Sella22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το διπλοσυμπλεκταρισμα (double clutching αγγλιστι μιας και δεν είμαι σίγουρος πως ονομάζεται στα ελληνικά). Σχετικά νέος οδηγός, με κάμποσα χιλιόμετρα μέχρι τώρα με hyundai matrix του 2002. Καθώς υπάρχει μια καλή πιθανότητα να γίνω κάτοχος μιας άλφα ρομεο τζουλια του 75 θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι αναγκαία η διαδικασία του Double clutching (λόγω της μη παρουσίας συγχρονιζε) , στο κατέβασμα ταχύτητας και αν είναι εφικτό το κατέβασμα χωρίς αυτη τη διαδικασία. Ποιες οι επιπτώσεις και οι πιθανές ζημιές η μη χρησιμοποιηση αυτής της τεχνικής;
nickolas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου γρατζουνάει τις ταχύτητες αν δεν το κάνεις. Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο όμως. Νομίζω μπορείς να το συνηθίσεις σχετικά γρήγορα.
Fubar.gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Διπλοσυμπλεκτάρισμα θα χρειαστεί μόνο όταν έχεις σχετικά υψηλές στροφές, οπότε και με το κατέβασμα θα ανέβουν ακόμα πιό πολύ. Αν έχεις χαμηλές στροφές δέν χρειάζεται. Επίσης λίγη προσοχή θέλει και στο ανέβασμα. Αν πάς να κάνεις πολύ γρήγορα την αλλαγή θα σκαλώσει ο λεβιές. Πρέπει να περιμένεις να πέσουν λιγο οι στροφές του κινητήρα για να κουμπώσει η ταχύτητα, αλλά αν περιμένεις παραπάνω απ όσο πρέπει και πέσουν πολύ οι στροφές, πάλι δέν θα κουμπώνει, οπότε θα πρέπει να δώσεις μία μικρή γκαζιά. Πάντως είναι θέμα συνήθειας, αν το κάνεις μερικές φορές θα σου βγαίνει αυτόματα, οπότε μήν το φοβάσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα