Neg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Λοιπόν η πεθερά μου χρειάζεται ένα καινούργιο λάπτοπ, θέλει κάποιο της Apple μιας και χρησιμοποιεί το οικοσύστημα της εταιρίας εδώ και χρόνια (iPhone, iPad, Apple TV). Κοιτούσα ανάμεσα στο Macbook 2017 και το Macbook Pro 2017. Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι το Macbook 2017 έχει στα 1499€ 256GB SSD ενώ το Pro 128GB κάτι που είναι αρνητικό για τις ανάγκες της, μιας και θέλει αρκετό χώρο για να βάζει τις φωτογραφίες της, τα αρχεία της και γενικώς να μην γεμίσει εύκολα, γνωρίζοντας από την δική μου εμπειρία με το Macbook Pro 128GB, γεμίζει σχετικά γρήγορα και μετά χρειάζεσαι εξωτερικούς δίσκους, κάτι που δεν είναι και τόσο εργονομικό για κάποιον που θέλει να είναι όσο πιο απλό γίνεται. Συζητήσαμε για τους αντάπτορες και την μία θύρα και ότι θα χρειαστεί έναν αντάπτορα που να βγάζει πολλές εξόδους, αλλά αυτό δεν την ενοχλεί. Μετά είχαμε το θέμα της οθόνης στο οποίο επίσης δεν έδειξε να την πειράζει ότι είναι μία ίντσα περίπου μικρότερη. Η χρήση που θέλει να κάνει δεν είναι Photo Editing, Video Editing ή προγραμματισμό αλλά φυσικά η κλασσική χρήση ενός λάπτοπ. Τα προγράμματα της Apple, Ταινίες, μουσική, office, emails, εισαγωγή φωτογραφιών από τις συσκευές της κλπ. Προτείνετε κάτι διαφορετικό ή αξίζει για την παραπάνω χρήση το Macbook 2017 γιατί ως Pro χρήστης δεν θα το αγόραζα προσωπικά για εμένα μιας και έχω διαφορετικές ανάγκες από θέμα απόδοσης. Φυσικά όριο χρημάτων είναι τα 1500€ μίας και θα μπει καπέλο 250€ Apple Care Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2017 από Neg
CheOnWeb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πάρει που θα πάρει αντάπτορα (για μένα όλα τα νέα Macbook-pro πρέπει να υπολογίζονται στα +100 ευρώ), δεν μπορεί να καλύψει το θέμα χωρητικότητας με κάποια κάρτα; Επίσης, είσαι σίγουρος για το Apple Care; Με δεδομένο ότι έχεις 2 χρόνια εγγύηση, ουσιαστικά αγοράζεις μόνο έναν χρόνο extra εγγύηση. Σε τηλεφωνική μου ομιλία με την Apple, είχαν συμφωνήσει με το σκεπτικό. Εγώ θα τα επένδυα στο μηχανάκι ή θα τα κρατούσα στην τσέπη. Αυτά, καλημέρα. 1
Neg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πάρει που θα πάρει αντάπτορα (για μένα όλα τα νέα Macbook-pro πρέπει να υπολογίζονται στα +100 ευρώ), δεν μπορεί να καλύψει το θέμα χωρητικότητας με κάποια κάρτα; Επίσης, είσαι σίγουρος για το Apple Care; Με δεδομένο ότι έχεις 2 χρόνια εγγύηση, ουσιαστικά αγοράζεις μόνο έναν χρόνο extra εγγύηση. Σε τηλεφωνική μου ομιλία με την Apple, είχαν συμφωνήσει με το σκεπτικό. Εγώ θα τα επένδυα στο μηχανάκι ή θα τα κρατούσα στην τσέπη. Αυτά, καλημέρα. Η Αγορά θα γίνει από Apple Store ή Apple δίνει 1 χρόνο εγγύηση στις συσκευές της και με το Apple Care την επεκτείνεις στα 3 χρόνια με Service, τηλεφωνική υποστήριξη και service στο δικό σου χώρο. Όσο για την χωρητικότητα, όπως είπα και πριν χάνετε η εργονομία καθώς καμία κάρτα δεν μπορεί να φτάσει τις ταχύτητες των SSD των Macbook. Επίσης χάνετε η φορητότητα αν κουβαλάς εξωτερικούς δίσκους
CheOnWeb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η Αγορά θα γίνει από Apple Store ή Apple δίνει 1 χρόνο εγγύηση στις συσκευές της και με το Apple Care την επεκτείνεις στα 3 χρόνια με Service, τηλεφωνική υποστήριξη και service στο δικό σου χώρο. Όσο για την χωρητικότητα, όπως είπα και πριν χάνεται η εργονομία καθώς καμία κάρτα δεν μπορεί να φτάσει τις ταχύτητες των SSD των Macbook. Επίσης χάνεται η φορητότητα αν κουβαλάς εξωτερικούς δίσκους Πάσο για το Apple Care αφού είναι έτσι. Για εξ. δίσκους συμφωνώ αλλά οι καρτούλες έχουν μια χαρά ταχύτητες για κάποιες δουλειές. Δεν λέω να τρέχεις apps από 'κει αλλά μουσική και φωτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Αλλιώς πας στο απλό αλλά έχω την εντύπωση ότι το pro θα έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία και γενικά πιο υποσχόμενο μέλλον. Δεν σου λέω πράγματα που δεν ξέρεις φαντάζομαι αλλά αφού θες γνώμες (και μέχρι να τελειώσει το 1ο καφεδάκι) ας τα πούμε! Άσε που στο τέλος μετράει το χρήμα κι αυτό μόνο εσύ και η πεθερά μπορείτε να το αξιολογήσετε με ακρίβεια. Όποιο και να 'ναι με 'γεια να έρθει!
Neg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πάσο για το Apple Care αφού είναι έτσι. Για εξ. δίσκους συμφωνώ αλλά οι καρτούλες έχουν μια χαρά ταχύτητες για κάποιες δουλειές. Δεν λέω να τρέχεις apps από 'κει αλλά μουσική και φωτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Αλλιώς πας στο απλό αλλά έχω την εντύπωση ότι το pro θα έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία και γενικά πιο υποσχόμενο μέλλον. Δεν σου λέω πράγματα που δεν ξέρεις φαντάζομαι αλλά αφού θες γνώμες (και μέχρι να τελειώσει το 1ο καφεδάκι) ας τα πούμε! Άσε που στο τέλος μετράει το χρήμα κι αυτό μόνο εσύ και η πεθερά μπορείτε να το αξιολογήσετε με ακρίβεια. Όποιο και να 'ναι με 'γεια να έρθει! Δεν νομίζω να έχει στόχο να το πουλήσει στο μέλλον, θέλει κάτι να της κρατήσει, να είναι φορητό, με πολύ χώρο και να ικανοποιεί τις δουλειές που θέλει να κάνει, τίποτα το απαιτητικό. Φυσικά το Air το αποκλείουμε εξαρχής μιας και είναι απαρχαιωμένο και δεν αξίζει τα λεφτά.
Romanzo Criminale Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ας φτιάξει ένα BTO. Δες λίγο τα isystems,istorm κτλ, ένα από όλα έχει καλύτερες τιμές από τα υπόλοιπα. Πάρε ένα BTO, αν θέλει ενσωματωμένο. Η γνώμη μου είναι, να πάρει το βασικό μοντέλο +100 ο αντάπτορας + εξωτερικό σκληρό δίσκο που βγαίνει σε λιγότερα χρήματα από BTO. Η ιsystems παρόλο που είναι επίσημος reseller, αν δεν έχεις applecare και πάθεις κάτι στο δεύτερο χρόνο ζητά από την apple επέκταση βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και γίνεται δεκτή. Το αναφέρει στη σελίδα τους. Ωστόσο η isystems δεν είναι το φθηνό official reseller shop που ανέφερα να δεις. Ας πάει σε pro για την +1 ίντσα και την παραπάνω thunderbolt port. Αν είσαι επαγγελματίας πάρε το με τιμολόγιο και εξοικονόμησε 250-340 ευρώ με το ΦΠΑ. Αν δεν την νοιάζει τόσο η φορητότητα, καλύτερα να πάει σε iMac να κάνει ανθρώπινα το editing κτλ. Αν θέλει ντε και καλά λάπτοπ, κοίτα το περσυνό με 256ssd, πάει στα 1400κάτι.
Neg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ας φτιάξει ένα BTO. Δες λίγο τα isystems,istorm κτλ, ένα από όλα έχει καλύτερες τιμές από τα υπόλοιπα. Πάρε ένα BTO, αν θέλει ενσωματωμένο. Η γνώμη μου είναι, να πάρει το βασικό μοντέλο +100 ο αντάπτορας + εξωτερικό σκληρό δίσκο που βγαίνει σε λιγότερα χρήματα από BTO. Η ιsystems παρόλο που είναι επίσημος reseller, αν δεν έχεις applecare και πάθεις κάτι στο δεύτερο χρόνο ζητά από την apple επέκταση βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και γίνεται δεκτή. Το αναφέρει στη σελίδα τους. Ωστόσο η isystems δεν είναι το φθηνό official reseller shop που ανέφερα να δεις. Ας πάει σε pro για την +1 ίντσα και την παραπάνω thunderbolt port. Αν είσαι επαγγελματίας πάρε το με τιμολόγιο και εξοικονόμησε 250-340 ευρώ με το ΦΠΑ. Αν δεν την νοιάζει τόσο η φορητότητα, καλύτερα να πάει σε iMac να κάνει ανθρώπινα το editing κτλ. Αν θέλει ντε και καλά λάπτοπ, κοίτα το περσυνό με 256ssd, πάει στα 1400κάτι. Διάβασες το αρχικό μου κείμενο; H Αγορά θα γίνει από το Apple Store που σημαίνει ότι δεν κατοικώ στην Ελλάδα, επίσης το 2017 Macbook στο Apple Store Κοστίζει με 256GB SSD 1499€
Romanzo Criminale Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Διάβασες το αρχικό μου κείμενο; H Αγορά θα γίνει από το Apple Store που σημαίνει ότι δεν κατοικώ στην Ελλάδα, επίσης το 2017 Macbook στο Apple Store Κοστίζει με 256GB SSD 1499€ Και πάλι, αν μένεις Ευρώπη, μιας και παραθέτεις τιμές σε ευρώ, πάλι ισχύουν τα 2 χρόνια βάση ευρωπαϊκής οδηγίας. Αν είσαι εκτός ευρώπης, Οκ, πάσο. Από εκεί και πέρα εγώ θα έπαιρνα 256, με satechi hub και εξωτερικό σκληρό. Είναι πιο future proof το 256. Το bto πάει πολλά μετά. 1
Neg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και πάλι, αν μένεις Ευρώπη, μιας και παραθέτεις τιμές σε ευρώ, πάλι ισχύουν τα 2 χρόνια βάση ευρωπαϊκής οδηγίας. Αν είσαι εκτός ευρώπης, Οκ, πάσο. Από εκεί και πέρα εγώ θα έπαιρνα 256, με satechi hub και εξωτερικό σκληρό. Είναι πιο future proof το 256. Το bto πάει πολλά μετά. Αυτό όμως δεν υποχρεώνει την Apple να σου δώσει 2 χρόνια εγγύηση, όλα τα προϊόντα της έχουν επίσημα ένα χρόνο και από την στιγμή που θα γίνει η αγορά από το Apple Store, 1 χρόνο θα έχουν. Τελικά για Macbook 2017 256GB το βλέπω.
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου το οριο ειναι τα 1500€ και θελεις 256gb, γιατι δεν παιρνεις το macbook pro 13" 2016 που ακομα και στην Ελλαδα βγαινει στα 1449€ (και η Ελλαδα σε αντιθεση με τις αλλες χωρες ΕΕ εχει το πλεονεκτημα των ανεπισημων 2 ετων εγγυησης για τα apple προιοντα)? Βλεπω πως σε παρομοια τιμη ειναι και στη Γερμανια: https://www.cyberport.de/apple-macbook-pro-13-3-retina-2016-i5-2-0-8-256-gb-ii540-silber-mluq2d-a-1A09-06G_8465.html Τελος, μπορεις να βρεις το macbook pro 13" 2017 στα 1539€ σε προσφορα, οπου θεωρω πως αξιζει να κανεις την υπερβαση των 39€ απο το budget σου και να πας στο pro: https://www.cyberport.de/apple-macbook-pro-13-3-retina-2017-i5-2-3-8-256-gb-iip-640-silber-mpxu2d-a-1A09-0C1_8465.html Εδω και απο το amazon: https://www.amazon.de/Apple-MacBook-Pro-GHz-silber/dp/B071WN99QW/ref=sr_1_7?s=computers&ie=UTF8&qid=1505720074&sr=1-7&keywords=apple+macbook+13&refinements=p_n_feature_browse-bin%3A1478227031%2Cp_n_pattern_browse-bin%3A213163031 Εκτος απο την μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη, εχει πιο καλο πληκτρολογιο, 2 θυρες αντι για 1 και μεγαλυτερη αυτονομια. Ειναι πραγματα που θα εκτιμησει ο χρηστης. Τα των επιδοσεων δεν τα αναφερω, μιας και δεν ειναι τοσο σημαντικα για τη χρηση που περιεγραψες.
Neg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου το οριο ειναι τα 1500€ και θελεις 256gb, γιατι δεν παιρνεις το macbook pro 13" 2016 που ακομα και στην Ελλαδα βγαινει στα 1449€ (και η Ελλαδα σε αντιθεση με τις αλλες χωρες ΕΕ εχει το πλεονεκτημα των ανεπισημων 2 ετων εγγυησης για τα apple προιοντα)? Η αγορά θα γίνει στην Γερμανία, εννοείς αυτό ; Δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο κατάστημα, τις εγγυήσεις, Apple Care κλπ γιαυτό και κοιτάμε στο Apple Store το συγκεκριμένο Edit: Μόλις διάβασα την απάντηση σου ξανά, απότι βλέπω ίσως το πάρω τότε μέσω Amazon μέσω του Cyberport. Το τελευταίο Link που μου έστειλες.
Romanzo Criminale Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό όμως δεν υποχρεώνει την Apple να σου δώσει 2 χρόνια εγγύηση, όλα τα προϊόντα της έχουν επίσημα ένα χρόνο και από την στιγμή που θα γίνει η αγορά από το Apple Store, 1 χρόνο θα έχουν. Τελικά για Macbook 2017 256GB το βλέπω. Δεν ισχύει αυτό που λες. Η apple μπορεί να δίνει ένα χρόνο, αλλά είναι υποχρεωμένη να κάνει adopt στην νομοθεσία του εκάστοτε κράτους, αν θέλει να πουλάει σε αυτό. Επίσης μια τόσο μεγάλη εταιρία, δε θα διακινδυνεύσει να αφήσει πελάτη στεναχωρημένο για κάτι τόσο ασήμαντο + ότι το δικαιούται βάσει της νομοθεσίας της πολιτείας. Οπότε για εμένα η επέκταση δεν αξίζει ή έστω κάνε την αργότερα προς το τέλος του έτους εγγύησης αν συνεχίσεις να πιστεύεις πως δε θα καλυφθείς από το δεύτερο έτος. Επίσης Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις την αγορά από apple store, όταν μπορείς μέσω άμαζον να επιτύχεις καλύτερες τιμές. Με απόδειξη αγοράς μόνο μπορείς να πας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο σέρβις και να επισκευάσεις δωρεάν το λάπτοπ σου σε περίπτωση που κάτι τύχει. Αλλά και πάλι, επειδή δεν τα δίνεις εσύ τα χρήματα, αλλά κάποιος άλλος που λογικά τα έχει, τότε πήγαινε από τις επίσημες οδούς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα ισχυει αυτο που λεει ο Neg: ενα χρονο εγγυηση εχουν τα προιοντα apple στην ΕΕ, μιας και δεν υπαρχει κανενας νομος που να την υποχρεωνει για παραπανω, σε αντιθεση με το τι πιστευει ο κοσμος. Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/654647-νέα-γυάλινα-iphone-8-και-iphone-8-plus/?p=55950873 Το θετικο ειναι οτι ΜΟΝΟ στην Ελλαδα και οχι στην υπολοιπη ΕΕ, η infoquest καλυπτει ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ και τον 2ο χρονο αν το εχεις αγορασει με αποδειξη(με τιμολογιο ειναι πιο μπερδεμενα τα πραγματα). Επισημα (τι γραφει στην σελιδα της η apple ή ποσο εγγυηση εχει συμφωνα με το serial number που το ελεγχεις απο εδω) δινει 1 χρονο, αλλα ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ τα καλυπτει η infoquest και τον 2ο στην Ελλαδα. 1
Romanzo Criminale Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή έχω κάνει με τη fujitsu-siemens αυτό με τα 2 χρόνια, γι αυτό το λέω υπεύθυνα. Καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά δεν ισχύει νομικά. Σε όλες τις χώρες της ευρώπης υπάρχει ελάχιστη διετής εγγύηση, είτε το θέλει η apple και η κάθε apple είτε όχι. Παραθέτω κείμενο και πηγή. Δωρεάν, 2ετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση) για όλα τα προϊόντα Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, έχετε πάντα το δικαίωμα σε ελάχιστη 2ετή εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε το προϊόν στο διαδίκτυο, σε κατάστημα ή με ταχυδρομική παραγγελία. Αυτή η 2ετής εγγύηση είναι το ελάχιστο δικαίωμά σας. Οι εθνικοί κανόνες της χώρα σας μπορεί να προβλέπουν πρόσθετη προστασία: ωστόσο, κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς το συμφέρον του καταναλωτή. Εάν προϊόντα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει να τα επισκευάσει ή να τα αντικαταστήσει δωρεάν ή να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει όλα τα χρήματα που πληρώσατε. Κατά κανόνα, μπορείτε να ζητήσετε την πλήρη ή μερική επιστροφή των χρημάτων μόνον όταν δεν είναι δυνατή ή ενδεδειγμένη η επισκευή ή η αντικατάσταση των προϊόντων. http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή έχω κάνει με τη fujitsu-siemens αυτό με τα 2 χρόνια, γι αυτό το λέω υπεύθυνα. Καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά δεν ισχύει νομικά. Σε όλες τις χώρες της ευρώπης υπάρχει ελάχιστη διετής εγγύηση, είτε το θέλει η apple και η κάθε apple είτε όχι. Παραθέτω κείμενο και νομολογία. http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm (φανταζομαι θελεις να πεις χωρες ΕΕ και οχι χωρες Ευρωπης) Μια χαρα ισχυει νομικα και για αυτο τοσο μεγαλες εταιρειες και καταστηματα δινουν 1 χρονο εγγυηση. Προφανως δεν διαβασες το λινκ που παρεθεσα(εδω ξανα) και συγχεεις την εμπορικη εγγυηση(αυτη του κατασκευαστη) με τα δικαιωματα λογω πραγματικων ελαττωματων που υπηρχαν ΚΑΤΑ την παραδοση(ειναι η λεγομενη νομιμη εγγυηση και δεν ειναι απο τον κατασκευαστη, αλλα απο τον πωλητη). Απο το λινκ που παρεθεσες(που δεν ειναι νομολογια οπως λανθασμενα αναφερεις): http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm Μετά από 6 μήνες, στις περισσότερες χώρες της ΕΕ πρέπει να αποδείξετε ότι το ελάττωμα υπήρχε ήδη κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, για παράδειγμα, δείχνοντας ότι το ελάττωμα οφείλεται στην κακή ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιήθηκε. Απο το ιδιο site: http://europa.eu/youreurope/business/sell-abroad/client-guarantee-redress/index_el.htm Η υποχρέωσή σας για επανόρθωση ξεκινά την ημέρα της παράδοσης και εξακολουθεί να ισχύει για 2 χρόνια.. ...Αν το πρόβλημα διαπιστωθεί εντός 6 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης, το προϊόν σας θεωρείται ότι ήταν ελαττωματικό τη στιγμή της παράδοσης. Αν διαπιστωθεί μετά την πάροδο 6 μηνών, ο πελάτης πρέπει να αποδείξει ότι το πρόβλημα υπήρχε τη στιγμή της παράδοσης Τα ιδια αναφερει και η apple στο site της: https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ Στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ, οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν αξιώσεις μόνο για ελαττώματα που υπήρχαν κατά την παράδοση. ... Η ευθύνη για την απόδειξη ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση (συμπεριλαμβανομένων των λανθανόντων ελαττωμάτων), μεταφέρεται συνήθως στον καταναλωτή, μετά από μια περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα