web_assasin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα αυπνα αλανια. Εχω στην κατοχη μου εναν projector Optoma,ο οποιος εχει εμφανισει τον γνωστο εναστρο ουρανο,συχνο προβλημα στους προτζεκτορες,το οποιο σημαινει οτι εχει παθει ζημια το dmd chip. H ερωτηση ειναι αν το ιδιο τσιπ παιρνει καποια επισκευη για να τραβηξει λιγο ακομα,κατι σαν το ψησιμο στις καρτες γραφικων. edit μπερδευτηκα και εγραψα DLP στον τιτλο,αν μπορει ας το διορθωσει καποιος σε DMD.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Το καινούριο τσιπακι έχει κοντά στα 200€. Για reflow μόνο με δικιά σου ευθύνη με αποτελέσματα που μπορεί να διαρκέσουν 1μηνα ή 2 μέρες
web_assasin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το καινούριο τσιπακι έχει κοντά στα 200€. Για reflow μόνο με δικιά σου ευθύνη με αποτελέσματα που μπορεί να διαρκέσουν 1μηνα ή 2 μέρες Για κατι τετοιο ρωταω. Αν μπορει να γινει reflow σε αυτο το μερος. Σιγουρα δεν αξιζει η αλλαγη. Ποιό κωδικό/p/n έχει το dmd;; Δεν ξερω φιλε μου,δεν τον εχω λυσει ακομα μιας και κουτσοδουλευει. Ρωτας για να δουμε μηπως υπαρχει συμβατο φθηνο part?
coolerman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως είναι αυτός ο κωδικός 8060-6138b,δες ebay Φθηνό "σχετικά" ειναι,κάτω απο 100€
web_assasin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως είναι αυτός ο κωδικός 8060-6138b,δες ebay Φθηνό "σχετικά" ειναι,κάτω απο 100€ Το βρηκα και στα 65 απο Κινα,αλλα δεν ξερω αν αξιζει η φασαρια. Θα ρωτησω παρ ολα αυτα τον κινεζο αν ειναι συμβατο. Πιστευω οτι με 80 ευρω παιρνω καποιον σχετικα καλο μεταχειρο προτζεκτορα. Χθες σε μια σκηνη που μαυρισε η οθονη εβλεπα καθαρα εναν ουρανο ΓΕΜΑΤΟ αστερια,οποτε μαλλον ερχεται ο καιρος που θα επιχειρησω. Ευχαριστω coolerman.
webparts Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Τελικα ειναι πιθανη η επισκευη του chip με reflow?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν το δοκιμάσει κάποιος με αυτό το πρόβλημα δεν θα μάθουμε. 1
webparts Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Θεωρητικα ειναι οπως το reflow σε μια γραφικων?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Θεωρητικα ειναι οπως το reflow σε μια γραφικων?Ναι αλλά με αμφίβολο αποτέλεσμα όπως και σε μια κάρτα γραφικών. Η καλύτερη λύση είναι αντικατάσταση του τσιπ με καινούριο. 1
webparts Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά με αμφίβολο αποτέλεσμα όπως και σε μια κάρτα γραφικών. Η καλύτερη λύση είναι αντικατάσταση του τσιπ με καινούριο. Σε προτζεκτορα των 70 ευρω να βαλεις τσιπ που κανει 100 ειναι λιγο μαλακια..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Σε προτζεκτορα των 70 ευρω να βαλεις τσιπ που κανει 100 ειναι λιγο μαλακια..Καλά, ναι, για πιο ακριβά μηχανήματα μιλάμε. Οποτε η περίπτωση του reflow είναι μια λύση ΑΝ λειτουργήσει βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα