FountinhoOP Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ φιλε. παντως η sricam στο σκρουτζ εχει φαει θαψιμο ε. https://www.skroutz.gr/s/9634577/Sricam-SP012.html βγηκα και η plus εκδοση αλλα δεν ειδα κατι διαφορετικο με μια πρωτη ματια... Ετσι ειναι παντα, οι μισοί θα που καλα οι αλλοι μισοί το αντίθετο, εγω παντα μιλάω απο προσωπική εμπειρία και αφου την εχω δουλέψει καιρο τωρα χωρις κανένα πρόβλημα θα στη πρότεινα ( εχω την plus) δεν ξέρω ουτε κ εγω ποιες οι διάφορες, αυτη βρηκα, αυτη πηρα XD
burnin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) σας ευχαριστω και τους 2 παιδια. θα την παρω. αρκει βεβαια να μπορω να δω μεσα απο καποιον μπροουσερ. που αποτι λετε γινεται. θα διαβασω και κανα μανιουαλ κτλ κτλ. σας ευχαριστω πολυ. εχει και ενα παλιο αντροιντ η κοπελα μου για το σεταπ (τωρα το εμαθα), οποτε ολα μπομπα. με γλιτωσατε απο περιττα εξοδα. χιλια ευχαριστω. υγ. φανταζομαι εχει κουμπι να ανοιγει κλεινει η καμερα ε? δεν την θελω ανοιχτη συνεχεια. μονο οταν φευγω απο το σπιτι. να στε καλα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2017 από burnin
stelios18120 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 σας ευχαριστω και τους 2 παιδια. θα την παρω. αρκει βεβαια να μπορω να δω μεσα απο καποιον μπροουσερ. που αποτι λετε γινεται. θα διαβασω και κανα μανιουαλ κτλ κτλ. σας ευχαριστω πολυ. εχει και ενα παλιο αντροιντ η κοπελα μου για το σεταπ (τωρα το εμαθα), οποτε ολα μπομπα. με γλιτωσατε απο περιττα εξοδα. χιλια ευχαριστω. υγ. φανταζομαι εχει κουμπι να ανοιγει κλεινει η καμερα ε? δεν την θελω ανοιχτη συνεχεια. μονο οταν φευγω απο το σπιτι. να στε καλα Δεν εχει κανενα κουμπι on-off Απλα την βγαζεις απο το ρευμα 1
burnin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχει κανενα κουμπι on-off Απλα την βγαζεις απο το ρευμα εφοσον δεν χανει τις ρυθμισεις ολα καλα. χιλια ευχαριστω και παλι. την παραγγελνω μεσα στη βδομαδα. μολις τη δουλεψω θα ενημερωσω για την αποψη μου. πιστευω θα ειναι τελεια. ειδικα για τα λεφτα της. να ειστε ολοι καλα 1
burnin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 επειδη ολο και καποιος θα το χρειαστει, βρηκα βιντεο που δειχνει πως να δουλεψεις την καμερα σε windows phone https://www.youtube.com/watch?v=EBt9ZdPc59U 3
g_kor06 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα , Γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει ip camera που να συνεργάζεται με την εφαρμογή St Panel ?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartpanel&hl=el
Icecut Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Κοιτάζω αυτή εδώ:https://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_627543.html ,όμως δε βλέπω να έχει priority line οπότε φοβάμαι για τελωνείο.Την ίδια σε άλλο κατάστημα είναι στη διπλή τιμή.Τι λέτε θα έρθει ή θα πληρωσω τη διαφορά σε τελωνεία?
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κοιτάζω αυτή εδώ:https://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_627543.html ,όμως δε βλέπω να έχει priority line οπότε φοβάμαι για τελωνείο.Την ίδια σε άλλο κατάστημα είναι στη διπλή τιμή.Τι λέτε θα έρθει ή θα πληρωσω τη διαφορά σε τελωνεία?Θα πληρωσεις τελωνειο + οτι την συγκεκριμενη την ειχα και ειχε βγαλει διαφορα θεματα με wifi connection Κοιτα προς ESCAM QF001 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2017 από stelios18120
Icecut Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Έχεις να προτείνεις κάποιο κατάστημα?Το gear απο ότι βλέπω δεν έχει priority και το bang είναι κατα πολύ ακριβότερο.
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Απο εξωτερικο αυτα τ δυο π ειπες ειναι τ πιο αξιοπιστα γ εμενα γ αγορα ip cam Τσεκαρε και alixpress αλλα παιζει τελωνειο.
mylo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχετε να προτείνετε κάποια ip camera έως 50 ευρώ είτε από Ελλάδα είτε τα γνωστά κινεζομαγαζα;
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες έχω γράψει αρκετά
kostakiss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αυτες που εχω σπιτι (sricam/escam 720p) σε συνθηκες με απολυτο ακοταδι βλεπω αψογα απο εκει που ειναι η καμερα σε αποσταση τουλαχιστον 12 μετρων σε ευθεια Βεβαια απο φως σε εναλλαγη σε νυχτερινη οραση με τα led ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος (κλικ) αλλαγης σε νυχτερινη χωρις βεβαια να ειναι κατι δυνατο απλα αν εχει ησυχια ακουγεται. Προς ολους το λεω αυτο!! Αν θελετε να μου πειτε κατι η να με ρωτησετε quote/παραθεση δηλαδη το μηνυμα για να το δω. Δεν ειμαι παντα μεσα σε ολα τα τοπικ να απανταω χωρις να μ ερθει ειδοποιηση εστω οι παραπανω λυσεις πυ αναφερεις ειναι για οικονομικες επιλογες για camera σωστα; Υπαρχει εφαρμογη που να υποστηριζεται απο iphone?
stelios18120 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 ναι οικονομικες λυσεις μεχρι 30 αντε βαρια 40 ευρω υποστηριζουν android και iphone
Icecut Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Επειδή δεν έχω παραγγείλει ακόμα τις κάμερες και στο σύνολο θα χρειαστώ 3 τελικά,υπάρχει κάποιο νεότερο,κάποι προσφορά που αξίζει να κοιτάξω?Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα