Προς το περιεχόμενο

Αγορα tablet 2 σε 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tablet που να εχει 2 λειτουργικα (windows 10 και android). Εχω δει καποια απο gearbest αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας. Εγω εχω δει κυριως τα teclast, chuwi και cube απλα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα η αν υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο. Εμενα με ενδιαφερει να είναι σφερατο, να εχει καλουτσικη καμερα (πχ το chuwi εχει μονο 2MP) αν γινεται το android του να μην ειναι μονο 5.1 οπως ειναι τα περισσοτερα και γενικα να μην κολλαει. Κοιτουσα τα συγκεκριμενα μοντελα αλλα δεν καταλαβαινα ουτε πο επεξεργαστες ουτε απο τα υπολοιπα χαρακτηριστικα τους. Αν μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας. Υπαρχει καποιο που να αξιζει?? Και windows 10 και android ενημερωμενο, καλος επεξεργαστης και καμερα, να ενσωματωνεις πληκτρολογιο και να εχει ram 4

Ευχαριστω εκ των προτερων. Ξερω οτι ζηταω δυσκολα πραγματα απλα εχω μπερδευτει κι εγω με τα τοσα διαφορετικα μοντελα που εχει το geabest!!!

Δημοσ.

βαλε 2-3 μοντελα που σε ενδιαφερουν να τα ψαξω αν θες. για το android μην περιμενεις και πολλα μαλλον 5,1 θα παρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα μοντέλα σε Android 5.1 βγαίνουν μετά ίσως πάρουν αναβάθμιση (ανάλογα το μοντέλο).

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Γενικώς ,καλή κάμερα  μην περιμένεις απο καμία τέτοιου είδους συσκευή. Θα είναι απλώς για να κάνεις κάποιες βιντεοκλήσεις. Απο κει και μετά, το "σφεράτο" εξαρτάται απο την χρήση που το θές. Kαι τέλος ,ίσως και το πιο σημαντικό, πόσα χρήματα διαθέτεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρηκα ενα που το θεωρω πραγματικα ευκαιρια. εχει 8 gb ram ,OS: Android 6.0,Windows 10  και εσωτερικο χωρο αποθηκευσης 64 gb.

επισης εχει πισω καμερα 5 megapixel και μπροστινη την γνωστη  2αρα. 

θεωρω οτι ειναι πολυ καλο λογο της μνημης που ειναι αρκετη ακομα και για μελλοντικες εφαρμογες πιο βαριες αλλα ειναι και ddr3 dual channel οχι single channel οπως ειναι τα πιο πολλα.

ο επεξεργαστης του ειναι αρκετα δυνατος και ειναι ο  Intel Atom x7-Z8750  64bit Quad Core 1.6GHz, up to 2.56GHz.

επισης στο  checkout διαλεξε priority line και την επιλογη eu express, θα σου κοστισει 12,22 ευρω αλλα δεν θα περασει τελωνειο το πακετο σου και το δεμα θα στο φερει η acs στο σπιτι σου χωρις καμμια αλλη χρεωση.

εδω ειναι το λινκ για το tablet Που σου προτεινω https://www.gearbest.../pp_568071.html

πιστευω 8 gb ram για να βρεις σε ελληνικο καταστημα θα δωσεις πανω απο 400-500 ευρω.

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

τελικη 209e με 11ε μεταφορικα για ευρωπη απο banggood με κωδικο το συγκεκριμενο https://www.banggood.com/Teclast-Tbook-16-Power-64GB-Intel-Atom-X7-Z8750-Cherry-Trail-2_56GHz-11_6-Inch-Dual-OS-Tablet-PC-p-1111948.html?rmmds=order_middle_products

εγω πηρα το chuwi hi12 στα 174 τελικη απο banggood. νομιζω εχει καλυτερη οθονη και αναλογια. Τωρα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα δυο... δεν μου ηρθε ακομα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικη 209e με 11ε μεταφορικα για ευρωπη απο banggood με κωδικο το συγκεκριμενο https://www.banggood.com/Teclast-Tbook-16-Power-64GB-Intel-Atom-X7-Z8750-Cherry-Trail-2_56GHz-11_6-Inch-Dual-OS-Tablet-PC-p-1111948.html?rmmds=order_middle_products

εγω πηρα το chuwi hi12 στα 174 τελικη απο banggood. νομιζω εχει καλυτερη οθονη και αναλογια. Τωρα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα δυο... δεν μου ηρθε ακομα

Περιμένουμε  εντυπώσεις μόλις το πάρεις!

Επεξ/σία από d_crazy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...