valkon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Έχοντας το Xiaomi Redmi Note 2 από τον Γενάρη του 2016, μόλις προχθές άρχισαν όλοι οι players να κάνουν...ότι θέλουν. Με συνδεδεμένα ακουστικά, γίνονται skip τα τραγούδια, σταματάνε όποτε θέλουν και άνοιγε μόνο του το "ok google" το οποίο το απενεργοποίησα και δεν ανοίγει πλέον. Όλα τα άλλα γίνονται ακόμα. Το ίδιο πράγμα γίνεται και στο spotify και σε άλλους απλούς players. ¨Εχω ψάξει αρκετά το θέμα, αλλά λύση δεν έχω βρει. Έχω σβήσει την ίδια την εφαρμογή του google και πάλι τα ίδια. Προσωπικα υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με το voice recognition , αλλά ότι έχει να κάνει με αυτό το έχω απενεργοποιήσει και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.
dkmaster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως είναι άσχετο αλλά εγώ προχθές με το Redmi 3 είδα ότι όταν έβαλα τα ακουστικά άρχισαν να αλλάζουν μόνες τους οι σελίδες στο μενού. Καθάρισα λίγο την υποδοχή και όταν τα κουμπωσα καλά δεν το ξανά έκανε.
Panikas13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε αλλά ακουστικά, ίσως φταίει το κουμπί απάντησης της κλησης.
valkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασα τα ακουστικά σε ένα mac και τα κάνει και εκεί τα τρελά του άρα δεν ειναι θέμα συσκευής. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ να λύσω το πρόβλημα σε ακουστικά 3ευρώ, βέβαια αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση...
Panikas13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πάρε αλλά ακουστικά δεν αξιζει τον κόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα