Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, άνοιξα το pc της υπογραφής μου για να το καθαρίσω επειδή υπερθερμαινοταν όταν έπαιζα και φαντάστηκα πως η σκόνη θα έπαιζε κάποιο ρόλο. Έβγαλα λοιπόν τον ανεμιστήρα του κουτιού, την ψύκτρα του επεξεργαστή και την gpu και αφού τα έβαλα πίσω (φαντάζομαι κανονικα) δεν κάνει boot. Ξεκινάει για 1-2 δευτερόλεπτα να λειτουργούν οι ανεμιστήρες από όλα τα κομμάτια, μετά σβήνει και ξανανοίγει για 10-15 δευτερόλεπτα και ξανά το ίδιο. Όταν πατάω το power button για να κλείσει θέλει 7-8 δευτερόλεπτα. Τι να κάνω?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είχες βγάλει και τα καλώδια τροφοδοσίας απο την mobo? υπάρχει μια περίπτωση να έχεις ξεχάσει να συνδέσεις το 12v που είναι πάνω αριστερά απο τη cpu. Τσέκαρε πρώτα αυτό αλλιώς δοκίμασε να βγάλεις τη κάρτα τη ψύκτρα κτλ.. Και ξανά κούμπωσε τα με προσοχή.

Δημοσ.

Οχι δεν ακούμπησα τη μητρική. CPU fan, gpu και το ανεμιστηρακι καθάρισα βγάζοντας τα. Το fan του επεξεργαστή δεν νομίζω πως μπορώ να έχω κάνει λάθος τη σύνδεση του. Στη gpu ωστόσο δεν ξέρω αν έχω κάνει καμία γκουφια με τα pci-e καλώδια. Στο αριστερό βύσμα βάζω το καλώδιο με τα 8 pins (6+2) και στο δεξί με τα 6. Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Τις μνήμες απλά λίγο τις φυσηξα δεν είχανε κάτι ιδιαίτερο. Να τις βάλω σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς θέσεων εννοείς;

Δημοσ.
Tι εννοείς στα ίδια χρώματα; όλες οι θέσεις ίδιες μου φαίνονται

 


Για αρχή κάνε αυτό που σου είπα πιο πάνω δοκιμάζοντας με τη μια ραμ πρώτα και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Κοιτα να βγαλεις παλι την ψυκτρα γιατι πιθανο κατι να εκανες εκει... Μπορει να ζορισες κανα πινακι η΄ να ειναι σαν σκατουλες χωρις νεα παστα κτλ.. Αλλιως δεν παταει καλα η καρτα γραφικων κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...