Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικος κανονας να υπαρχει ενας υποτυπωδης σταθεροποιητης τασης

Ενα πολυπριζο των 15 - 20 ευρω λυνει μια και καλη το προβλημα

Ένα λινκ για το παραπάνω υπάρχει;

Πολυπριζο σταθεροποιητή θέλω με 15€

• Like 2
Δημοσ.

100% ασφάλεια μόνο με καλό UPS έχεις..Δηλαδή 250-300 ευρώ.

Και με 120-150 βρίσκεις line interactive ups.Εγω έχω ένα mge 1100va πάνω από 10χρονια βέβαια έχω αλλάξει 2 φορές μπαταρίες αλλά μια χαρα,απλά κάνει λίγο θόρυβο το ανεμιστηράκι του. Τα καλύτερα 100€ που χω δώσει ποτέ. Το πολυπριζο το φθηνό μόνο από υπέρταση σε σώνει όχι από βυθίσεις και δεν σταθεροποιεί την τάση. Εδώ χώνουμε 1000αρικα για pc και δεν δίνουμε 100-150 για ups ειδικά εδώ στην Ελλάδα που το δίκτυο της ΔΕΗ είναι για κλάματα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και με 120-150 βρίσκεις line interactive ups.Εγω έχω ένα mge 1100va πάνω από 10χρονια βέβαια έχω αλλάξει 2 φορές μπαταρίες αλλά μια χαρα,απλά κάνει λίγο θόρυβο το ανεμιστηράκι του. Τα καλύτερα 100€ που χω δώσει ποτέ. Το πολυπριζο το φθηνό μόνο από υπέρταση σε σώνει όχι από βυθίσεις και δεν σταθεροποιεί την τάση. Εδώ χώνουμε 1000αρικα για pc και δεν δίνουμε 100-150 για ups ειδικά εδώ στην Ελλάδα που το δίκτυο της ΔΕΗ είναι για κλάματα.

Με λιγότερα από 10€ αλλάζεις πολύ εύκολα και το ανεμιστηράκι και έχεις καινούριο ups  :-)

Ουπς.... τώρα είδα ότι απάντησα με ένα μήνα καθυστέρηση!

Δημοσ.

Με λιγότερα από 10€ αλλάζεις πολύ εύκολα και το ανεμιστηράκι και έχεις καινούριο ups  :-)

Ουπς.... τώρα είδα ότι απάντησα με ένα μήνα καθυστέρηση!

Γι αυτο και σου αφιερωνω... το avatar σου! :lol: :D :P

Καλα τα λες παντως για το ανεμιστηρακι!!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...