Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο craven πολύ ωραίος καπνός αλλά δεν κατ’ εμέ δεν αντέχεται για πάνω από δυο σακουλάκια, χρειάζεται μια διακοπή. Ο van nelle πιο γευστικός αλλά με πολλά σκουπίδια και απίστευτα έντονο άρωμα. Σε γενικές γραμμές άποψη μου πως όλοι οι mainstream καπνοί στην Ελλάδα πλην των Marlboro και του natural camel είναι αρωματικοι, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Από χαρτάκια αν πάρεις craven μη πάρεις χοντρά προτίμησε το πάχος που έχουν και τα χαρτάκια craven Γτ είναι ήδη βαρύς ο καπνός, φιλτρακια οποία σ αρέσουν στη γεύση, εμένα πχ μου αρέσουν τα ριζλα

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά περνω καπνο καρελια Χρόνια προσπαθησα ν αλλαξω καπνο αλλα δεν μπορεσα μου δημιούργουσε πρόβλημα στο λαιμο..Καπνιζω 5-6 στριφτα το πολυ τη μερα και σε μια βδομάδα ο καπνος γινεται αχυρο με αποτέλεσμα να το δεινω το μισο καπνο σε φίλους που ειναι χαρμανιδες καπνιζουν πολυ εννοω..Πειτε μου μια λυση πεταω τα λεφτα 7.40 και στην ουσία καπνιζω λιγο περισσότερο απ το μισο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotis129 είπε

Ρε παιδιά περνω καπνο καρελια Χρόνια προσπαθησα ν αλλαξω καπνο αλλα δεν μπορεσα μου δημιούργουσε πρόβλημα στο λαιμο..Καπνιζω 5-6 στριφτα το πολυ τη μερα και σε μια βδομάδα ο καπνος γινεται αχυρο με αποτέλεσμα να το δεινω το μισο καπνο σε φίλους που ειναι χαρμανιδες καπνιζουν πολυ εννοω..Πειτε μου μια λυση πεταω τα λεφτα 7.40 και στην ουσία καπνιζω λιγο περισσότερο απ το μισο..

Να αρχίσεις το πακέτο

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fotis129 είπε

Να τον βάζεις στο ψυγείο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 16/3/2019 στις 1:10 ΜΜ, fotis129 είπε

Κατι για μια φετα μύλο που ακουω συνέχεια ισχύει η μουφα?

μουφες .αυτο το καναμε στο χωριο οταν ειχαμε χυμα καπνους και ηταν χαλια η γευση τους και απλα επερνε μια γευση μηλου/πορτοκαλιου.

οπως αναφερθηκε και πιο πανω βρες ενα δευτερο σακουλακι απο καπνο και βαζε τον μισο στο ψυγειο ή σε αεροστεγες βαζο.

Δημοσ.

Τα No Frost φυγεία θα τον κάνουν χειρότερο. Η φέτα μήλου φυσικά και δουλεύει. Ο ξερός καπνός θα απάγει υγρασία απ’ το υγρό μήλο. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, φλούδα πατάτας. Μην το παρακάνετε όμως, θα γίνει μούσκεμα ο καπνός. Πριν απ’ όλα αυτά βέβαια, μια καλή θήκη πρέπει να υπάρχει και μέσα στη θήκη μπαίνει ο καπνός μαζί με το σακουλάκι του. 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τι καπνό προτείνετε με ανατολίτικο χαρακτήρα;Γύρισα μετά από χρόνια σε πακέτο και τώρα κάνω Drum και σχετικά μου αρέσει αλλά μετά από 2-3 μέρες σα να αλλάζει η γεύση προς το χειρότερο.Δεν μπορώ με τίποτα marlboro και Golden Virginia,παλιά έκανα Van nelle απλά από όσο θυμάμαι με είχε κουράσει μετά από κάποια σακουλάκια... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...