Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λόγοι που μπλέχτηκα ειναι 2:

1. Χρειάζομαι ένα iphone για το επαγγελματικό μου email γιατί η εταιρία μου δεν δίνει πρόσβαση σε android επειδή είναι ανοιχτού κώδικα.

2. Δεν είχα ποτέ iphone και παρά του ότι είμαι σχετικός με την τεχνολογία, στο κομμάτι της apple δεν έχω καμία εμπειρία και θα ήθελα να πάρω μια γεύση.

Όμως δεν διατίθεμαι για τα παραπάνω να τα σκάσω χοντρά καθώς δεν είναι μεγάλη ανάγκη κανένας από τους δύο λόγους.

Βρήκα και συμφώνησα να πάρω ένα 4s στα 100€.

Το ερώτημα είναι αν είναι τόσο παλιό μοντέλο που θα σέρνεται ή γενικά αν θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή είναι αρχαίο και τελικά τα 100 που θα δώσω δεν θα έχουν κανένα νόημα.

Είδα πχ στα χαρακτηριστικά του 512 ram και προβληματίστηκα αν θα κολλάει συνέχεια. Αλλά αν του αφήσω το λειτουργικό που έχει δεν θα είναι οκ?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα ναι πολυ κακη εμπειρια το 4s στο 2017.

ερωτηση, το email της δουλειας περνα στο ios που φορα το 4s που λες να παρεις; μιλα με ΙΤ πριν προχωρησεις.

• Like 1
Δημοσ.

1. Χρειάζομαι ένα iphone για το επαγγελματικό μου email γιατί η εταιρία μου δεν δίνει πρόσβαση σε android επειδή είναι ανοιχτού κώδικα.

Τι εννοείς δε δίνει πρόσβαση επειδή είναι ανοιχτού κώδικα;

2. Δεν είχα ποτέ iphone και παρά του ότι είμαι σχετικός με την τεχνολογία, στο κομμάτι της apple δεν έχω καμία εμπειρία και θα ήθελα να πάρω μια γεύση.

Το ερώτημα είναι αν είναι τόσο παλιό μοντέλο που θα σέρνεται ή γενικά αν θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή είναι αρχαίο και τελικά τα 100 που θα δώσω δεν θα έχουν κανένα νόημα.

Είδα πχ στα χαρακτηριστικά του 512 ram και προβληματίστηκα αν θα κολλάει συνέχεια. Αλλά αν του αφήσω το λειτουργικό που έχει δεν θα είναι οκ?

Δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα να το "μάθεις" αλλά προτού το πάρεις δες πια έκδοση iOS φοράει. Αν έχει από 8 και πάνω το τηλέφωνο και γενικά η εμπειρία χρήσης είναι μέτρια. Μέχρι iOS 7 παλεύεται.

Δημοσ.

θα ναι πολυ κακη εμπειρια το 4s στο 2017.

ερωτηση, το email της δουλειας περνα στο ios που φορα το 4s που λες να παρεις; μιλα με ΙΤ πριν προχωρησεις.

Γιατί θα είναι πολύ κακή εμπειρία; Θα κολλάει ή απλά το λειτουργικό του θα είναι αρχαίο σε σχέση με το σημερινό;

Τι εννοείς δε δίνει πρόσβαση επειδή είναι ανοιχτού κώδικα;

Δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα να το "μάθεις" αλλά προτού το πάρεις δες πια έκδοση iOS φοράει. Αν έχει από 8 και πάνω το τηλέφωνο και γενικά η εμπειρία χρήσης είναι μέτρια. Μέχρι iOS 7 παλεύεται.

Είναι εκτός θέματος το γιατί, οπότε άστο.

Ως προς τις εκδόσεις ios. Ότι και να φοράει δεν θα είναι αναβαθμίσιμο μέχρι ένα σημείο;

Εννοείς πως αν έχει προχωρημένο ios για τα μέτρα του θα κολλάει;

Εγω να πω απλα οτι 100€ για 4s ειναι πολλα;

Είναι;

Δημοσ.

Είναι εκτός θέματος το γιατί, οπότε άστο.

Ο τρόπος που το διατυπώνεις στην αρχική σου ερώτηση αφήνει μια εντύπωση ότι ο ανοιχτός κώδικας συνεπάγεται κάτι κακό και για αυτό δε σου δίνει η εταιρία σου πρόσβαση. Άλλωστε εσύ το ανέφερες.

Ως προς τις εκδόσεις του iOS ειδικά στα παλιά μοντέλα (2-3 γενιές πίσω) όσο αναβαθμίζεις σε νεότερη έκδοση τα πράγματα γίνονται πιο αργά. Αν έχει iOS 9 για παράδειγμα να την κάνεις με ελαφρά.

Δημοσ.

αν το πας μεχρι εκει που παει θα κολλαει πολυ ειναι αληθεια. οπως και να ναι βεβαια το mail app θα διυλευει αν δεν σε απαρχολει τπτ αλλο. τσεκαρε απλα πως υποστηριζεται η εκδοση που σε ενδιαφερει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τρόπος που το διατυπώνεις στην αρχική σου ερώτηση αφήνει μια εντύπωση ότι ο ανοιχτός κώδικας συνεπάγεται κάτι κακό και για αυτό δε σου δίνει η εταιρία σου πρόσβαση. Άλλωστε εσύ το ανέφερες.

Ως προς τις εκδόσεις του iOS ειδικά στα παλιά μοντέλα (2-3 γενιές πίσω) όσο αναβαθμίζεις σε νεότερη έκδοση τα πράγματα γίνονται πιο αργά. Αν έχει iOS 9 για παράδειγμα να την κάνεις με ελαφρά.

Απλά δεν δίνουν πρόσβαση σε android. Αυτό.

Αν έχει 9 δεν μπορώ να το πάω πιο πίσω;

αν το πας μεχρι εκει που παει θα κολλαει πολυ ειναι αληθεια. οπως και να ναι βεβαια το mail app θα διυλευει αν δεν σε απαρχολει τπτ αλλο. τσεκαρε απλα πως υποστηριζεται η εκδοση που σε ενδιαφερει.

Οκ κι αν έχει μια έκδοση με την οποία έχει μια ανεκτή απόδοση,

η έκδοση αυτή θα έχει νόημα για να μπω στον κόσμο της apple και να έχω μια εικόνα ή όχι λόγω παλαιότητας και τεράστιων αλλαγών από τότε;

Δημοσ.

Να θέσω μια διαφορετική ερώτηση; 

Εφοσον η εταιρεία θελει να εχεις (φορητό) επαγγελματικό email με προδιαγραφές και ασφάλεια, μήπως ειναι (λεω εγω) υποχρεωμένη να σου παρέχει τη συσκευή;

ontopic :

Μην το κάνεις γιατί θα βλαστημας απο την αργοπορία και θα κλαις τα χρήματα σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Να θέσω μια διαφορετική ερώτηση; 

Εφοσον η εταιρεία θελει να εχεις (φορητό) επαγγελματικό email με προδιαγραφές και ασφάλεια, μήπως ειναι (λεω εγω) υποχρεωμένη να σου παρέχει τη συσκευή;

ontopic :

Μην το κάνεις γιατί θα βλαστημας απο την αργοπορία και θα κλαις τα χρήματα σου. 

Ως προς το offtopic δεν απαιτεί από εμένα φορητό email, εγώ το θέλω και δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση.

Ως προς το ontopic, θα είναι αργό ακόμα και με παλιό ios?

Δημοσ.

Ως προς το offtopic δεν απαιτεί από εμένα φορητό email, εγώ το θέλω και δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση.

Ως προς το ontopic, θα είναι αργό ακόμα και με παλιό ios?

Συγγνώμη αλλά αδυνατό να καταλάβω τι σημαίνει "φορητό email";; Η ανάλυση που τόσο αρνείσαι να μας δώσεις περισσότερο έχει να κάνει μήπως όντως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτό που θες να γίνεται και σε android. Δεν είναι δα και ActiveX που παίζει μόνο σε windows.

Αν έχεις iOS 9 δεν μπορείς να γυρίσεις σε προγενέστερη έκδοση λειτουργικού (ομοίως από 8 δεν μπορείς να πας σε 7 κοκ). Αλλά να στο θέσω πιο απλά. Πιο εκτεθειμένος είσαι με ένα ένα παλιό iOS παρά με ένα καινούριο android. To 4s έρχεται μαμά με iOS 5 αν θυμάμαι καλά, αν θες μονο email η εφαρμογή mail θα δουλεψει αξιοπρεπώς (όπως θα δουλεύει αξιοπρεπώς ακόμη και αν εχει iOS 9). 

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά αδυνατό να καταλάβω τι σημαίνει "φορητό email";; Η ανάλυση που τόσο αρνείσαι να μας δώσεις περισσότερο έχει να κάνει μήπως όντως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτό που θες να γίνεται και σε android. Δεν είναι δα και ActiveX που παίζει μόνο σε windows.

Αν έχεις iOS 9 δεν μπορείς να γυρίσεις σε προγενέστερη έκδοση λειτουργικού (ομοίως από 8 δεν μπορείς να πας σε 7 κοκ). Αλλά να στο θέσω πιο απλά. Πιο εκτεθειμένος είσαι με ένα ένα παλιό iOS παρά με ένα καινούριο android. To 4s έρχεται μαμά με iOS 5 αν θυμάμαι καλά, αν θες μονο email η εφαρμογή mail θα δουλεψει αξιοπρεπώς (όπως θα δουλεύει αξιοπρεπώς ακόμη και αν εχει iOS 9).

Ο IT της εταιρείας μου είπε πως το email της εταιρείας δεν δουλεύει σε Android και είναι απόφαση της εταιρείας για λόγους ασφαλείας. Το γιατί και πώς και αν είναι σωστό κτλ, είναι κάτι που αν στρέψω εκεί την συζήτηση μετά θα πρέπει να ανοίξω και ένα 2ο θέμα για να πάρω και απαντήσεις σε αυτά που ρωτάω.

Ως προς το ontopic part της απάντησής σου,

από το ios που θα έχει, είτε 5 είτε 9,θα γνωρίσω τον κόσμο της apple ή θα είναι τόσο παλιό που δεν θα έχει νόημα και το σημερινό λειτουργικό έχει τεράστιες διαφορές;

Δημοσ.

Αν το θέλεις ΜΟΝΟ για email, θα δουλεύει καλά, ο,τι iOS κι αν έχει.

Για οτιδήποτε άλλο, αν έχει μέχρι και iOS 6 θα πηγαίνει αρκετά καλά. Αν έχει iOS 7, 8, ή 9 θα ψιλοσέρνεται. Downgrade δεν μπορείς να κάνεις.

Από την άλλη, ακόμα κι αν έχει iOS 6, πολλές εφαρμογές & services απαιτούν πλέον νεώτερη έκδοση για να δουλέψουν.

Τελευταίο αλλά σημαντικό: η μπαταρία ενός iPhone 4S μετά από τόσα χρόνια ΔΕΝ θα κρατάει και πολύ. Ίσως με χρήση ΜΟΝΟ για email να σε βγάζει μέχρι το απόγευμα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...