Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο έλεγχος πάνω στις εφαρμογές αλλά και στο τι εξέρχεται από το λειτουργικό θα είναι καλύτερος όπως και στα win mobile ελπίζω επομένως να δούμε καλύτερο διαγνωστικό έλεγχο και πάνω στο λειτουργικό.

Δημοσ.

Δηλαδή θα θέλεις να τρέξεις ένα πρόγραμμα και θα βγάζει ένα κατεβατό. Μου θυμίζει σε κάτι games το EULA  end-user license agreement (EULA), που όλοι πατούσαν  "ΣΥΜΦΩΝΩ"

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτό που νευριάζω πολύ είναι όταν θες να δεις κάτι σε streaming και εκείνη την ώρα κατεβάζει update και γονατίζει τα πάντα . Δεν γίνεται να βάλουν ρυθμίση με πόσο να κατεβάζει ? Άσχετο αλλά ήθελα κάπου να το πω . Έχω σύνδεση 11mbps και κατεβάζει με 11 ήμαρτον πια

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει η Microsoft και με ξενερώνει διαρκώς. Μια ζωή Windows δουλεύω, αλλα κάτι δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια. Λες και είναι δημόσιο 1980 - 1995 .. Έχει πάρει την κάτω βόλτα , δεν μπορούν να συνεννοηθούν εκεί μέσα , σταμάτησε τα Wphone και κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει με αυτά... Τι να πω ,δεν θέλω να το πω , αλλα μοιάζει σαν τέλος εποχής ????

• Like 1
Δημοσ.

Αντε, επιτέλους!

Να φτιάξει η κατάσταση με την ιδιωτικοτητα στα Windows, γιατί με κουρασαν τα Linux..

Περίμενα πως και πως, να έρθει αυτή η στιγμή.. 

Να ειμαι Άρχοντας του Λ.Σ. μου.

Μου φαίνεται σαν ψέμα. 

Ευχαριστώ απο καρδιάς Microsoft, για αυτό το δωρο Θεού.

Προχωράμε μαζί εμπρός!

Δυνατά!

Με Ιδιωτικοτητα και Ασφάλεια. 

Δημοσ.

Αντε, επιτέλους!

Να φτιάξει η κατάσταση με την ιδιωτικοτητα στα Windows, γιατί με κουρασαν τα Linux..

Περίμενα πως και πως, να έρθει αυτή η στιγμή.. 

Να ειμαι Άρχοντας του Λ.Σ. μου.

Μου φαίνεται σαν ψέμα. 

Ευχαριστώ απο καρδιάς Microsoft, για αυτό το δωρο Θεού.

Προχωράμε μαζί εμπρός!

Δυνατά!

Με Ιδιωτικοτητα και Ασφάλεια. 

Τρολλαρεις? Ή οντως το πιστευεις?

Δημοσ.

για της εφαρμογες χες........ε να μην εχει πρόσβαση η ιδια η microsoft και να ρουφιανεβει τα παντα θελουμε

Ε ναι ρε συ. Ενω η google που εχουμε ολοι ειναι καλυτερη. Η' το facebook πχ.

Πετατε αετο μερικοι σ'αυτο το site και λετε οτι σας κατεβει.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι ρε συ. Ενω η google που εχουμε ολοι ειναι καλυτερη. Η' το facebook πχ.

Πετατε αετο μερικοι σ'αυτο το site και λετε οτι σας κατεβει.

Το κακό είναι ότι νομίζεις ότι είπες και εξυπνάδα.

Κατάφερες να βάλεις στην ίδια σύγκριση : ένα desktop OS, ένα mobile OS(μάλλον, εκτός αν εννοείς το Google search που κάνει τη σύγκριση ακόμα καλύτερη) και ένα site.

Πες κανένα για τη τράπεζα που ξέρει του καθενός το ΑΦΜ, πες πες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...