Apocalyptica Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω το συστημα της υπογραφης μου 1 χρονο και το pc πεταγε,προχτες εκει που εβλεπα απλα twitch κλεινει ξαφνικα,στην αρχη πηγα και κοιταξα μη κοπικε τ ρευμα η επεσε καμια ασφαλεια ομως τπτ. Τρελενομαι το ανοιγω βγαζω τη καρτα γραφικων και αφινω μονο 24 pin kai cpu 6pin και παλι τπτ ειχα ενα αλλο τροφοδοτικο 600αρι vs corsair σχδον καινουργιο το συνδεω τπτ. Λεω κατι επαθε η μητρικη,αυτοματα το παω στο μαγαζι που την πειρα για rma. Δεν μπορουσα ν σκεφτω κατι αλλο ν κανω πανω στο πανικο μου. Εσεις τι λετε παιζει ν μην ειναι η μητρικη? παιζει ν παθε κατι ο επεξεργαστης? ελενξα τα πυκνωτακια της μητρικης δν ειχε φουσκωσει κανενα. Εχω τρελαθει Επισης η μητρικη οταν δεν ειναι ανοιχτο το pc εχει φωτακια αναμενα ,τωρα τπτ.
Sakiz105 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης η μητρικη οταν δεν ειναι ανοιχτο το pc εχει φωτακια αναμενα ,τωρα τπτ. Αυτό έφτανε να πεις. Μητρική είναι. Εφόσον δοκίμασες και άλλο τροφοδοτικό είναι μητρική. Εγώ πάντως θα έκανα και μια δοκιμή το πολύμπριζό/μπρίζα που έχεις το pc. Πχ εμένα στο κάηκε η μια θέση στο πολύμπριζο και έψαχνα να βρω γιατί δεν έχω εικόνα (ποτέ δεν ξέρεις)
Apocalyptica Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασα και αλλες πριζες τα ιδια
Sakiz105 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Τότε μητρική. Εχεις και ακριβή και δεν ξέρω πόσο θα τους πάρει για το rma
Apocalyptica Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 15ημερο στο νερο πιστευω εκτος και αν ειμαι τυχερος,θα προσπαθισω ν πιεσω τ πραγματα με emails κτλ. Αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι μην παθαν τπτ τα αλλα parts
Undertaker25 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Απο μητρική δύσκολο να πάθουν κάτι τα άλλα μέρη. Να μου πεις από τροφοδοτικό, ναι. Στη χειρότερη (1%) να χάλασε κανένα boot των Windows και να χρειαστείς φορμάτ (όπως έπαθα εγώ όταν τα έπαιξε η MSI 970-G45, μετά από τις συνεχείς επανεκκινήσεις που μου έκανε)
Apocalyptica Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μακαρι, εγω τωρα τι κινησεις να κανω σχετικα με το rma? Apto techstores πειρα τη μητρικη και εκει την πηγα για ν την στειλουν.μου ειπε δευτερα θα τη στειλει, να του ζητησω κανα κωδικο αν θα του δωσει ηasus για παρακολουθηση της διαδικασιας? Γιατι με βλεπω να με τρωει το αγχχος αν το αφισω ετσι στο φλου
GiannisK Intel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Βγαλε μιτρικη και δοκιμασε την σε αλλο PC
Apocalyptica Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σημερα πηγα τον επεξεργαστη στο μαγαζι που τον πειρα να τον ελενξουν αν δουλευει, αυριο λογικα θα ξερω, παντως πιστευω αν ηταν προβλημα του επεξεργαστη θα εβγαζε καποιο error sto Qcode της μητρικης Update : o επεξεργαστης ελεγθηκε και δουλευει μια χαρα Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2017 από Apocalyptica
Apocalyptica Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παραξενα πραγματα, σημερα με πειρανε τηλ απτο techstores και μου ειπαν οτι η μητρικη ειναι για αντικατασταση και το απογευμα μπορω να παω να την παρω. Οντως μου δωσανε καινουργια μητρικη. Το παραξενο ειναι οτι οταν την πηγα εκει μου ειπαν θα σταλει στην Asus κτλ κτλ και μπορει να περιμενω πολυ, ενω ηδη του ειχα ζητησει αν μπορουν να την κοταξουν οι ιδιοι και μου ειχε πει οχι. Τελοσπαντων δεν ξερω τι συναιβει παντως σε 5 μερες παρελαβα καινουαργια μητρικη αλλα θα μεινω με την απορια τι επαθε η αλλη
Lecter D Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παραξενα πραγματα, σημερα με πειρανε τηλ απτο techstores και μου ειπαν οτι η μητρικη ειναι για αντικατασταση και το απογευμα μπορω να παω να την παρω. Οντως μου δωσανε καινουργια μητρικη. Το παραξενο ειναι οτι οταν την πηγα εκει μου ειπαν θα σταλει στην Asus κτλ κτλ και μπορει να περιμενω πολυ, ενω ηδη του ειχα ζητησει αν μπορουν να την κοταξουν οι ιδιοι και μου ειχε πει οχι. Τελοσπαντων δεν ξερω τι συναιβει παντως σε 5 μερες παρελαβα καινουαργια μητρικη αλλα θα μεινω με την απορια τι επαθε η αλλη Τι σε απασχολει φιλε μου τι επαθε ; Ιατροδικαστης εισαι και σε τρωει ; Σημασια εχει οτι πηρες αλλη , τελος καλο ολα καλα !
kogos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μπράβο στο κατάστημα πάντως που έκανε την αλλαγή τόσο γρήγορα
Apocalyptica Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τι σε απασχολει φιλε μου τι επαθε ; Ιατροδικαστης εισαι και σε τρωει ; Σημασια εχει οτι πηρες αλλη , τελος καλο ολα καλα ! Κυριως με τρωει τι εγινε μετα απο 1 χρονο καλης λειτουργιας με τρελενουν κατι τετοια. Μπράβο στο κατάστημα πάντως που έκανε την αλλαγή τόσο γρήγορα Ναι οντως απλα στην αρχη μπορουσαν να μου πουν θα το κοιταξουμε εμεις και οχι οτι θα το στειλουν στην Asus και οτι θα περιμενω μεχρι και 2 μηνες.
7700K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικος κανονας να υπαρχει ενας υποτυπωδης σταθεροποιητης τασης Ενα πολυπριζο των 15 - 20 ευρω λυνει μια και καλη το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα