funbreaker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 [...] Τελευταίο αλλά σημαντικό: η μπαταρία ενός iPhone 4S μετά από τόσα χρόνια ΔΕΝ θα κρατάει και πολύ. Ίσως με χρήση ΜΟΝΟ για email να σε βγάζει μέχρι το απόγευμα. Σημαντικότατη πληροφορία αυτή για την μπαταρία. Τεραστιες διαφορες το iOS δεν θα εχει. Θα εχεις απλα λιγοτερα features, το οποιο ειναι λογικο. [...] PS. Μην κοιτας specs του τηλ. edit: Λογικα μεταχειρισμενο με <7 iOS πολυ δυσκολα να βρεις . Επισης απο το 7 και μετα εχεις το ιδιο design στο λογισμικο. Σε περιπτωση που βρεις κατι με <7 εκει οι διαφορες θα ειναι μεγαλυτερες. επισης το ios δεν ειναι java για να σκεφτεσαι οχι εισαι αρχαριος. Αν εχεις android/windows phone το ios θα σου φανει παιδικη χαρα (με τα καλα και τα κακα του.. πχ δεν πιστευω να εχεις βλεψεις να στελνεις/λαμβανεις τπτ περιεργα αρχεια και να θες και ενα καλο file management, γιατι εκει μπορει να σε δησκολεψει στην αρχη). Χρήσιμες πληροφορίες, thanks. Downgrade μπορεί να κάνει, χρειάζεται μονάχα να το κάνει Jailbreak στην 9.3.5 και μετά με την μέθοδο beehind, μπορεί να κάνει Downgrade στην 6.1.3, το έκανα τις προάλλες. Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι η αγορά ενός 4S αξίζει. Καλύτερα να κοιτάξει για ένα 5S. Δεν σκοπεύω γενικά να ασχοληθώ πολύ για να γίνει χρηστικό λόγω έλλειψης χρόνου. Πανω σε αυτό υποθετω θα γκρινιάξει ο it της εταιρειας του γιατί jailbrake ισοδυναμει με ανοίγουν έμμεσα τρύπες ασφαλειας. Υποθέτω οτι κάτι αναλογο εχει στο μυαλό του με το root στο android και δεδομένου οτι ειναι πιο ευκολο (σε android) παίζει εκ του ασφαλούς. @ts με τόσο μπλέξιμο και περιορισμους, κατ'εμε οι επιλογές που εχεις ειναι δυο Βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και πας σε νεότερο καλύτερο μοντέλο Βρίσκεις αλλους τρόπους να βλέπεις το email σου εν κινήσει Πχ πες του αν γίνεται να σου κάνει copy-forward όλη την αλληλογραφία σου σε κάποιο gmail και μεα βλέπε το με android από τον browser του κινητου. Δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα ΙΤ αλλά πολιτικής εταιρίας. Ως προς τις λύσεις σου: Δεν διατίθεμαι να το κάνω. Τί τρόπους; Κι αν εννοείς κάτι σαν προώθηση δεν ξέρω αν γίνεται αλλά αν γίνεται δεν θα μπορώ και να στείλω. Εκτός αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ιδέα που δεν ξέρω. Οπότε η μόνη λύσει που το απομένει είναι ένα 5S από κάποιο κατάστημα του eBay στα 150-160€ Ποτέ συσκευή από ebay και δεν θέλω να δώσω τόσα. Υπάρχει και άλλη λύση, να ζητήσεις η εταιρία να αγοράσει ένα SE από σκρουτζομάγαζο και εσύ να πληρώσεις την τιμή χωρίς το ΦΠΑ. Έτσι θα έχει καινούριο κινητό, με δυνατότητες 6S, σε πιο μικρό μέγεθος και θα το πληρώσεις κανα 100άρι παραπάνω. Ειδάλως πες πολύ απλά πως δε μου περισεύουν χρήματα για iphone, οπότε ας σου δώσουν με leasing που θα το χρεώνονται αυτοί. Μη σκας. Θα είσαι και πιο ήρεμος χωρίς τα email. Δεν είμαι στην Ελλάδα. Μιλάμε για αρχάριο, νομίζω ότι περιπλέκονται έτσι τα πράγματα και συμφωνώ ότι η αγορά ενος 4s δεν αξίζει ούτε 100€ (μη σου πω ούτε 50€) Έτσι ακριβώς αλλά από ότι κατάλαβα ο ΙΤ της εταιρείας είναι applefan Δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα ΙΤ αλλά πολιτικής εταιρίας. Μάλλον έχει να κάνει με το ότι οι εφαρμογές του iOS λειτουργούν σε Sandbox, επίσης αν το E-Mail είναι εταιρικό, σε καμία περίπτωση δεν θα έστελνε η εταιρία τα Mail της σε κάποιον άλλο πάροχο είτε αυτός είναι Gmail, iCloud, Outlook. Έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας. Από την μία καταλαβαίνω ότι είναι επιφυλακτικοί, αλλά από την άλλη το βρίσκω παράλογο να μην χορηγούν τουλάχιστον κάποια iPhone στους εργαζόμενους τους για εταιρικές δουλειές. Να ρωτήσω κάτι, η εταιρία στην Ελλάδα βρίσκεται; Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ανάλογα την εταιρεία. Λόγω δουλειάς είχα επικοινωνία με Διευθυντικό στέλεχος φαρμακευτικής (όχι ελληνικής) ο οποίος χρησιμοποιούσε gmail (σε εταιρικό υπολογιστή που συνδέονταν σε εταιρικό VPN). Εγώ πιστεύω ότι αυτό που φοβούνται (και έχει νόημα ως ένα βαθμό) είναι ότι αν το κινητό συνδεθεί σε ανοιχτό wifi μπορεί κάποιος να sniffαρει πακέτα και να υποκλέψει emails SMS κλπ. On topic : Με 288€ παίρνεις το iphone SE και μπαίνεις με το δεξί στον κόσμο της apple και ηρεμείς 100€ είναι απελπιστικά πολλά για 4S. Πήγαινε σε μεταχειρισμένο 5S ή καινούριο SE αν έχεις την δυνατότητα. Συμφωνώ ότι είναι πολλά τα 100€ για 4s. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω αλλά να το χαρείς και λίγο το κινητό. Δεν σκοπεύω σε αυτή την φάση της ζωής μου να πληρώσω αρκετά για τον κόσμο της απλ. Κατα 90% πιστευω πως το εταιρικο εμαιλ σου θα λειτουργει και σε android client. Το δοκιμασες; Πώς;;; Αφού πρέπει να μου δώσει στοιχεία ο ΙΤ για να συνδεθώ και μου είπε πως σε android δεν δουλεύει. Πώς μπορώ να το δοκιμάσω;; Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα λειτουργεί. Ωστόσω, στην κονσόλα του Exchange Server ο administrator μπορεί να δει το μοντέλο της συσκευής που επέκτησε πρόσβαση. Αν εκεί δει "Family: Android - Model: Samsung τάδε" μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είναι σχεδόν σίγουρο, πως να το δοκιμάσω;; Επίσης τελικά σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο Lumia με 30-40€ και να κάνω την δουλειά μου με το email. 1
Neg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Με συγχωρείς κιόλας αλλά αν δεν είσαι σε θέση να δώσεις τουλάχιστον 150€ για ένα iPhone τότε τι συζητάμε εδώ πέρα; Επίσης που είναι το κακό το να αγοράσεις κάτι από κάποιο κατάστημα του eBay? Αν ασχοληθείς λίγο θα δεις ότι στο eBay δεν είναι μόνο κινέζοι και απλοί χρήστες, αλλά καταστήματα που σου προσφέρουν και εγγύηση. Αλλά τέλοσπαντων με τα λεφτά που περιμένεις να δώσεις, iPhone δεν παίρνεις. 2
Romanzo Criminale Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ πιστεύω πως παίζει κατά 99% με το android. Είχα παρόμοιο θέμα με την εταιρία που ήμουν και χρησιμοποίησα άλλο email client. Επίσης γιατί να δώσεις στον ΙΤ το κινητό σου. Id και password είναι αυτά που κάνεις login στο εταιρικό computer σου, λογικά. Μόνο τη διεύθυνση του email server θα πρέπει να σου δώσουν και ξεμπέρδεψες. Λογικά exchange θα είναι. Τέλος, απλά πες ότι εγώ αυτό το κινητό έχω και τέλος. Αν θέλετε εταιρικό email, δώστε μου συσκευή. Εγώ για παράδειγμα τους είπα πως δεν χρησιμοποιώ την προσωπική συσκευή για εταιρικές δουλειές (ούτε τηλ, ούτε email) και έτσι μου έδωσαν αυτοί αναγκαστηκά. Στην αρχή τσίνησαν, αλλά όταν άρχισαν να μη με βρίσκουν και είχαν άμεση ανάγκη, τότε αναθεώρησαν.
nomisteraki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να παρεις iphone εξ αρχης
Neg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να παρεις iphone εξ αρχης Από πια άποψη από άποψη μόνο για E-Mail? Ναι δεν έχει νόημα, γενικώς όμως έχει νόημα. 2
AlienTechGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Υπόψιν, από κατάστημα μεταχειρισμένων κινητών της Αγγλίας, αγόρασα (μέσω eBay) ένα 4S μαύρο, στα 55€ και ήταν κυριολεκτικά σαν καινούριο. Ίσως αξίζει να ρίξεις μία ματιά, αν ακόμα θες δοκιμάσεις iPhone 4S.
petran91 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού είναι μόνο για email και τα iPhone πανε ακριβά, μήπως λύση θα ήταν κάτι τέτοιο? http://www.skroutz.gr/s/7243454/Apple-iPod-Touch-16GB-6th-Generation.htmlΜεταχειρισμένο λογικά θα παίζει λίγο πάνω από τα 100..
aris1986 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Χρεώσου ένα 5s να κάνεις την δουλειά σου και είθε να είναι τα τελευταία σου που χώνεις σε apple άμα δεν θες .
TEOKOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις έκανα υποβάθμιση iOS σε 4s από 9.3.5 σε 6.1.3. Το κινητό πάει σφαίρα στην κυριολεξία. Δεν το λέω με ελαφριά καρδιά . Είχα ξεχάσει τι διαμάντι ήταν στην εποχή του. Υπόψιν προχτές πούλησα εδώ στο insomnia το iphone μου 7 plus 128GB το οποίο είχα πάρει δίνοντας το s7 Edge μου. Άρα έχω πρόσφατα στην μνήμη μου και μπορώ να εκτιμήσω την ταχύτητα ενός κινητού, Τα μείον τώρα. Κάποιες εφαρμογές π.χ σαν το viber δουλεύουν με την παλιά έκδοση και κάποιες σαν το cosmote app δεν δουλεύουν καθόλου. Αυτά... 1
funbreaker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Με συγχωρείς κιόλας αλλά αν δεν είσαι σε θέση να δώσεις τουλάχιστον 150€ για ένα iPhone τότε τι συζητάμε εδώ πέρα; Επίσης που είναι το κακό το να αγοράσεις κάτι από κάποιο κατάστημα του eBay? Αν ασχοληθείς λίγο θα δεις ότι στο eBay δεν είναι μόνο κινέζοι και απλοί χρήστες, αλλά καταστήματα που σου προσφέρουν και εγγύηση. Αλλά τέλοσπαντων με τα λεφτά που περιμένεις να δώσεις, iPhone δεν παίρνεις. Να σε συγχωρήσω αλλά τί τί συζητάμε, αυτό που λέει ο τίτλος, αν θα πάρω 4s, δηλαδή κάτι με max 100€, που τελικά κατέληξα να μην πάρω. Και γιατί να πρέπει να θέλω να διαθέσω τουλάχιστον 150€ γι αυτή την ιστορία. Κρίνω πως δεν αξίζει γιατί δεν το χρειάζομαι τόσο, γι αυτό και άνοιξα αυτό το νήμα για το 4s. Και εγώ πιστεύω πως παίζει κατά 99% με το android. Είχα παρόμοιο θέμα με την εταιρία που ήμουν και χρησιμοποίησα άλλο email client. Επίσης γιατί να δώσεις στον ΙΤ το κινητό σου. Id και password είναι αυτά που κάνεις login στο εταιρικό computer σου, λογικά. Μόνο τη διεύθυνση του email server θα πρέπει να σου δώσουν και ξεμπέρδεψες. Λογικά exchange θα είναι. Τέλος, απλά πες ότι εγώ αυτό το κινητό έχω και τέλος. Αν θέλετε εταιρικό email, δώστε μου συσκευή. Εγώ για παράδειγμα τους είπα πως δεν χρησιμοποιώ την προσωπική συσκευή για εταιρικές δουλειές (ούτε τηλ, ούτε email) και έτσι μου έδωσαν αυτοί αναγκαστηκά. Στην αρχή τσίνησαν, αλλά όταν άρχισαν να μη με βρίσκουν και είχαν άμεση ανάγκη, τότε αναθεώρησαν. Και που θα βρω τον email server; Τί σημαίνει exchange; Χρεώσου ένα 5s να κάνεις την δουλειά σου και είθε να είναι τα τελευταία σου που χώνεις σε apple άμα δεν θες . Δεν το χρειάζομαι τόσο ώστε να δώσω περισσότερα χρήματα από το όριο που έθεσα.
AlienTechGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Να σε συγχωρήσω αλλά τί τί συζητάμε, αυτό που λέει ο τίτλος, αν θα πάρω 4s, δηλαδή κάτι με max 100€, που τελικά κατέληξα να μην πάρω. Και γιατί να πρέπει να θέλω να διαθέσω τουλάχιστον 150€ γι αυτή την ιστορία. Κρίνω πως δεν αξίζει γιατί δεν το χρειάζομαι τόσο, γι αυτό και άνοιξα αυτό το νήμα για το 4s. Και που θα βρω τον email server; Τί σημαίνει exchange; Δεν το χρειάζομαι τόσο ώστε να δώσω περισσότερα χρήματα από το όριο που έθεσα. Εδώ στο Insomnia πάντως, βρίσκεις μεταχειρισμένα iPhone 5 άνετα στα 100€. Θα σου προσφέρει πολύ ανώτερη εμπειρία από το iPhone 4S, αν φυσικά ενδιαφέρεσαι ακόμα για αγορά iPhone. Μόλις έκανα υποβάθμιση iOS σε 4s από 9.3.5 σε 6.1.3. Το κινητό πάει σφαίρα στην κυριολεξία. Δεν το λέω με ελαφριά καρδιά . Είχα ξεχάσει τι διαμάντι ήταν στην εποχή του. Υπόψιν προχτές πούλησα εδώ στο insomnia το iphone μου 7 plus 128GB το οποίο είχα πάρει δίνοντας το s7 Edge μου. Άρα έχω πρόσφατα στην μνήμη μου και μπορώ να εκτιμήσω την ταχύτητα ενός κινητού, Τα μείον τώρα. Κάποιες εφαρμογές π.χ σαν το viber δουλεύουν με την παλιά έκδοση και κάποιες σαν το cosmote app δεν δουλεύουν καθόλου. Αυτά... Έχεις δοκιμάσει να τρέξεις Facebook app, Messenger και YouTube app; Είναι usable οι παλιές αυτές εκδόσεις; *Συγνώμη για το off-topic.
TEOKOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι off topic ,είναι μέσα στο πνεύμα του thread να ξερει κατά πόσο χρηστικό είναι της σήμερον ένα iPhone 4S . Οχι ακόμη , θα κάνω δοκιμές αύριο φίλε μου και θα ποστάρω 1
TEOKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις δοκιμάσει να τρέξεις Facebook app, Messenger και YouTube app; Είναι usable οι παλιές αυτές εκδόσεις; *Συγνώμη για το off-topic. Λοιπόν. Facebook app και You Tube app πάνε σφαίρα (ρε σεις πόσο έχει βαρύνει το σημερινό Facebook από τότε! ) Messenger δυστυχώς δεν υποστηρίζεται . Γίνεται κανονικά εγκατάσταση αλλά άμα πας να στείλεις σου λέει τα παρακάτω... 1
onelonelystar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, έχω και χρησιμοποιώ το iPhone 4s. Μπορεί και υποστηρίζει Facebook, Twitter, YouTube, Messenger, Viber. Βέβαια αρκετές φορές σκαλώνει διότι αυτές οι εφαρμογές συνεχίζουν να αναβαθμίζονται και απαιτούν καλύτερο επεξεργαστή/πόρους. Αν θέλει ντε και καλά iPhone, καλύτερα να κοιτάξει για μεταχειρισμένο 5s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα