sountdim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε λίγες μέρες βαζω wind και μου έχει ξεμείνει το Speedport Entry 2i του ΟΤΕ,μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή δεν θα δουλέψει;
bill2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 wind,hol,forthnet δεν δίνουν δωρεάν μόνο με χρέωση 20 ευρώ μονο ο οτε και η cyta δίνουν με χρησιδανισμό αλλά λογικά ο οτε θα στο ζητήσει πίσω αλλίως θα στο χρέωσει πες στη wind ότι θα στο ζητήσει πίσω ο οτε το ρουτερ μίπως κάνει κάτι
sountdim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 wind,hol,forthnet δεν δίνουν δωρεάν μόνο με χρέωση 20 ευρώ μονο ο οτε και η cyta δίνουν με χρησιδανισμό αλλά λογικά ο οτε θα στο ζητήσει πίσω αλλίως θα στο χρέωσει πες στη wind ότι θα στο ζητήσει πίσω ο οτε το ρουτερ μίπως κάνει κάτι Γτ η Wind δεν θα σου στειλει? Μου το έχει ζητήσει ο ΟΤΕ αλλά δεν το έχω πάει ακόμα και ήθελα να βουλευτώ με αυτό μπας και αποφεύγω να πληρώσω wind που μου το δίνει 22€ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω 22 για ρουτερ σαν αυτα.(Να σημειώσω ότι είναι adsl) Οι ίδιοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει θεμα που είναι του ΟΤΕ θα παίξει κανονικά αλλα Εγώ αμφιβάλλω τι λετε;
Leokatana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θα παιξει κανονικα (plug and play), το δοκιμασα εγω σε απλη adsl γραμμη wind. Απλα στην δικια μου γραμμη συγχρονιζε ποιο χαμηλα επο ενα thomson που ειχα. Καλο ειναι αν εχεις παλια ρουτερ να τα δοκιμασεις ολα.
bill2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 αλλά λογικά θα στο ζητήσει ο οτε πίσω κατα 99,99% αλίως θα στο χρεώσει
sountdim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θα παιξει κανονικα (plug and play), το δοκιμασα εγω σε απλη adsl γραμμη wind. Απλα στην δικια μου γραμμη συγχρονιζε ποιο χαμηλα επο ενα thomson που ειχα. Καλο ειναι αν εχεις παλια ρουτερ να τα δοκιμασεις ολα. Άρα θα έχω και εγώ πτώση έτσι; αλλά λογικά θα στο ζητήσει ο οτε πίσω κατα 99,99% αλίως θα στο χρεώσει Μου το ζήτησε ναι αλλά εγώ δεν το έχω γυρίσει για να βολευτώ λιγάκι με αυτό και στην WIND μέχρι να αγοράσω Που θα μου το χρεώσει,εφόσον το συμβόλαιο έληξε?
goana12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 1. Δεν ειναι απολυτο οτι θα εχεις πτωση. Εξαρταται απο διαφορους παραγοντες με βασικοτερο το ποσο ταιριαζουν τα τσιπακια dslam-ρουτερ. 2. Χρεωνεσαι 55,34 € μιας και προκειτε για VDSL εξοπλισμο. Δεν ξερω (στην περιπτωση που ειχες ADSL απο τον ΟΤΕ), αν στο χρεωσουν για ADSL εξοπλισμο οποτε ειναι 24,80 € (αλλα δεν νομιζω μιας και το entry ανηκει στα VDSL ρουτερ)...
bill2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 θα επανεεκδώσει λογαριασμό και εμένα που έληξε μπο έστειλαν λογαριασμό μετά απο 3 μήνες λόγω μη επιστροφής εξοπλισμού και μόλις το γύρισα έγινε πίστωση
sountdim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 θα επανεεκδώσει λογαριασμό και εμένα που έληξε μπο έστειλαν λογαριασμό μετά απο 3 μήνες λόγω μη επιστροφής εξοπλισμού και μόλις το γύρισα έγινε πίστωση Οπότε δηλαδή να το γυρίσω πίσω; Εγώ νόμιζα ότι δεν το ελέγχουν. Εχεις κανά ρούτερ να μου προτείνεις να αγοράσω; Θα ρωτήσω και στο κεντρικο thread βεβαια
bill2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 πόσο έχει που έφυγες απο οτε ; αυτο ειναι καλο βέβαια έχει και άλλα θα σου πουν και στο αλλο thread https://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html#specs
sountdim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 πόσο έχει που έφυγες απο οτε ; αυτο ειναι καλο βέβαια έχει και άλλα θα σου πουν και στο αλλο thread https://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html#specs Περίπου 1 μήνα έχω που έφυγα Ευχαριστώ
bill2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 λογικά η τώρα η σε 1 μήνα θα το ελέγξουν και θα σου πουν Αλλά συνήθως Μόλις φύγεις σε λίγες μέρες στέλνουν μνμ για επιστροφή του ρούτερ
sountdim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 λογικά η τώρα η σε 1 μήνα θα το ελέγξουν και θα σου πουν Αλλά συνήθως Μόλις φύγεις σε λίγες μέρες στέλνουν μνμ για επιστροφή του ρούτερ Ναι τώρα που το λες θυμήθηκα ναι είχαν στείλει μήνυμα και μου είχαν πει μέχρι 2 βδομάδες να το πάω πίσω σε κατάστημα οτε ή γερμανός Τώρα που πέρασε η διωρία και να το γυρίσω δεν γλυτώνω την πληρωμή?
bill2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 μορειςνα το γυρίσεις θα εμφανιστεί η επιστροφή και θα σε αποζημιώσουν αν σε χρεωσαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα