Προς το περιεχόμενο

Xiaomi drone 4K

Spipis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα αριστα αλλα ασε να παιξουν λιγο στην αγορα να δουμε τι πουλια πιανουν

ποσα χρονια θεωρεις οτι ενα προιον πρεπει να υπάρχει για να δεις τι πουλια πιανει? Το λεω γιατι το MiDrone ειναι στην δευτερη του γενιά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα τα drones αν εχουν καποια κουσουρια μεσα σε 2 μηνες το περισσοτερο τα εχουν εντοπισει οι χρηστες αλλα και οι ιδιοι

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.

το εχεις παρει Στελιο??

αν ναι πες τιποτα γιατι τωρα πια δεν εμπιστευομαι τους youtubers

εχω 2 φιλαρακια που ενδιαφερονται αλλα εγω το βλεπω ακριβο αν εχει και τελωνειο εκτος και αν υπαρχει στην ευρωπαικη αποθηκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχεις παρει Στελιο??

αν ναι πες τιποτα γιατι τωρα πια δεν εμπιστευομαι τους youtubers

εχω 2 φιλαρακια που ενδιαφερονται αλλα εγω το βλεπω ακριβο αν εχει και τελωνειο εκτος και αν υπαρχει στην ευρωπαικη αποθηκη

Αυτο και το πατινακι ειναι τα μονα xiaomi προιοντα που δεν εχω. :)

Απο reviews και γενικη αποψη που το εχω τσεκαρει λιγο φαινεται value for money.

Priority αποστολη και δεν εχει τελωνεια ;)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

ολα τα drones αν εχουν καποια κουσουρια μεσα σε 2 μηνες το περισσοτερο τα εχουν εντοπισει οι χρηστες αλλα και οι ιδιοι

εχει ξεπερασει το 6μηνο σε κυκλοφορια.... και οι κριτικες στο utube ειναι αρκετα ακριβής.

Δημοσ.

Περνα μια βολτα απο το myphone, εχει topic εκει και θα δεις πολλα για αυτο. Προσφατα το σκεφτομουν μιας και χρειαζομαι drone στην δουλεια μου αλλα τελικα δεν μου εκανε γιατι σε πολλα εχουν θεμα τα gimball τους και ειναι στραβος ο οριζοντας, εχει και καποια αλλα μικρα θεματακια οποτε κατεληξα στο mavic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περνα μια βολτα απο το myphone, εχει topic εκει και θα δεις πολλα για αυτο. Προσφατα το σκεφτομουν μιας και χρειαζομαι drone στην δουλεια μου αλλα τελικα δεν μου εκανε γιατι σε πολλα εχουν θεμα τα gimball τους και ειναι στραβος ο οριζοντας, εχει και καποια αλλα μικρα θεματακια οποτε κατεληξα στο mavic.

οι παλαιοτερες παρτιδες ειχαν κατα κυριο λόγο θέμα. Προσωπικα πέταξα 4 ωρες μεχρι να ξαναπετυχω στραβο οριζοντα για μερικα δευτερολεπτα. Πλεον με το νεο firmware εχει διορθωθει πολυ η κατάσταση και αναμένεται νεα εκδοση εφαρμογής που δινει και option χειροκινητης ρυθμισης. Το θεμα με τον οριζοντα υπαρχει γενικά στα drone... το θεμα ειναι ποσο αντιληπτο γίνεται.

Επεξ/σία από Alphaleader
Δημοσ.

βλεπετε οτι παντα βγαινει κατι

οπως και το phantom ολα θελουν χρονο για να πεις οτι δεν αντιμετωπιζεις θεματα

γιατι κακα τα ψεματα δινεις ενα σεβαστο ποσο και δεν εχεις περιθωρια για λαθος επιλογες και να σπαζεσαι περιμενοντας αναβαθμισεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπετε οτι παντα βγαινει κατι

οπως και το phantom ολα θελουν χρονο για να πεις οτι δεν αντιμετωπιζεις θεματα

γιατι κακα τα ψεματα δινεις ενα σεβαστο ποσο και δεν εχεις περιθωρια για λαθος επιλογες και να σπαζεσαι περιμενοντας αναβαθμισεις

γι αυτο σου ειπαμε οτι πλεον ειναι στην δευτερη γενια και εχει 6 μηνες στην αγορα και εχει 500χιλιαδες reviews και footage στο utube. Διοτι δεν εχεις κάτι να περιμενεις πλέον. Αν σου αρέσει αυτο που βλεπεις το παιρνεις. Ειναι ολα γνωστα.

Παντως η λογικη σου ειναι κομματακι flawed. Ποιος σου λεει οτι δεν θα βγαλει αστοχια σε βάθος 1 χρόνου η 2... και θα αρχίσουν να πέφτουν σαν τα κοτοπουλα? Μηπως να αφησουμε να περάσει 5ετια?

Στο κάτω κάτω... δεν ψωνιζεις απο την τελευταια τρυπα του ζουρνά, απο DJI και Xiaomi που εχουν support δεν νομιζω πως χρειαζονται ιδιαιτεροι ενδοιασμοι.

Επεξ/σία από Alphaleader
Δημοσ.

ενταξει εχω παρει προιοντα της οπως και πολλοι αλλοι δεν ειμαι τοσο ψειρας αλλα αυτα τα χομπυ στοιχιζουν

εχεις παρει τη φωτογραφικη τους??  για να δουλεψει σωστα ο φακος ηθελε ξεκολλημα  και εκ νεου ρυθμισμα

οχι οτι δεν ειναι καλη ,μια χαρα ειναι , αλλα για να δουλεψει με επρησε οπως και πολλους αλλους

μη τη κανουμε και dji ....εγω δεν εχω dji drone απλα χρησιμοποιω μερικα προιοντα της FC κυριως ..τα 2 πρωτα χρονια μας τα εκανε

τα ουμπαλα χαλια....τωρα μετα απο καποια χρονια μπορω να πω οτι εχει υψηλα στανταρτ με αναλογη τιμη βεβαια

την αλλη εβδομαδα αν το εχει ενας φιλος το xiaomi θα σου πω τη γνωμη μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...