Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ετσι δειχνουν ολα! (καλα θυμομουν). αμα μπορεις να αναβαθμισεις στο am4 socket ,και εχεις λογο .Κανε το ! Σε καλο θα βγει απο οτι φαινεται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Οπότε αφού το μόνο πού θα αλλάξει αν αλλάξει θα είναι οι επεξεργαστές και οι μητρικές θα μείνουν ίδιες... μου φαίνεται ότι από τον επόμενο μήνα πρέπει να αρχίσω να παραγγέλνω τα κομμάτια για το pc μου. Και μιας και είμαστε σέ θέμα αγοράς μητρικής να ρωτήσω κάτι τελευταίο... Θέλω να πάρω αυτήν την μητρική.... https://www.skroutz.gr/s/11563095/Asrock-X370-Professional-Gaming.html Έχει 2 υποδοχές για m2 σκληρούς δίσκους. Μπορώ λοιπόν να έχω 2 m2 σκληρούς δίσκους πού στον κάθε ένα ξεχωριστά και από ένα διαφορετικό λειτουργικό και κάθε φορά πού θα ανοίγω τον υπολογιστή να διαλέγω ποιόν από τούς 2 να bootαρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι οχι ; παντα λινουξ και windows. ναι θα μπορεις ! κοιτα και ασροκ,ασους,γιγαμπαιτ για μητρικες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω κοιτάξει είδη φίλε μου κάι κατελειξα σέ αυτήν που σάς έδειξα... είναι η ποίο πλήρες με την καλύτερη αναλογικα τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 @adtakhs με έφτιαξες τώρα... συνοψίζω για να σάς πως τι κατάλαβα και να μου πείτε αν κατάλαβα καλά... Η amd έχει 2 socket, Am4 mainstream kai tr4 high-end pc. Βρισκόμαστε στην πρώτη σειρά ryzen. Όσες σειρές και να βγούνε όπως ryzen +,ryzen 2,ryzen 3 θα κουμπωνουν σέ αυτά τα δύο socket γιατί θα βγαίνουν και αντίστοιχοι επεξεργαστές δεύτερης και τρίτης γενιάς threadripper. Αν κατάλαβα καλά και είναι έτσι όπως τα λεω η amd σβήνει οποιονδήποτε ανταγωνισμό γιατί σέ κάθε αναβάθμιση απλά θα αλλάζουμε έναν επεξεργαστή μόνο σωστά; όσο περνάει ο καιρός ποίο πολύ σιγουρευομαι για τούς ryzen και την amd. Ακριβως ,για ενα μεσο προς (πολυ)ισχυρο συστημα,ειναι πολυ καλη πλατφορμα, δεν υπαρχει λογος να κοιταξεις μετα τιποτε μεχρι το 2021.Ειδικα αν τρεχεις games σε 1440p μενεις με αυτη τη πλατφορμα και πας μονο για αλλαγη καρτας γραφικων καποια στιγμη ,οταν κρινεις οτι θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα