Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω και χρησιμοποιώ το iPhone 4s. Μπορεί και υποστηρίζει Facebook, Twitter, YouTube, Messenger, Viber. Βέβαια αρκετές φορές σκαλώνει διότι αυτές οι εφαρμογές συνεχίζουν να αναβαθμίζονται και απαιτούν καλύτερο επεξεργαστή/πόρους.

Αν θέλει ντε και καλά iPhone, καλύτερα να κοιτάξει για μεταχειρισμένο 5s.

Ολα αυτά που λες ισχύουν για καινούργιο iOS με καινούργιες εκδόσεις των εφαρμογών .

Σε 6.1.3 με παλιές εκδόσεις δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα σκαλώματα και κολλήματα.

Αυτό λέω μέσα από τα post μου από χθές.

Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί βέβαια που προαναφέρω.

Το συμπέρασμα μου τελικά μετά από αυτό το πείραμα είναι να συμφωνήσω σε αυτό που λένε μερικοί .

Κάνουν τις εφαρμογές βαρύτερες για να παίρνουμε καινούργια κινητά χωρίς στην ουσία οι πιο καινούργιες αναβαθμισμένες εφαρμογές να προσφέρουν κάτι ουσιαστικά καλύτερο.

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ολα αυτά που λες ισχύουν για καινούργιο iOS με καινούργιες εκδόσεις των εφαρμογών .

Σε 6.1.3 με παλιές εκδόσεις δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα σκαλώματα και κολλήματα.

Αυτό λέω μέσα από τα post μου από χθές.

Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί βέβαια που προαναφέρω.

Το συμπέρασμα μου τελικά μετά από αυτό το πείραμα είναι να συμφωνήσω σε αυτό που λένε μερικοί .

Κάνουν τις εφαρμογές βαρύτερες για να παίρνουμε καινούργια κινητά χωρίς στην ουσία οι πιο καινούργιες αναβαθμισμένες εφαρμογές να προσφέρουν κάτι ουσιαστικά καλύτερο.

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τις δοκιμές σου.

Μια τελευταία ερώτηση. (αυτή τη φορά όντως off topic :P )

Το 4S τρέχει κανονικά 6.1.3 τώρα έτσι; Γιατί, σε κάτι οδηγούς που είχα δει στο YouTube, κάνανε κάτι πατέντες με dual boot και άλλες χαζομάρες.

Ρωτάω επειδή έχω ένα 4S παρατημένο για δεύτερο και ψήνομαι να το κάνω downgrade μπας και γίνει usable.

Δημοσ.

Ναι κανονικά τρέχει. Απλά ταλαιπωρήθηκα λίγο γιατί όλοι οι οδηγοί που δοκίμασα σε κάτι είχαν ελλείψεις η δεν δούλεψαν. Την πάτησα στην αρχή με το dual boot.

Είμαι από κινητό τώρα όταν βρω ευκαιρία θα σου γράψω ποιους ακολούθησα

• Like 1
Δημοσ.

ναι ναι, με iOS 9.x.x.

αν όμως θέλει να κατεβάσει μια εφαρμογή διατηρώντας το 6.1.3, η εφαρμογή αυτή δεν θα τρέχει στην τελευταία έκδοση της?

επίσης να αναφέρω ότι σε κάποια φάση μου έβγαλε πρόβλημα η μπαταρία, φούσκωσε λόγω υγρασίας. Γενικά το 5s εχει διορθώσει αρκετά hardware issues από το 4s, για αυτό το πρότεινα.

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα σήμερα ένα Lumia 625 με 40€ και θα κάνω την δουλειά μου μια χαρά.

Ίσως πάρω κάποτε κι έναν μάπα iPhone για να παίξω αλλά τώρα δεν προλαβαίνω.

Δημοσ.

δεν ειναι απλη υποθεση παντα να περασεις το εταιριο email στην συσκευη σου. Εμενα πχ για να σεταριστει στην εταιρια μου, μου εχουν περασει καποιο  profile στη συσκευη μεσω μιας εφαρμοφης  (chech point capcule, workspace), και υποψιν τρεχουμε ms exchange server.

Δημοσ.

ναι ναι, με iOS 9.x.x.

αν όμως θέλει να κατεβάσει μια εφαρμογή διατηρώντας το 6.1.3, η εφαρμογή αυτή δεν θα τρέχει στην τελευταία έκδοση της?

επίσης να αναφέρω ότι σε κάποια φάση μου έβγαλε πρόβλημα η μπαταρία, φούσκωσε λόγω υγρασίας. Γενικά το 5s εχει διορθώσει αρκετά hardware issues από το 4s, για αυτό το πρότεινα.

Μπορείς να τις κατεβάζεις από υπολογιστή και στο κινητό θα περνάει μια παλιότερη διαθέσιμη έκδοση για το ios που έχεις. Αν πας να τις κατεβάσεις απευθείας από το κινητό θα σου πει να κάνεις αναβάθμιση το ios πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ναι, με iOS 9.x.x.

.

Το ίδιο το AppStore σε προτρέπει να κατεβάσεις προηγούμενη συμβατή έκδοση της εφαρμογής

post-68421-0-51641400-1505980513_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...