sunny47 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το κινητό μου Α3 2016 εδώ και μία εβδομάδα φορτίζει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσοστό, 82%. Το έχω ένα χρόνο τώρα και κάνω έντονη χρήση. Προσπάθησα διάφορα όπως να τελειώσει εντελώς η μπαταρία και να το φορτίσω κλειστό, factory reset αλλά δεν είδα διαφορά. Η μπαταρία είναι built-in νομίζω. Τώρα σε αυτήν την περίπτωση που οφείλεται αυτό δεν ξέρω. Το έψαξα αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις λένε ότι δεν οφείλεται στην μπαταρία αλλά στο κινητό. Εσείς τι λέτε, γιατί συμβαίνει αυτό με την φόρτιση;
saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχουν και άλλη αυτό το πρόβλημα. Επειδή έγινε αναβάθμιση σε Android 7 πηγαίνει μέχρι εκεί. Πιστεύω να φτιάξει στην επόμενη.
sunny47 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχουν και άλλη αυτό το πρόβλημα. Επειδή έγινε αναβάθμιση σε Android 7 πηγαίνει μέχρι εκεί. Πιστεύω να φτιάξει στην επόμενη. Απλά αν θυμάμαι καλά φόρτιζε κανονικά πριν λίγες μέρες και ενώ είχα την αναβάθμιση και τώρα τελευταία είναι που το παρατήρησα 1 εβδομάδα που γίνεται αυτό ξαφνικά. Σε περίπτωση που δεν οφείλεται στην αναβάθμιση το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην μπαταρία ή την συσκευή γενικά; Νόμιζα ότι έχει πρόβλημα και άρχισα ήδη να κοιτάω για νέα συσκευή πιο δυνατή σε εφαρμογές κτλ και καλύτερη μπαταρία.
samsunglife Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού το έχεις 1 χρόνο, δεν καλύπτεται από την εγγύηση;
saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Βρήκα το θέμα που είχα συζητήσει πριν κάποιες μέρες http://www.insomnia.gr/topic/654020-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7-galaxy-a3-2016/
sunny47 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 saruman123 ευχαριστώ. Μπορεί αυτό να είναι. Το κινητό έτσι και αλλιώς πλέον δεν με εξυπηρετεί διότι είναι αργό γενικά κτλ οπότε σύντομα θα πάω για καινούριο και απλά μέχρι τότε θα το κρατήσω μέχρι να καταλήξω σε κάποιο καινούριο με καλύτερα χαρακτηριστικά. samsunglife τώρα που το σκέφτομαι νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Έτσι και αλλιώς δεν με βολεύει οπότε όπως ανέφερα θα κοιτάξω για κανένα καινούριο σύντομα να με εξυπηρετεί καλύτερα και από οθόνη και μπαταρία. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πάρε το xiaomi redmi note 4 με 4gb ram/64gb rom που σου είπαμε στο άλλο ποστ. Και το χρυσό θα σου αρέσει γιατί είχε η γυναίκα μου το redmi 3 σε χρυσό και ήταν πολύ καλό. http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=379
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα