jerry banana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα λοιπον! Μια χαρα ο Κωτσος! Να ταν κανα πλαισιο μπορει να ελεγε οτι εσυ τον χαλασες! δεν θελω να διαφημιζω αλλα ο κωτσος αμεσως ο τεχνικος λες και ηταν φιλος γραφει ενα doa πανω στο παλιο δισκο και λεει πηγαινε παρε καινουργιο και με ρωταει η υπαλληλος βρειτε εναν ιδιο και παρτε τον και αυτο εγινε ειδα και ταινια τωρα δοξα το Θεο περασα και ολα τα παιχνιδια λειτουργει καμπανα μακαρι να εχει μεγαλη διαρκεια ζωης.Σημερα ομως τα παιχνιδια τα περασα 1 1 οχι και τα 488 gb μαζεμενα μην του κατσει βαρυ 1
jerry banana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε καλοδουλευτος! να εισαι καλα!
papoys1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα παρόμοιο εξωτερικό σκληρό maxtor 700 GB μισογεμάτο.Αγορά πριν 1 χρόνο περίπου. Χτες τον σύνδεσα στο media player να δω μία ταινία στην τηλεόραση και κάπου στο 6ο λεπτό κόλησε. Τον έκλεισα τον ξαναέβαλα τίποτε. Τον σύνδεσα στο pc ανάβει το μπλε φωτάκι αν βάλεις το αυτί ακούγεται ένα θόρυβος και ένα ελαφρύ κουδουνισματάκι από μέσα αλλά δεν τον αναγνωρίζει ούτε το pc.Δεν ανοίγει καθόλου. Να υποθέσω ότι πέθανε και έχασα τα δεδομένα που είχε μέσα;;;; 1
jerry banana Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα παρόμοιο εξωτερικό σκληρό maxtor 700 GB μισογεμάτο.Αγορά πριν 1 χρόνο περίπου. Χτες τον σύνδεσα στο media player να δω μία ταινία στην τηλεόραση και κάπου στο 6ο λεπτό κόλησε. Τον έκλεισα τον ξαναέβαλα τίποτε. Τον σύνδεσα στο pc ανάβει το μπλε φωτάκι αν βάλεις το αυτί ακούγεται ένα θόρυβος και ένα ελαφρύ κουδουνισματάκι από μέσα αλλά δεν τον αναγνωρίζει ούτε το pc.Δεν ανοίγει καθόλου. Να υποθέσω ότι πέθανε και έχασα τα δεδομένα που είχε μέσα;;;; φιλε με συγχωρεις που αργησα να απαντησω αλλα λογικα αποτι διαβασα ενδεχεται να εχει <<πεθανει >> αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος το προβλημα σου ειναι οτι δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης τον σκληρο σου?Το αναγνωριζει η τηλεοραση σου?Επισης το μπλε φωτακι αναβει μολις το συνδεεις στην τηλεοραση ή στον υπολογιστη σου? 1
papoys1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το μπλέ φωτάκι ανάβει κανονικά και στον υπολογιστή και στο media player. Ακούγεται και κάποιος ήχος στο σκληρό αλλά δεν βγάζει καμία ένδειξη στο pc ότι συνδέθηκε ούτε στο media player στο οποίο όπως έγραψα παραπάνω σταμάτησε ξαφνικά στο 6ο λεπτό τη στιγμή που έβλεπα το θρίλερ. Λέτε να μου την έκανε τη ζημιά η ζόμπι-κούκλα ή να μπήκε μέσα στο σκληρό και τον μάμησε...
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ο θορυβος που ακους ειναι απλα το πλατο-μοτερ που γυρναει η΄ ακους και καναν αλλο περιεργο ηχο μεταλλικο ειτε με τυχαιο ειτε με συνεχομενο σταθερο ρυθμο? 1
jerry banana Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το μπλέ φωτάκι ανάβει κανονικά και στον υπολογιστή και στο media player. Ακούγεται και κάποιος ήχος στο σκληρό αλλά δεν βγάζει καμία ένδειξη στο pc ότι συνδέθηκε ούτε στο media player στο οποίο όπως έγραψα παραπάνω σταμάτησε ξαφνικά στο 6ο λεπτό τη στιγμή που έβλεπα το θρίλερ. Λέτε να μου την έκανε τη ζημιά η ζόμπι-κούκλα ή να μπήκε μέσα στο σκληρό και τον μάμησε... το οτι εχεις θεμα και στη τηλεοραση ειναι οντως προβλημα γιατι δηλωνει οτι παιζει να σου χτυπαει και παει για τον ταφο ο σκληρος σου στη τηλεοραση τωρα οταν το βαζεις παλι κολαει στο ιδιο σημειο? 1
papoys1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ο θορυβος που ακους ειναι απλα το πλατο-μοτερ που γυρναει η΄ ακους και καναν αλλο περιεργο ηχο μεταλλικο ειτε με τυχαιο ειτε με συνεχομενο σταθερο ρυθμο? Ακούω κάτι σαν μοτέρ αλλά ακούγεται και ένας χαμηλός ήχος σταθερός σαν κουδούνισμα και συγκεκριμένα σε συνεχόμενο ρυθμό γκλίν - γκλάν σαν να χτυπάς ένα μεταλλικό αντικείμενο. @jerryBanana πλέον όταν συνδέω δεν υπάρχει καμία ένδειξη στο pc ότι συνδέθηκε,ούτε και στο media player .Άλλους που συνδέω ανοίγουν κανονικά και στο pc και στο media. Κλαίω για το περιεχόμενο που έχασα και όχι για το σκληρό γιατί δεν το είχα αλλού και ήταν περίπου 400 GB. 1
jerry banana Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ακούω κάτι σαν μοτέρ αλλά ακούγεται και ένας χαμηλός ήχος σταθερός σαν κουδούνισμα και συγκεκριμένα σε συνεχόμενο ρυθμό γκλίν - γκλάν σαν να χτυπάς ένα μεταλλικό αντικείμενο. @jerryBanana πλέον όταν συνδέω δεν υπάρχει καμία ένδειξη στο pc ότι συνδέθηκε,ούτε και στο media player .Άλλους που συνδέω ανοίγουν κανονικά και στο pc και στο media. Κλαίω για το περιεχόμενο που έχασα και όχι για το σκληρό γιατί δεν το είχα αλλού και ήταν περίπου 400 GB. φιλε ισως επαθες το ιδιο με εμενα μονο που στρη δικη μου περιπτωση πεθανε ακαριαια ουτε μπλε φωτακι φαντασου επισης σε νιωθω για τα χαμενα δεδομενα γιατι εγω προσωπικα αναγκαστικα να ξανα κανω μεροκαματο να τα περναω απο το λαπτοπ στον σκληρο και τα 30gb τραγουδια που ειχα χαθηκαν τελειως γιατι τα διεγραψα ελπιζω να εχεις εγγυηση πηγαινε το στο μαγαζι να σου φωσουν καινουργιο είται να σε βοηθησουν με ανακτηση κλπ 1
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια αρα χτυπησε κεφαλη αρα dead... Για παιξε μαζι μας στο "βρες τον σωστο ηχο"! https://www.northwind.gr/gr/anaktisi-dedomenwn/hxoi-xtypimenwn-diskwn 1
papoys1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλόοοοοοοοοοο μάλλον στο 12 είμαι συνεχόμενος και χωρίς να σταματάει. Άρα πάπαλα η κεφαλή.Την έλιωσε η σύζυγος με το άνοιξε κλείσε γιατί έβλεπε κάτι σειρές που έχω εκεί. Edit. Μάλλον είχα γιατί τώρα πρέπει να ξαναβγώ για αναζήτηση.
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλόοοοοοοοοοο μάλλον στο 12 είμαι συνεχόμενος και χωρίς να σταματάει. Άρα πάπαλα η κεφαλή.Την έλιωσε η σύζυγος με το άνοιξε κλείσε γιατί έβλεπε κάτι σειρές που έχω εκεί. Edit. Μάλλον είχα γιατί τώρα πρέπει να ξαναβγώ για αναζήτηση. Αυτη ειναι η ειδικοτητα των συζυγων....Να λιωνουν τα παντα στο περασμα τους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα