Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cpc464 και επίσης δεν έχει πρόβλημα στο μποοτ αλα στο ποστάρισμα !έχει διαφορά (ηθελα να το διεκρυνήσω αυτο) γιατί απο τη στιγμή που θα δείξει το αρχικό ποστ τον μπιος και μετά δεν έχει προβλημα σε 20 δευτερα έχει μπεί μέσα στα windows άμα δεν κατάλαβες δες το αρχικό βίντεο όταν άνοιξα το θέμα.....και μια τελευτέα υπόθεση μήπως φτέει το ότι έχω καινούριο σύστημα και έχω πάνω παλιά οθόνη??μήπως επειδή είναι παλιά η οθόνη αργή να πάρει ρεύμα και να κάνει ποστ?

Οχι και κανε αυτο που σου ειπε ο καγκελοmtsallas11! :-D

Και αν παλι κανει το ιδιο,τοτε κανε κατι αλλο.

Βγαλε εντελως τον δισκο και κανε μια εκκινηση το μηχανημα...

Αμα φυγει σφαιρα απλα μετα δεν θα φορτωσει τιποτα(εννοειται χωρις δισκο) τοτε ξερεις οτι ειναι ο δισκος το προβλημα!

Δημοσ.

Αν το έχεις χρόνια, δεν έχεις αλλάξει τίποτε και ξαφνικά αρχίζει να σου βγάζει τέτοιο πρόβλημα είναι degradation, τώρα απο τι δεν ξέρω, μου θυμίζει όταν είχα SCSI Array και δεν προλάβαινε να κάνει spin-up μέσα στο timeout.

Δημοσ.

Έβγαλα όλα τα καλώδια που είτανε πάνω στο σκληρό δίσκο δηλαδή το ρεύμα του και το καλοδιάκι πουυ πάει στη μητρική άνοιξα το πσ αλά και πάλι 20 δευτερόλεπτα έκανε να κάνει ποστ και μου δείξε το κλασικο μύνημα reboot and select .....ktlp :P  έβγαλα και όλα τα usb όπως είπατε άλα και παλι 20 δεύτερα......Μόνο ο αινσταιν θα μας σώσει μια ζωή όλα τα περίεργα σε μένα γέινονται το φελεκι μου μέσα... 

Δημοσ.

Ε τοτε εισαι για bios update. Τουλαχιστον τωρα ξερεις οτι δεν φταιει καμια συσκευη σου(εκτος μητρικης..)

Το πολυ πολυ, να το ανοιγεις 20 sec νωριτερα απ οταν θα το ανοιγες για να μην χανεις χρονο! :P :blink:

Δημοσ.

Κάνε disable όλους τους controllers στο bios και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Μπες στο bios και κάνε disable Sata controllers/usb/parallel/serial και ότι άλλο έχεις. Όπου δεις delayed transaction κάντο disable. Pcie speed στο ανώτατο όχι auto. Primary vga pcie όχι auto. Δες αν αλλάζει κάτι.

Δημοσ.

τα έκανα ολα disabled και τους sata contolers και πάλι τα ίδια μόλις έκανα disabled τους sata controlers και μετά το save και το ρεσταρτ με εκανε ποστ παλι στα 20 σεκ αλα μου εβγαλε μύνημα λογικα ότι δεν μπουτάρει επειδή εκανα disabled τους σατα κοντρολερ :P 

Δημοσ.

Βγαλε Gpu και άστο με ενσωματωμένα, βγάλε 1 dimm και αστο με το άλλο. Κανε restore to default. Αν δεν παίξει κάνε bios update.

Δημοσ.

Αργό ποστάρισμα δεν έχει να κάνει με δίσκους ή περιφερειακά. Θα είχε νόημα αν κολλούσε στο logo της μητρικής. Πιθανές αιτίες είναι: τροφοδοτικό, μητρική, μνήμες, κάρτα γραφικών. Λογικά ούτε το BIOS update θα λύσει το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα mb με 975Χ που έκανε 10" μέχρι να δείξει logo, αιτία ήταν ελαττωματικός WD Raptor WD360GD (το κατάλαβα γιατί ήταν 2 ημερών) Τα πάντα θα μπορούσε να είναι, απο psu, mb, bad ram μέχρι data corruption στο bios.

Δημοσ.

Είχα mb με 975Χ που έκανε 10" μέχρι να δείξει logo, αιτία ήταν ελαττωματικός WD Raptor WD360GD (το κατάλαβα γιατί ήταν 2 ημερών) Τα πάντα θα μπορούσε να είναι, απο psu, mb, bad ram μέχρι data corruption στο bios.

Έχεις ένα δίκιο γιατί δεν το έγραψα σωστά. Στο ποστάρισμα τα πάντα ελέγχονται αλλά κυρίως η τροφοδοσία, ο επεξεργαστής και οι μνήμες. Παράδειγμα σαν αυτό που αναφέρεις έχουν εμφανιστεί σε παλιές μητρικές. Πλέον στις σύγχρονες μητρικές όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί αλλά σπάνια βγαίνουν προβλήματα από περιφερειακά και σκληρούς. Αυτά συμβαίνουν κυρίως όταν δεις σήμα στην οθόνη.

Δημοσ.

Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις είναι bios update απορώ που δεν το έχεις κάνει ακόμα.

Στεφανε εσυ? :-D

Τροφοδοτικο τελικα δεν δοκιμασε αλλο ο TS?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...