abractdivision Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας θελω να ξεκινισω να καπνιζω καπνο πιον να παρω?? θελω εναν αρωματικο καπνο να εινε καλος ελαφρυς και ποιοτικος// ποιον με συμβουλευετε να παρω?
AristidisZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Γενική συμβουλή: Οι καπνοί δε κρατάνε πάνω από μια βδομάδα (με το ζόρι) Άρα αν τους θέλετε για 2 τσιγάρα τη μέρα καλύτερα να μην πάρετε καν Γενικώς καλύτερα βέβαια να μην ξεκινήσετε το σπορ... 2
abractdivision Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 τι εννοεις δεν κρατανε πάνω από μια βδομάδα??? μπορειτε να μου προτεινετε τους καλυτερους καπνους σε αρωματικους
AristidisZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ξεραίνονται και γίνονται μια αηδία και μισή Δοκίμασε Craven
Ghost_Rider Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 για αυτο και εγω αγοραζω ενα πακετο και τη ''βγαζω'' 1+ μηνα
apostol1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 ο φιλος δεν θελει ουτε ηλεκτρονικο τσιγαρο,ουτε να σταματησει το καπνισμα,ουτε τις επιπτωσεις του καπνισματος στην υγεια και συμβουλες διακοπης. μπορεις να ξεκινησεις απο Οld Holborn μπλε η Craven μπλε 1
abractdivision Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 απο αυτους τους 4 πιον μου προτεινετε??? \ malboro light VANN ELLE 30gr craven Οld Holborn μπλε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 απο αυτους τους 4 πιον μου προτεινετε??? \ malboro light VANN ELLE 30gr craven Οld Holborn μπλε Προσωπικά θεωρώ τον μπλε Craven μακράν ανώτερο και με διαφορά - αλλά είναι σαφώς πιο βαρύς από πχ τον μπλε Old Holborn.
Zaknafein Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά ψάχνεις ελαφρύ καπνό ή όχι, γιατί τον Vannelle ειδικά ελαφρύ δεν τον λες, ούτε τον μπλε Old Holborn. Για τον Craven στα είπε ο Παρεδώσε Ελαφρύς είναι ο λευκός Old Holborn, περίπου στα ίδια με τον Marlboro light ή τον αντίστοιχο (λευκό) του Καρέλια. Εγώ τον κάνω με χαρτάκια Rizla Micron κ φιλτράκια Swan και από γεύση είναι μια χαρά (για τα γούστα μου βέβαια, αν θες πιο έντονο άρωμα πας αλλού).
mynam3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Craven. Φούλαμ αρώματα και πεντακάθαρος συγκριτικά με τους old holborn.
dollyyy19 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 αν το εχεις στο στριψιμο,δοκιμασε σκανδιναβικο μαυρο.......τελευταια φορα προ δεκαετιας επιασε τα 10 ευρω......μετα, το εκοψα....
abractdivision Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 o Vannelle εινε καλυτερος απο τον Craven??? σε θεμα ποιοτητας και αρωματος?? τι διαφορες εχουνε οι Craven Vannelle λευκός Old Holborn????
MikeJ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Craven φοβερός καπνός αλλά απίστευτα βαρύς (απ ότι ξέρω κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλάδα που έχει cult following). Δε ξέρω αν κάνει για πρώτος. Πάντως δε κάνει ούτε για σταθερός καπνός. Πιστεύω είναι για να τον έχεις να κάνεις κανένα που και που. Βέβαια είμαι φαν των ελαφριών Karelia λευκός , Old Holborn λευκός. Κοίτα και για τους ελληνικούς Wolfway.
abractdivision Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 o Vannelle εινε καλος???? ο Old Holborn λευκός. εινε καλος?? καπνος>?>?
xristos97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Γενική συμβουλή: Οι καπνοί δε κρατάνε πάνω από μια βδομάδα (με το ζόρι) Άρα αν τους θέλετε για 2 τσιγάρα τη μέρα καλύτερα να μην πάρετε καν Γενικώς καλύτερα βέβαια να μην ξεκινήσετε το σπορ... Κράτησα καπνό 2 μήνες και ήταν όπως τον αγόρασα πρώτη μέρα μέχρι τελευταίο τσιγάρο. Τον έβαζα σε ένα βαζάκι και σε σκιερό μέρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα