Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας την GoPro Hero 3+ και έχοντας γράψει βίντεο και στην 4 αλλά και στην 5, θεωρώ ότι πλέον ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πάρα πολύ για τα λεφτά που κοστίζει η GoPro. 

Βέβαια είναι ανάλογα και τί θες, και τί budget έχεις. Αλλά και πάλι έχοντας δει κάποιες κινέζικες σε λιγότερα χρήματα, αν κάποιος τη θέλει για mainstream πράγματα δηλαδή 4-5 μπάνια το καλοκαίρι και 2-3 βουνά ski/snowboard τον χειμώνα, θα έλεγα ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του, οι διαφορές είναι πολύ μικρές. 

Επίσης μιας και μιλάμε για βίντεο, κάποιος που το περνάει στο PC για να κάνει ένα edit, υπάρχει πλέον τόσο μεγάλη δυνατότητα software βελτίωσης που διορθώνεις ότι τυχόν ατέλεια υπάρχει, πάντα για mainstream χρήση ξαναλέω.

Η Sony που αναφέρθηκε δεν βολεύει καθόλου, την έχω χρησιμοποιήσει. Πολύ καλά πλάνα, αλλά δεν μπαίνει παντού κυρίως λόγω του σχήματος. 

Επίσης η Sony το βίντεο που έχει σχετικά με το anti-shaking είναι απλά τραγικό, δεν υφίσταται τέτοιο κούνημα σε καμία κάμερα εκτός αν συγκρίνει καμερούλες των 60€... (αναφέρομαι στο βίντεο εδώ: https://www.sony.com/electronics/actioncam/fdr-x3000-body-kit )

Στα 500$ χωρίς καν φόρο με τελική τα 650$ όπως φαίνεται και στη φωτό εδώ θεωρώ ότι δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ήδη καταρέουσα μετοχή της GoPro...

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Για την 4k+ δεν ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αλλά για την 4k που την έχω δει στην πράξη μπορώ να πω ότι σε υπολογιστή τα βίντεο που έχουν τραβηχθεί με Hero 5 Session είχαν πολύ καλύτερη χρωματική απόδοση. Εκεί που διαφορά μεγάλωνε ακόμη περισσότερο είναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ μικρότερη ιδίως όταν τραβάς σε 4k σε σύγκριση πάντα με την 5 black.

επειδη την δουλευω συνεχως θα σου πω απλα οτι εχει διπλασιο χρονο απο την gopro. ειχα gopro και την εδωσα.... οσο για τα χρωματα προτιμω της xiaomi γιατι ειναι πιο φυσικα

Δημοσ.

Εχω την sj star. Διπλα διπλα σε gopro διαφορά δεν υπαρχει. Σε αυτά ειναι οποιος προλάβει πρώτος βαράει στο κεφάλι ο δευτερος δινει το 99% του 1ου σε μιση τιμή. Αντε γεια

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Για την 4k+ δεν ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αλλά για την 4k που την έχω δει στην πράξη μπορώ να πω ότι σε υπολογιστή τα βίντεο που έχουν τραβηχθεί με Hero 5 Session είχαν πολύ καλύτερη χρωματική απόδοση. Εκεί που διαφορά μεγάλωνε ακόμη περισσότερο είναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ μικρότερη ιδίως όταν τραβάς σε 4k σε σύγκριση πάντα με την 5 black.

ψηνομουν να παρω μια απο τις 2 αλλα το σκεφτηκα αλλιως αφου το κινητο μου εχει αξιοπρεπη καμερα lg g6(προφανως χειροτερη απο hero5) σκεφτηκα οτι εκει που χανουν και τα 2 ειναι στην κινηση οποτε πηρα ενα gimbal 3 αξονων για κινητο κινεζικο με γαμω τις κριτικες και ακομα πιο γαματη τιμη (130 με μεταφορικα μεσα και χωρις τελωνειο) στα ταξιδια μου θα παιρνω και μια gopro 3 αν θελω να την βουτηξω σε κανενα νερο μεσα και ειμαι κομπλε

Δημοσ.

Με 29,90€ παίρνω την Turbo-X Action Cam ACT-50 . Γιατί να δώσω 469,1€ παραπάνω για την Hero 6; Κορόιδα ψάχνουν μου φαίνεται... 

Είπαμε να κάνουμε μία σύγκριση με τουλάχιστον ίδια ή πολύ κοντά σε τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντα. Εσύ το τερμάτισες.... :)

Είναι σαν να βρισκόμαστε σε ένα άρθρο για φωτογραφικές μηχανές DSLR και να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι δεν χρειάζονται τέτοιες κάμερες αφού μπορεί και με το κινητό του να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο.

ψηνομουν να παρω μια απο τις 2 αλλα το σκεφτηκα αλλιως αφου το κινητο μου εχει αξιοπρεπη καμερα lg g6(προφανως χειροτερη απο hero5) σκεφτηκα οτι εκει που χανουν και τα 2 ειναι στην κινηση οποτε πηρα ενα gimbal 3 αξονων για κινητο κινεζικο με γαμω τις κριτικες και ακομα πιο γαματη τιμη (130 με μεταφορικα μεσα και χωρις τελωνειο) στα ταξιδια μου θα παιρνω και μια gopro 3 αν θελω να την βουτηξω σε κανενα νερο μεσα και ειμαι κομπλε

Συμφωνώ μαζί σου ότι αυτός ο συνδυασμός σε βολεύει αλλά δεν νομίζω ότι όταν οι κατασκευαστές τις σχεδιάζουν έχουν στο μυαλό τους αυτή ακριβώς την χρήση. Πιστεύω ότι ο κύριος λόγος χρήσης είναι αλλού, όπως και να το κάνουμε οι action cameras εξ ορισμού έχουν άλλη κυρίως χρήση.

Βέβαια από προσωπική πείρα θα σου πω ότι από τότε που πήρα action camera την χρησιμοποιώ, όπου είναι δυνατόν, ΚΑΙ σαν απλή camera.

Δημοσ.

Κτηνος η 6 ελειπε το 4K.

Σε σοβαρες/δυσκολες  δραστηριοτητες και οταν υπαρχουν απαιτησεις ποιοτητας υλικου ειναι μονοδρομος .Μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω την 3  η οποια τα εβγαλε τα λεφτα της την ελιωσα στην χρηση  και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος .

• 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...