john_dinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ο craven πολύ ωραίος καπνός αλλά δεν κατ’ εμέ δεν αντέχεται για πάνω από δυο σακουλάκια, χρειάζεται μια διακοπή. Ο van nelle πιο γευστικός αλλά με πολλά σκουπίδια και απίστευτα έντονο άρωμα. Σε γενικές γραμμές άποψη μου πως όλοι οι mainstream καπνοί στην Ελλάδα πλην των Marlboro και του natural camel είναι αρωματικοι, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Από χαρτάκια αν πάρεις craven μη πάρεις χοντρά προτίμησε το πάχος που έχουν και τα χαρτάκια craven Γτ είναι ήδη βαρύς ο καπνός, φιλτρακια οποία σ αρέσουν στη γεύση, εμένα πχ μου αρέσουν τα ριζλα
blackhill66 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πεταξε τα τα βρωμοκαπνα ξεκινα ηλεκτρονικο πουναι μακραν πιο καθαρο
abractdivision Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 τι διαφορες εχουν αυτοι..?? Wild Guns, Black Sea, Lizard Tail Oriental?? μπορει καπιος να μου πει τι διαφορες εχουνε>>>??
fotis129 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Ρε παιδιά περνω καπνο καρελια Χρόνια προσπαθησα ν αλλαξω καπνο αλλα δεν μπορεσα μου δημιούργουσε πρόβλημα στο λαιμο..Καπνιζω 5-6 στριφτα το πολυ τη μερα και σε μια βδομάδα ο καπνος γινεται αχυρο με αποτέλεσμα να το δεινω το μισο καπνο σε φίλους που ειναι χαρμανιδες καπνιζουν πολυ εννοω..Πειτε μου μια λυση πεταω τα λεφτα 7.40 και στην ουσία καπνιζω λιγο περισσότερο απ το μισο..
sezebo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, fotis129 είπε Ρε παιδιά περνω καπνο καρελια Χρόνια προσπαθησα ν αλλαξω καπνο αλλα δεν μπορεσα μου δημιούργουσε πρόβλημα στο λαιμο..Καπνιζω 5-6 στριφτα το πολυ τη μερα και σε μια βδομάδα ο καπνος γινεται αχυρο με αποτέλεσμα να το δεινω το μισο καπνο σε φίλους που ειναι χαρμανιδες καπνιζουν πολυ εννοω..Πειτε μου μια λυση πεταω τα λεφτα 7.40 και στην ουσία καπνιζω λιγο περισσότερο απ το μισο.. Να αρχίσεις το πακέτο
thant Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, fotis129 είπε Ρε παιδιά περνω καπνο καρελια Χρόνια προσπαθησα ν αλλαξω καπνο αλλα δεν μπορεσα μου δημιούργουσε πρόβλημα στο λαιμο..Καπνιζω 5-6 στριφτα το πολυ τη μερα και σε μια βδομάδα ο καπνος γινεται αχυρο με αποτέλεσμα να το δεινω το μισο καπνο σε φίλους που ειναι χαρμανιδες καπνιζουν πολυ εννοω..Πειτε μου μια λυση πεταω τα λεφτα 7.40 και στην ουσία καπνιζω λιγο περισσότερο απ το μισο.. Να τον βάζεις στο ψυγείο.
fotis129 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Κατι για μια φετα μύλο που ακουω συνέχεια ισχύει η μουφα?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 1:10 ΜΜ, fotis129 είπε Κατι για μια φετα μύλο που ακουω συνέχεια ισχύει η μουφα? μουφες .αυτο το καναμε στο χωριο οταν ειχαμε χυμα καπνους και ηταν χαλια η γευση τους και απλα επερνε μια γευση μηλου/πορτοκαλιου. οπως αναφερθηκε και πιο πανω βρες ενα δευτερο σακουλακι απο καπνο και βαζε τον μισο στο ψυγειο ή σε αεροστεγες βαζο.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Τα No Frost φυγεία θα τον κάνουν χειρότερο. Η φέτα μήλου φυσικά και δουλεύει. Ο ξερός καπνός θα απάγει υγρασία απ’ το υγρό μήλο. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, φλούδα πατάτας. Μην το παρακάνετε όμως, θα γίνει μούσκεμα ο καπνός. Πριν απ’ όλα αυτά βέβαια, μια καλή θήκη πρέπει να υπάρχει και μέσα στη θήκη μπαίνει ο καπνός μαζί με το σακουλάκι του.
George6633 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Τι καπνό προτείνετε με ανατολίτικο χαρακτήρα;Γύρισα μετά από χρόνια σε πακέτο και τώρα κάνω Drum και σχετικά μου αρέσει αλλά μετά από 2-3 μέρες σα να αλλάζει η γεύση προς το χειρότερο.Δεν μπορώ με τίποτα marlboro και Golden Virginia,παλιά έκανα Van nelle απλά από όσο θυμάμαι με είχε κουράσει μετά από κάποια σακουλάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα