Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις εληγε η εγγυηση τα εδινα.συν το οτι ηθελα παντα να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο ζημιες,

πες εκανα τα γουστα μου αλλα χαρηκα αρκετα αυτοκινητα.τωρα δεν ξαναδινω πανω απο 14000 ευρω για αυτοκινητο.απλως μια γνωμη λεω απο την εμπειρια μου.δεν αξιζει μεταχειρισμενο δεν αξιζει ακριβο αυτοκινητο.

ο ιαπωνας  δεν λεω πολυ καλος αλλα ακριβος συν ακριβα σερβις ανταλακτικα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά εγώ πήρα αμάξι του 2007 με 5 χιλιάρικα το 2011 στα 40000 χιλιόμετρα..Μέχρι σήμερα πέρα από τα service έχει ζητήσει έναν αισθητήρα στρόφαλου,μια μίζα και πρόσφατα δίσκο πλατώ...Κάτι αλλά που άλλαξα όπως κρεμαγιερα,άκρο κτλ δεν πιάνονται μιας και αλλάχτηκαν στα πλαίσια ενός ατυχήματος που είχα...Γενικά ευχαριστημένος αν και γαλλικο αυτοκίνητο με ακριβα ανταλλακτικά και service...Για την ιστορία το αυτοκίνητο του πωλητή του στοίχισε κοντά στα 20000 μιας και το είχε με leasing..

Δημοσ.

Για κοιτα και για κανενα SEAT Ibiza με πετρελαιο... Δεν εχω ακουσει κακα λογια και ειναι πολυ οικονομικα και τραβανε...

Δημοσ.

Χμ, τότε μπορείς να κάνεις το εξής αν έχεις υπομονή και υπάρχει δυνατότητα αποταμίευσης: Πουλάς το αυτοκίνητό σου τώρα ώστε να μην χάνει άλλη αξία με τον καιρό, βάζεις τα χρήματα σε κλειστό λογαριασμό(για να μην ξοδεύονται) και προσθέτεις σ' αυτόν ενα ποσό κάθε μήνα απο το εισόδημά σου. Μόλις μαζέψεις ~20.000€(15.000 απο πώληση + 5.000 απο αποταμίευση) παίρνεις καινούργιο το αγαπημένο σου αυτοκίνητο.

Μπορείς όμως να πας ΆΜΕΣΑ για μεταχειρισμένο v40 που αφού καινούργιο έχει ~20.000, μεταχειρισμένο θα 'χει ~15.000(πιθανώς προηγούμενο μοντέλο). :)

Δημοσ.

εγώ με λίγη υπομονή πήρα gold tdi r-line , μοντέλο 16 , με 7000 ευρώ κάτω από την τιμή αγοράς νέου.

είναι σε εγγύηση και ο άνθρωπος το πουλούσε γιατί ήθελε μεγαλύτερο.

είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα (αυτοκίνητο και οικονομία)

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι και πολύ σοβαρά το clio. Πόσο βγαίνει η τελική τού τιμή με τα κλειδιά στο χέρι? (1500 120αλογα)?

Επεξ/σία από vasilissouvlaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...