Προς το περιεχόμενο

Kollima sto 6600

martyras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paides to exei pathei kaneis auto? Elava xthes 3 photo mesw bluetooth, paw sta mhnhmata, tis swzw (sthn memory card) kai xafnika pane ola ta images. Olo to folder /images sth memory card einai adio + opoios file manager (kai thn nokia kai o fexplorer) paei na beei sto folder kleinei monos tou atomata. Oute to PC Suite vgazei tipota. To thema einai oti epathe geniko kollima kai den borei na swsei twra tipota mesa sto /images les kai einai read-only. Ti na epathe? Peste mou oti h moni lysh den einai to master reset giati pane polla pragmata 2-hmerwn pou den prolava na krathsw (pou na to fantastw auto!).

Δημοσ.

Αν κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης σου ίσως λυθούν τα προβλήματά σου. Βέβαια, θα χάσεις ό,τι έχεις εκεί και δεν το έχεις κάνει backup.Σε ένα γνωστό μου, σε καινούριο 6600, έγραφε ότι η κάρτα μνήμης έχει 10ΜΒ μόνο ελεύθερα και 20ΜΒ χρησιμοποιημένα(!) αντί για το σωστό που είναι 30ΜΒ ελεύθερα.Το πρόβλημα λύθηκε με φορμάτ της κάρτας...

Δημοσ.

ego ksero oti mia seira 6600 vgikan psilokolyomena kai pigan ola gia software upgrade. elpizo na min eisai apo tous "tixerous", an kai na eisai apla tha to steileis gia anavathmisi. prosoxi: oxi nokia club giati pernane to idio software kai pithanon se kapoio diastima na sou ksanaparousiasei to idio.

Δημοσ.

Entaxi den xreiasthke to reset, me format ths memory card kai restore (eixa parei prin 10 meres backup) ola pali ok. Xathikan kati kala photos alla den peirazei :( . Nai to xerw exw akousei kai gw arketa problems eidika ama to "pedeueis" poly me efarmoges. Alla den ixera oti exei vgei to firmware update. Oxi club nokia? Alla pou? Autes oi rythmiseis tis Cosmote epitelous gia internet anakoinwthikan?

Δημοσ.

ΑΜΑ δεν το πας στη nokia club τοτε θα πληρωσεις ...

δεν νομιζω να ειναι κ οτι καλυτερο για νοκια κινητο 500e να κολαει με το παραμικρο...+να μην στελνει μηνυματα με ελληνικους χαρακτηρες

Δημοσ.

Διονύση, σωστά έλεγε το κινητό του φίλου σου. Όταν το παίρνεις καινούριο τα 20 από τα 32 ΜΒ της κάρτας είναι γεμάτα με διαφημιστικά.

Δημοσ.

Badboy, δεν έχω λόγους να μη σε πιστέψω. Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Οπότε, με μια κίνηση, εξαφανίσαμε τα περιττά videακια κλπ... Τώρα τη γεμίσαμε με photos, ringtones, programs, games και ψάχνουμε για μεγαλύτερη κάρτα αλλά αυτό βέβαια είναι ένα άλλο θέμα...

Δημοσ.

Φυσικά και κάτι ξέρω, αφού αυτό είναι το κινητό μου! :wink: Εϊναι πολύ εκνευριστική αυτή η τακτική της Nokia. Και στο 3650 που είχε παλαιότερα ένας συγγενής μου, η κάρτα ήταν γεμάτη με video (θυμάμαι ένα από την adidas και ΄να από την alfa romeo). Στο 6600 δεν τα ξέρω τα video που είχε μέσα αφού δεν κάθησα ούτε καν να το σκεφτώ: Με το που το έπιασα στα χέρια μου, κατευθείαν format η κάρτα! :D

Δημοσ.

reset sto 6600

αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει αναβαθμιση για το 6600,κ εκτος απο τα γνωστα κοληματα απο τα προγραμματα+games ,το χειροτερο ειναι οτι δεν στελνει ολοκληρο μνμ με ελληνικους χαρακτηρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...