Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,έχω δει την Sony KD49XE7005 τηλεόραση στα 699 euro από Κωτσόβολο (http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/174951-sony-kd49xe7005-49)

και Public και επειδή δεν ξέρω πολλά από τις Sony θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει και αν είναι καλύτερη ή ισάξια των παρακάτω μοντέλων της Samsung.

Samsung UE49MU6100 (629 e) καθώς και τις

samsung UE49KU6400 (679 e) και UE49MU6400 (749 e)

Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας. Η αγορα του συγκεκριμενου μοντελου αξιζει; Προοριζεται για χρηση ταινιων εως full hd καθοτι η γραμμη δεν επιτρεπει για παραπανω. Την βρισκω σε προσφορά στα 499 ευρω.

Δημοσ.

στα 499ε , που την εχει ο κωτσοβολος και τα mediamarkt, εννοειται πως αξιζει. Ειναι παρα πολυ καλη τιμη, πολυ πιο κατω απο τον ανταγωνισμο σ αυτο το μεγεθος.

Δημοσ.

Και κατι τελευταίο για να μην ανοιξω αλλο τοπικ. Σε σύγκριση με αυτην sony KD49XE7096; Γιατι παιζει και αυτη στα 499 στο πλαισιο.Μια αλλαγη που παρατηρω ειναι μεγαλύτερο Motionflow XR 400 Hz στην 7096. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Sony KD49XE7005 (499ε αυτη την στηγμη) ή Samsung 49mu6402 (675ε skroutz)

Με ενδιαφερει μονο: dvd-t2 για αργοτερα να ειμαι καλυμμενος & mouvies,series απο usb hdd (torrent 4k,FHD)

Σιγουρα εχω μεινει πισω κ δεν γνωριζω τις καταλιξεις απο 4Κ  (.mkv) Ελπιζω να τα παιζουν ολα τα φορματ εικονας&ηχου καθως κ εξωτερικους υποτιτλους απο Hdd.

Απο την αλλη δεν με ενδιαφερει internet κ αλλες εφαρμογες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...