Junior22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως λέει και ο τίτλος, άνοιξα το pc της υπογραφής μου για να το καθαρίσω επειδή υπερθερμαινοταν όταν έπαιζα και φαντάστηκα πως η σκόνη θα έπαιζε κάποιο ρόλο. Έβγαλα λοιπόν τον ανεμιστήρα του κουτιού, την ψύκτρα του επεξεργαστή και την gpu και αφού τα έβαλα πίσω (φαντάζομαι κανονικα) δεν κάνει boot. Ξεκινάει για 1-2 δευτερόλεπτα να λειτουργούν οι ανεμιστήρες από όλα τα κομμάτια, μετά σβήνει και ξανανοίγει για 10-15 δευτερόλεπτα και ξανά το ίδιο. Όταν πατάω το power button για να κλείσει θέλει 7-8 δευτερόλεπτα. Τι να κάνω?
operzero Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Είχες βγάλει και τα καλώδια τροφοδοσίας απο την mobo? υπάρχει μια περίπτωση να έχεις ξεχάσει να συνδέσεις το 12v που είναι πάνω αριστερά απο τη cpu. Τσέκαρε πρώτα αυτό αλλιώς δοκίμασε να βγάλεις τη κάρτα τη ψύκτρα κτλ.. Και ξανά κούμπωσε τα με προσοχή.
Junior22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι δεν ακούμπησα τη μητρική. CPU fan, gpu και το ανεμιστηρακι καθάρισα βγάζοντας τα. Το fan του επεξεργαστή δεν νομίζω πως μπορώ να έχω κάνει λάθος τη σύνδεση του. Στη gpu ωστόσο δεν ξέρω αν έχω κάνει καμία γκουφια με τα pci-e καλώδια. Στο αριστερό βύσμα βάζω το καλώδιο με τα 8 pins (6+2) και στο δεξί με τα 6. Κάνω κάτι λάθος?
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Βγάλε , βάλε μνήμες.. γενικά βγάλτα όλα και βαλτα σωστά. 1
Junior22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αα έβγαλα και τις ram. Παίζει ρόλο πως τις βάζω?
operzero Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τις μνήμες με τι τις καθάρισες ? δοκίμασε τις μια μια.
Junior22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τις μνήμες απλά λίγο τις φυσηξα δεν είχανε κάτι ιδιαίτερο. Να τις βάλω σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς θέσεων εννοείς;
operzero Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε με μια μνήμη όλες τις θέσεις. Μετά κάνε το ίδιο και με την άλλη μνήμη.
Junior22 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι γιατί δεν έχω. Λες να φταίει αυτό?
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αα έβγαλα και τις ram. Παίζει ρόλο πως τις βάζω?Αν έχεις 2, πάνε στα ίδια χρώματα.Κάνε και αυτό που λέει ο operzero.
operzero Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις τσεκάρει αν η cpu κάθεται σωστά? η πάστα είχε κολλήσει όταν έβγαλες την ψύκτρα ?
Junior22 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Tι εννοείς στα ίδια χρώματα; όλες οι θέσεις ίδιες μου φαίνονται
operzero Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Tι εννοείς στα ίδια χρώματα; όλες οι θέσεις ίδιες μου φαίνονται Για αρχή κάνε αυτό που σου είπα πιο πάνω δοκιμάζοντας με τη μια ραμ πρώτα και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα να βγαλεις παλι την ψυκτρα γιατι πιθανο κατι να εκανες εκει... Μπορει να ζορισες κανα πινακι η΄ να ειναι σαν σκατουλες χωρις νεα παστα κτλ.. Αλλιως δεν παταει καλα η καρτα γραφικων κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα