frixos4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή φένεται πωςπως καποιος σου το ειπε... Να του πεις μπραβο που παρακολουθεί την αγορα. Πολλοί λίγοι το κανουν αυτό και όντως αυτην την σιτγμή οι baracuda είναι καλύτεροι. Καλα το καταλαβες ευτυχως εχω ενα καλο φιλο που ασχοληται πολυ με αυτα.. και μου ανοιγει τα ματια καθε φορα που εχω θεμα..
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτοί την στιγμή οι καλύτεροι στο θέμα αξιοπιστίας είναι οι hitachi αλλά τέλος πάντων....
Alexlooker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 green παραπέμπει στο eco friendly, εγω δεν θα αγοραζα green και ναι κολλαω στο -κατι% απο performance (δεν ξερω ποση διαφορα μπορει να εχουν σε 7200rpm)
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι green γιατι οπως λεει ο αποπανω ειναι ο eco friendly το κακο ειναι οτι η βελονα οταν δεν δουλευει "παρκαρει" ας το πουμε ετσι και μετα οταν ειναι ξαναξεκιναει με αποτελεσμα να γραφει πολλους κυκλους κ ετσι μειωνεται η διαρκεια ζωης. Καλυτερα η blue σειρα κ αν εχουμε τ χρηματα παμε σε black. (Red αν εχουμε να τον βαλουμε σε καταγραφικα κτλπ)
frixos4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι green γιατι οπως λεει ο αποπανω ειναι ο eco friendly το κακο ειναι οτι η βελονα οταν δεν δουλευει "παρκαρει" ας το πουμε ετσι και μετα οταν ειναι ξαναξεκιναει με αποτελεσμα να γραφει πολλους κυκλους κ ετσι μειωνεται η διαρκεια ζωης. Καλυτερα η blue σειρα κ αν εχουμε τ χρηματα παμε σε black. (Red αν εχουμε να τον βαλουμε σε καταγραφικα κτλπ) Ναι αν μπορεις πες μου για τον συγκεκριμενο σκληρο οχι γενικα για τους green
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το ερώτημα σου είναι αν είναι καλός ο δίσκος γενικά ή αν είναι καλός για τη δουλειά που τον θες; Γιατί αυτά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Για gaming είναι μια χαρά, όπως είναι κι όλοι οι δίσκοι. Για primary ή για NAS είναι μάπα καθότι είναι low end δίσκος.
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οι green δεν είναι καλοί γιατί ειναι πιο αργοί. Αγόρασε οποίο δίσκο θες με 7200 στροφές και είσαι οκ.
Alexlooker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδα! Θα ηθελα γνωμη για τον Seagate Barracuda 1TB συγκεκριμενα ειναι πρασινος δισκος οποτε θα ηθελα (με επειχηρηματα παντα) να μου πειτε αν ειναι καλος , διοτι ορισμενα ατομα λενε οτι οι πρασινοι σκληροι δεν ειναι καλοι... ομως απο οτι διαβασα ειναι αρκετα καλοι και γρηγοροι με τα τελευταια νεα(θα τον χρησιμοποιω κυριως για gaming αλλα και για δουλειες γραφειου). Ισχυει? Eυχαριστω σε οποιον ασχοληθει! Ιστορικα οι Barracuda ηταν οι κορυφαίοι τησ Seagate και γρηγοροι, δεν ξερω γιατι εγιναν green.
whatsmyname Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα καποια συγκριτικα και βγαλε τα συμπερασματα σου. https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-stats-q1-2016/
frixos4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οι green δεν είναι καλοί γιατί ειναι πιο αργοί. Αγόρασε οποίο δίσκο θες με 7200 στροφές και είσαι οκ. ο συγκεκριμενος ειναι με 7200 στροφες και εχει πολυ καλες κρητικες.. επισης αυτο τον καιρο ειναι απο τους καλυτερους οπως ειδα σε αρθρα Το ερώτημα σου είναι αν είναι καλός ο δίσκος γενικά ή αν είναι καλός για τη δουλειά που τον θες; Γιατί αυτά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Για gaming είναι μια χαρά, όπως είναι κι όλοι οι δίσκοι. Για primary ή για NAS είναι μάπα καθότι είναι low end δίσκος. θα το χρησιμοποιω για gaming αλλα και για το σχολειο πχ. word εκτυπωσεις και τετοια.. Οσον αφορα το gaming το πιο βαρυ παιχνιδι που θα τρεξει ο συγκεκριμενος σκληρος ειναι το players unknown battlegrounds.. ολα τα αλλα games που εχω ειναι πιο ελαφρια Οχι green γιατι οπως λεει ο αποπανω ειναι ο eco friendly το κακο ειναι οτι η βελονα οταν δεν δουλευει "παρκαρει" ας το πουμε ετσι και μετα οταν ειναι ξαναξεκιναει με αποτελεσμα να γραφει πολλους κυκλους κ ετσι μειωνεται η διαρκεια ζωης. Καλυτερα η blue σειρα κ αν εχουμε τ χρηματα παμε σε black. (Red αν εχουμε να τον βαλουμε σε καταγραφικα κτλπ) η βελονα ετσι κι αλλιως και μονο που ειναι ανοιχτο το pc γυρναει.. αλλα ο συγκεκριμενος ουτε ζεστενεται ευκολα ουτε τιποτα Ιστορικα οι Barracuda ηταν οι κορυφαίοι τησ Seagate και γρηγοροι, δεν ξερω γιατι εγιναν green. ναι αλλα να ξες δεν εχουν καμια σχεση οι συγκεκριμενοι με τους κανονικους τους green.. αυτοι εδω ειναι πολυ καλυτεροι
Alexlooker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 seagate-barracuda και wd-velociraptor "καταβροχθίζουν" τα data μια χαρα καλη αγορα ειναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα