Προς το περιεχόμενο

Γινεται να βαλω κωδικο προσβαση στη Gallery? (iMac)

Insomniac2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα σας,

Εχω εναν iMac και θελω να βαλω κωδικο να μην μπορει να εχει καποιος προσβαση στις φωτογραφιες μου. 

Μολις παει καποιος να δει τι εχει μεσα ο φακελος "φωτογραφιες" να απαιτειται κωδικος για την προσβαση. 

Εχετε καποια δοκιμασμενη εφαρμογη να μου προτεινετε?

Ευχαριστω πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φτιάξε ένα sparse bundle disk image στο disk utility με όση χωρητικότητα θέλεις και τύπο κρυπτογράφησης 128 ή 256bit-AES και καθάρισες!

Aρα θεωρεις οτι δεν παιζει να βρεθει κατι σε εφαρμογη που μολις παει να ανοιχτει το εικονιδιο "Φωτογραφιες" να ζηταει κωδικο?

Aρα θεωρεις οτι δεν παιζει να βρεθει κατι σε εφαρμογη που μολις παει να ανοιχτει το εικονιδιο "Φωτογραφιες" να ζηταει κωδικο?

Προσωπικά είναι κάτι που το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια για πράγματα που δεν θέλω να έχει κανένας πρόσβαση.

Τι παραπάνω να σου προσφέρει μια εφαρμογή από τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες του ίδιου του macOS;

Ίσως κάποιος άλλος φίλος χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή για να κάνει αυτή τη δουλεία και μπορεί να σου δώσει μερικές πληροφορίες. Αν και η λύση που σου προτείνω πιστεύω ότι θα σε εξυπηρετήσει.  :)

Θεωρώ ότι το Knox είναι από τις καλύτερες εφαρμογές γι αυτό που ζητάς.

Turn key solution,πολύ αξιόπιστο και εύκολο στην χρήση.

http://www.toptenreviews.com/software/security/best-mac-encryption-software/knox-review/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...