Προς το περιεχόμενο

Seagate Barracuda 1TB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα! Θα ηθελα γνωμη για τον Seagate Barracuda 1TB συγκεκριμενα ειναι πρασινος δισκος οποτε θα ηθελα (με επειχηρηματα παντα) να μου πειτε αν ειναι καλος , διοτι ορισμενα ατομα λενε οτι οι πρασινοι σκληροι δεν ειναι καλοι... ομως απο οτι διαβασα ειναι αρκετα καλοι και γρηγοροι με τα τελευταια νεα(θα τον χρησιμοποιω κυριως για gaming αλλα και για δουλειες γραφειου). Ισχυει? Eυχαριστω σε οποιον ασχοληθει! :-)

Δημοσ.

Βγαίνουν οι seagate σε χρώματα; ο.Ο

Οι WD (Western Digital) βγαίνουν σε χρώματα καιι συνήθως οι πράσινοι τρέχουν στις 5400 στροφές αντί για 7200 που τρέχουν οι μπλέ, συνήθως τους πράσινους θα τους είχες μόνο σαν αποθηκευτικό μέσω στο pc.

Δημοσ.

Μη μπερδεύεσαι. Οι barracuda είναι σαν τους blue της WD. (Ίσως και καλύτεροι πλέον, μιας που κάποιοι blue της WD πλέον τρέχουν κι αυτοί στις 5400 στροφές.) Οι πράσινοι της WD είναι αυστηρά για back up/storage, γιατί παρκάρουν συχνά τις κεφαλές και αν βάλεις λειτουργικό εκεί συνήθως φθείρονται πρόωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαίνουν οι seagate σε χρώματα; ο.Ο

Οι WD (Western Digital) βγαίνουν σε χρώματα καιι συνήθως είναι πράσινοι τρέχουν στις 5400 στροφές αντί για 7200 που τρέχουν οι μπλέ, συνήθως τους πράσινους θα τους είχες μόνο σαν αποθηκευτικό μέσω στο pc.

Οπως βλεπεις ο συγκεκριμενος τρεχει με 7200 στροφες..

• Μοντέλο: ST1000DM010.
  • Συνδεσιμότητα: SATA 6Gb/s.
  • Τύπος δίσκου: 3.5''.
  • Cache: 64MB.
  • Χωρητικότητα: 1 TB.
  • Ταχύτητα περιστροφής: 7200 rpm.
  • Μέγιστη Ταχύτητα Μεταφοράς Δεδομένων: 210 MB/s.
  • Seagate AcuTrac Technology: Όχι.
  • Διαστάσεις: 19.99 x 101.6 x 146.99 mm.
  • Βάρος: 400g.

Ο blue είναι καλύτερος.

Αυτα ειναι τα specs του συγκεκριμενου

Δημοσ.

Οπως βλεπεις ο συγκεκριμενος τρεχει με 7200 στροφες..

Εγώ μιλάω για τους πράσινους (Green) της Western Digital, όχι της Seagate. Διαφορετικές εταιρίες.

Δημοσ.

Εγώ μιλάω για τους πράσινους (Green) της Western Digital, όχι της Seagate. Διαφορετικές εταιρίες.

Για gaming χρηση κυριως αξιζει ο συγκεκριμενος ομως?

Δημοσ.

Τι είδους gaming;

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο.

Kυριως lol, raid world wad 2 και το πιο βαρυ που λογικα θα παρω ειναι το players unknown battleground.. γενικα ολα τα games που θα παιζω ειναι πιο κατω απο αυτο

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, άσε που τα βλέπω να είναι online όλα τους οπότε μάλλον περισσότερο θέμα θα έχεις με το ιντερνετ παρά με τον σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, άσε που τα βλέπω να είναι online όλα τους οπότε μάλλον περισσότερο θέμα θα έχεις με το ιντερνετ παρά με τον σκληρό δίσκο.

Ιντερνετ ευτυχως το εχω με ethernet και το τελευταιο το βαρυ το παιχνιδι θα το τροποοιησουν ετσι ωστε να παιζει και σε pc με χαμηλα specs οποτε δε πιστευω να εχω καποιο προβλημα.. Ευχαριστω παντως!

Μη μπερδεύεσαι. Οι barracuda είναι σαν τους blue της WD. (Ίσως και καλύτεροι πλέον, μιας που κάποιοι blue της WD πλέον τρέχουν κι αυτοί στις 5400 στροφές.) Οι πράσινοι της WD είναι αυστηρά για back up/storage, γιατί παρκάρουν συχνά τις κεφαλές και αν βάλεις λειτουργικό εκεί συνήθως φθείρονται πρόωρα.

Με λιγα λογια στην δικια μου περιπτωση ο δικος μου δεν θα εχει τετοιο προβλημα ετσι?

Δημοσ.

Επειδή φένεται πωςπως καποιος σου το ειπε...

Να του πεις μπραβο που παρακολουθεί την αγορα.

Πολλοί λίγοι το κανουν αυτό και όντως αυτην την σιτγμή οι baracuda είναι καλύτεροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...