GusHLR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά , ο πατέρας μου έχει την παραπάνω συσκευή με το εξής παράπονο : ότι στα βίντεο που καταγράφει , όταν τα βλέπει δεν κάνει επιπλέον ζουμ (όπως κάνουν άλλες συσκευές) . Μπορεί να μου πει κάποιος , αν γίνεται στην συγκεκριμένη συσκευή με κάποιον τρόπο ;
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το ζουμ όταν τραβάει το κάνει με τα δύο δάκτυλα (δείκτη+αντίχειρα) ανοίγεις - κλείνεις
GusHLR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το ζουμ όταν τραβάει το κάνει με τα δύο δάκτυλα (δείκτη+αντίχειρα) ανοίγεις - κλείνεις οχι φιλε μου δεν καταλαβες , στην αναπαραγωγη βιντεο να κανει επιπλεον ζουμ (δηλαδη οταν βλεπει ενα βιντεο που ΕΧΕΙ τραβηξει) , οχι οταν τραβαει βιντεο σε μια δεδομενη στιγμη !
saruman123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ααα τότε μπορεί να είναι θέμα τις εφαρμογής...
Panikas13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε mx player και κάνει αυτό που θες ακριβώς φίλε μου.
GusHLR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε mx player και κάνει αυτό που θες ακριβώς φίλε μου. Και αυτό κατέβασα κάτι κάνει , αλλά δεν κάνει ζουμ αρκετό ! Θα δούμε τώρα διαφορά 1
GusHLR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει και η τεραστια διαφορα , πανω σε αυτο το θεμα ... Οποτε ειναι θεμα του κινητου .... παρακαλω να κλειδωθει το θεμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα