Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπηκα ειχε δυο επιλογες enabled και ultra fast δοκιμασα και τα δυο αλα τα ιδια το ξαναβαλα disabled το πσ το εχω 4 χρονια το τελευτεο ενα χρονο αρχισε να το κανει αυτο update bios δεν το εχω κανει οπος το αγορασα με αυτα τα bios ειναι ακομα μηπως θελει update bios?

Δημοσ.

Πρωτα κοιτα τον-τους δισκους με το hdsentinel μηπως και καποιος αρχιζει να τα παιζει και γι αυτο αργει να τον δει και να ξεκινησει.. και μετα αν ολα οκ και εκει κανεις update bios

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα ποια ακριβως ειναι η μητρικη σου , rev. δηλαδη και θα μπεις στο site της να κατεβασεις τα τελευταιο bios και θα το εγκαταστησεις μαλλον καλυτερα μεσα απο τα windows γιατι ειναι πιο απλο για καποιον που δεν ξερει..

Ειναι σημαντικο να ξερεις ποια ακριβως ειναι η μητρικη σου γιατι λαθος bios σημαινει χαιρετισματα στην μητρικη!

Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερα μέσα απ' τα windows, μιας και υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει είτε λόγω της εφαρμογής flash ή και για άσχετο λόγο και μετά παίρνει τη μητρική στο χέρι(μου έχει συμβεί στο παρελθόν). Καλύτερα μέσω δισκέτας, usb ή από το bios όπου δεν τρέχει τίποτα άλλο οπότε είναι πιο ασφαλής τρόπος.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά είναι delayed response απο κάτι, που κάνει το bios να περιμένει. Τι έχεις σε Usb?

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο εχεις?Και γενικα τι συστημα? Υπαρχει περιπτωση να ζοριζεται και να ειναι στο οριο τα ρευματα και να βλεπει οριακα τον δισκο...

Πριν 5 μερες το επαθα και αλλαξα τροφοδοτικο, το ηξερα δηλαδη γιατι δεν ηταν κι ο,τι καλυτερο αυτο που ειχα με 4 δισκους πανω και μολις εβγαζα τον 1, ηταν ολα καλα..Στην ουσια εμενα αντι για 2 sec στην οθονη για bios,del κτλ καπου στα 15-20.. Και μετα ξεκιναγε και η΄ εβλεπε τον δισκο κανονικα η΄ εξαφανιζοταν εντελως και δεν τον εβλεπε!Οταν το κλεινεις, κλεινει κανονικα η΄ αργει κι εκει σαν κατι να μην το αφηνει να κλεισει?

• Like 1
Δημοσ.

Δέν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα, δές τι μητρική έχεις και μπές στην σελίδα του κατασκευαστή να δείς τι bios update υπάρχουν και τί προσφέρουν, εγώ σε μία msi που έκανα update προσφατα είδα σημαντική διαφορά στο boot  με το τελευταίο update.

EDIT: με μία ματιά που έριξα η μητρική σου έχει 2 revision, και στα 2 έχει κάνει σημαντικά update, άρα δές ποιά έχεις και κάνε update.

Δημοσ.

#mtsalla11 σε usb έχω Πληκτρολόγιο,ποντίκι,ηχεία,και το blutooth .Όσο αφορά το bios update δεν έχω ξανακάνει ποτέ σε κανένα πσ και φοβάμαι μη κάνω καμία πατάτα. Όταν το κλείνω κάνει 10 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πατήσω τερματισμός λειτουργειάς .... Το σύστημα μου είναι το εξής : μητρική gigabyte b85-hd3 τροφοδοτικό ενα thermaltake 530w δεν θυμάμαι μάρκα βαριέμαι να ανοίγω το κουτί ,,,ram 8gb, κάρτα γραφικών http://www.guru3d.com/articles-pages/gigabyte-radeon-7790-oc-2gb-review,1.html  , σκληρός δίσκος ενας κλασικός waster digital caviar blue στο 1tb ,και επεξεργαστής intel core i3 4340 3,6ghz (νομίζω να μη ξέχασα τίποτα) αυτά έχω πάνω !

Δημοσ.

Βγάλε τα πάντα εκτός απο mouse/keyboard και δοκίμασε.

Δημοσ.

cpc464 και επίσης δεν έχει πρόβλημα στο μποοτ αλα στο ποστάρισμα !έχει διαφορά (ηθελα να το διεκρυνήσω αυτο) γιατί απο τη στιγμή που θα δείξει το αρχικό ποστ τον μπιος και μετά δεν έχει προβλημα σε 20 δευτερα έχει μπεί μέσα στα windows άμα δεν κατάλαβες δες το αρχικό βίντεο όταν άνοιξα το θέμα.....και μια τελευτέα υπόθεση μήπως φτέει το ότι έχω καινούριο σύστημα και έχω πάνω παλιά οθόνη??μήπως επειδή είναι παλιά η οθόνη αργή να πάρει ρεύμα και να κάνει ποστ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...