣΩΣ καταφερεις να τα δωσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...