Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι νεος στον χώρο του webdevelopment και είδα ύστερα απο μια αναφορα στο forum για το freelancer. ειδα οτι εχει και τεστ δεξιοτήτων. υπάρχει κανείς που εχει δουλεψει απο εκει να μας πει εντυπώσεις ,αν οντως αξιζει κτλ?

Δημοσ.

Τι γλώσσα γνωρίζεις; Εάν γνωρίσεις τις εμπορικές, υπάρχουν προοπτικές αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό! Εξτραδακια θα βγάζεις! (εάν γνωρίζεις php, πες μου!)

Δημοσ.

Προσωπικα δουλευω μεσω Upwork.

Εάν γνωρίσεις τις εμπορικές, υπάρχουν προοπτικές αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό! Εξτραδακια θα βγάζεις! (εάν γνωρίζεις php, πες μου!) 

Δεν μπορω να μιλησω για web development που θελει ο OP μιας και δεν ειναι ο τομεας μου, αλλα στο project που δουλευω τωρα βγαζω γυρω στα 13 ευρω την ωρα.

Εχω side projects που σιγουρα βοηθησαν στο να προσληφθω, αλλα κατα τα αλλα ειναι η δευτερη freelancing δουλεια που ειχα οπουδηποτε.

ειδα οτι εχει και τεστ δεξιοτήτων

Εχει και το Upwork τεστ δεξιοτητων αλλα δε νομιζω οτι τους δινει κανενας πολυ βαση, αυτα που μετρανε ειναι:

1) Side projects (ειτε ειναι προσωπικα projects, ειτε ειναι contributions σε open-source projects) και
2) Προηγουμενη επαγγελματικη εμπειρια.

Θα σου προτεινα να μαθεις να χρησιμοποιεις Git, να φτιαξεις Github αν δεν εχεις ηδη, και να βαζεις οτι φτιαχνεις εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Velocity τι γλώσσες δουλεύεις; PHP?

Ειπα οχι web development αρα σιγουρα οχι PHP :P

Αρκετές γλωσσες "ξέρω", αλλα η δουλεια που ανεφερα ειναι C++ κυριως και δουλευω πολυ με το Windows API.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...