Προς το περιεχόμενο

Ip camera

toykaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη η 3η (vstarcam) ειναι πολυ καλο μοντελο

Επισεις μην νομιζεις οτι με 1080 γινονται θαυματα.με 720p μια χαρα κανεις την δουλεια σου,οσο ανεβαινεις σε αναλυση τοσο καθυστεριση θα εχεις στην εικονα κτλπ ;)

Εγω παντα αγοραζω 720p ωστε να δουλευει ανετα χωρις σπασιματα η εικονα.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Άμα την κάμερα εντέλει την συνδέσω, στο ιντερνετ Δηλαδή ενσύρματα, θα είναι καλύτερα, θέλω να πω ότι δεν θα κολλάει και μήπως η εικόνα θα είναι πιο καθαρή.

Δημοσ.

Ενσυρματα παντα ειναι καλυτερα

Απλα ασυρματα γλυτωνεις καλωδια και τετοια.

Σε ολα τα τεχνολογικα πραγματα παντα με καλωδιο παιρνουμε καλυτερες ταχυτητες.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται ν χαλασεις τοσα €€€

Παιρνεις μια 720p,ρομποτικη οπως θελεις και με ευκολο app να βλεπεις,να ακους κ να κανεις οτι θελεις μεσω κινητου.

Πχ

https://www.skroutz.gr/s/9634577/Sricam-SP012.html

Η

https://www.skroutz.gr/s/8659009/Escam-QF001.html

H

https://www.skroutz.gr/s/6559494/Vstarcam-C7824WIP.html

Τις εχω και τις 3 (βεβαια τις ειχα παρει απο εξωτερικο) απλα στις εστειλα να δεις πανω κατω τι να παρεις. ;)

Και θα κανεις ανετα την δουλεια σου και θα σ ερθει πιο φθηνα.

Καλημέρα Στέλιο,

Μία ερώτηση επειδή το ψάχνω και εγώ... γνωρίζεις αν κάποια απο αυτές τις κάμερες μπορεί να στέλνει μήνυμα όταν ανιχνέυει κίνηση,

σε 2 ή 3 τηλέφωνα? ή και παραπάνω απλά να μην σε περιορίζει στο 1.. ευχαριστώ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα Στέλιο,

Μία ερώτηση επειδή το ψάχνω και εγώ... γνωρίζεις αν κάποια απο αυτές τις κάμερες μπορεί να στέλνει μήνυμα όταν ανιχνέυει κίνηση,

σε 2 ή 3 τηλέφωνα? ή και παραπάνω απλά να μην σε περιορίζει στο 1.. ευχαριστώ :)

δεν γνωριζω αν μπορει να στειλει σε παραπανω απο 1 τηλεφωνα.

Εμενα παντως εχω βαλει να στελνει οταν βλεπει κινηση σε 1 κινητο και 1 mail.

Θα το τσεκαρω στην escam και sricam που εχω και θα σ πω το απογευμα.

Δημοσ.

δεν γνωριζω αν μπορει να στειλει σε παραπανω απο 1 τηλεφωνα.

Εμενα παντως εχω βαλει να στελνει οταν βλεπει κινηση σε 1 κινητο και 1 mail.

Θα το τσεκαρω στην escam και sricam που εχω και θα σ πω το απογευμα.

Έγινε, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, αν δεις οτι κάποια απο τις 3 στέλνει σε πολλά κινητά πες μου να πάω να τη πάρω :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, αν δεις οτι κάποια απο τις 3 στέλνει σε πολλά κινητά πες μου να πάω να τη πάρω :D

Οκ εγινε

Μολις τσεκαρω θα σ στειλω.

Edit: λοιπον μολις τσεκαρα την sricam sp012 και με αφηνε μονο ενα μαιλ και σε μια συσκευη να στελνει. Δεν γινεται παραπανω απο 1 στην συγκεκριμενη.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ εγινε

Edit: λοιπον μολις τσεκαρα την sricam sp012 και με αφηνε μονο ενα μαιλ και σε μια συσκευη να στελνει. Δεν γινεται παραπανω απο 1 στην συγκεκριμενη.

ok, thanks :D θα το ψαξω και αν βρω καμία θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελει θα παω σε αυτη για να συνεργαζεται με τις αλλες που εχω στο σπιτι και να τις βλεπω στο ιδιο προγραμμα. Βεβαια θα την παρω αρκετα πιο φθηνα , αλλα παντα αρκετα πιο ακριβα απο αυτε που προτείνονται εδω.

Dahua IPC-A35 στο skroutz ειναι στα 250 ευρω. Επεξ/σία από ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ εγινε

Λογικά με κάποιο filter του gmail π.χ. θα μπορείς να κάνεις forward το mail ώστε να ειδοποιείς παραπάνω απο 1 χρήστη.

Μιας και το έχετε ψάξει, ανάμεσα στις VStarcam C7824WIP και ESCAM QF001 ποια να προτιμήσω και γιατί ; Επίσης πως περνάει απο τελωνείο αν παραγγείλω από aliexpress/banggood ;;

Επεξ/σία από giampoul
Δημοσ.

Λογικά με κάποιο filter του gmail π.χ. θα μπορείς να κάνεις forward το mail ώστε να ειδοποιείς παραπάνω απο 1 χρήστη.

Μιας και το έχετε ψάξει, ανάμεσα στις VStarcam C7824WIP και ESCAM QF001 ποια να προτιμήσω και γιατί ;

Αυτο που λες με το forward ναι ισως γινεται.δεν το εχω ψαξει να σ πω την αληθεια αλλα θα γινεται λογικα.

Την escam αυτη την στιγμη την εχω σπιτι.μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης αλλα και η vstarcam ειναι ποιοτικες.

Γενικα αναμεσα σε αυτες τις 2 δεν υπαρχουν διαφορες νομιζω. Ενα φασον ειναι ολες αυτες οι γνωστες μαρκες απλα αλλαζει το ονομα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες με το forward ναι ισως γινεται.δεν το εχω ψαξει να σ πω την αληθεια αλλα θα γινεται λογικα.

Την escam αυτη την στιγμη την εχω σπιτι.μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης αλλα και η vstarcam ειναι ποιοτικες.

Γενικα αναμεσα σε αυτες τις 2 δεν υπαρχουν διαφορες νομιζω. Ενα φασον ειναι ολες αυτες οι γνωστες μαρκες απλα αλλαζει το ονομα ;)

Ρώτησα γιατί απο χαρακτηριστικά φαίνονται ίδιες.. Πιο κοντά στην vstarcam είμαι. Για τελωνείο; πως το περνάμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...