Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε guys, έχω απορία. Έβαλα μια 5ευρη paysafe στην stoiximan και εφτασα σε ενα ικανοποιητικό ποσό και θέλω να κάνω ανάληψη. Διαθέσιμος τρόπος είναι μόνο μέσω paysafe, για να δω αν κατάλαβα σωστά, πάνε τα λεφτά στο wallet και μετά απο την πλατφορμα της paysafe ζητάω να πιστωθούν σε κάποιο λογαριασμό μου τράπεζας?

Για βοηθήστε λίγο

Δημοσ.

Να ενημερώσω ,μήπως χρειαστεί κάποιος άλλος. 

Πλέον αν κάνεις κατάθεση με paysafe πρέπει πρώτα να έχεις γραφτεί στο mypaysafe (wallet) και μετά ανάληψη μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟ πάλι στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Έπειτα κάνεις πιστοποίηση στην paysafe, ενεργοποίησα την κάμερα του pc και τράβηξα μέσω της πλατφόρμα τους φωτο την ταυτότητά μου μπρος πίσω καθώς και φωτό την μάπα μου, σε 2 λεπτά μου ήρθε μήνυμα στο κιν οτι όλα έχουν ολοκληρωθεί και πας στις ρυθμίσεις και προσθέτεις τον λογαριασμό τραπέζης σου. Πατάς ανάληψη και όπως αναφέρουν μέσα σε 8 μέρες θα έχει μπεί το έμβασμα. 

Απο χρεώσεια ακόμα δεν ξέρω να αναφέρω, κάπου είχα διαβάσει για 7,5€ αλλά περιμένω να δώ με τα δικά μου πόσα θα κρατήσει για να αναφέρω.

ΥΓ. παλιότερα γινόταν αυτό που είπε ο φίλος thant, είχα κάνει πολλές φορές ανάληψη κατευθείαν στον λογαριασμό μου απο την stoiximan με κατάθεση απο paysafe

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ. παλιότερα γινόταν αυτό που είπε ο φίλος thant, είχα κάνει πολλές φορές ανάληψη κατευθείαν στον λογαριασμό μου απο την stoiximan με κατάθεση απο paysafe

Για να πω την αλήθεια απο τοτε που εκαναν την paysafe με εγγραφή δεν την χρησιμοποίησα ξανα και ουτε πρόκειται στο μέλλον.

Κάποιος φιλος μου ειπε οτι υπάρχουν ψιλά γράμματα στους όρους για προμήθειες αν δεν την χρησιμοποιείς για κάποιο καιρό.

Τελευταία κατάθεσή μου ηταν μεσω τράπεζας άμεσα και χωρις προμήθεια. Εναλλακτικά viva spots.

Τελευταία ανάληψη πριν ενα μηνα σε τραπεζικο λογαριασμό χωρις όλη αυτη τη διαδικασία που περιεγραψες.

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια απο τοτε που εκαναν την paysafe με εγγραφή δεν την χρησιμοποίησα ξανα και ουτε πρόκειται στο μέλλον.

Κάποιος φιλος μου ειπε οτι υπάρχουν ψιλά γράμματα στους όρους για προμήθειες αν δεν την χρησιμοποιείς για κάποιο καιρό.

Τελευταία κατάθεσή μου ηταν μεσω τράπεζας άμεσα και χωρις προμήθεια. Εναλλακτικά viva spots.

Τελευταία ανάληψη πριν ενα μηνα σε τραπεζικο λογαριασμό χωρις όλη αυτη τη διαδικασία που περιεγραψες.

Ασε την πάτησα, γιαυτό τα έκανα όλα ανάληψη για να τα βαλω με καταθεση από τραπεζα μετα αυτά που ηθελανα αφησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...