spyros007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι πηγε να κανει ο ομπαμα αλλα θα το ξεκανει ο τραμπ οσονούπω.Ας μην έκοβε δολαριο κατα βουληση ο αμερικανος και θα σου λεγα εγω.................
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το κακό είναι ότι εσύ δε διέθεσες 2 λεπτά για να διαβάσεις το επιχείρημά σου πριν μιλήσεις, προτίμησες τις ανοησίες των ΜΜΕ. Poverty alone does not necessarily qualify someone for Medicaid. Εγώ σπούδασα/δούλεψα 7 χρόνια εκεί, παίζει και να ξέρω καλύτερα απο εσένα. Αν και όταν φτάσεις στο ίδιο επίπεδο, τότε τα ξαναλέμε.
gnsX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ σπούδασα/δούλεψα 7 χρόνια εκεί, παίζει και να ξέρω καλύτερα απο εσένα. Αν και όταν φτάσεις στο ίδιο επίπεδο, τότε τα ξαναλέμε.Το γύρισες σε προσωπική επίθεση επειδή πιαστηκες να πετάς μπαρούφες ενώ το παιζες έξυπνος;Αυτό το επίπεδο απέκτησες στο αμερικα 7 χρόνια!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το γύρισες σε προσωπική επίθεση επειδή πιαστηκες να πετάς μπαρούφες ενώ το παιζες έξυπνος; Αυτό το επίπεδο απέκτησες στο αμερικα 7 χρόνια! Ναι. Και είναι αρκετό για να πληρώνει κατι τζαμπατζιδικα παράσιτα σαν και σένα, οπότε ραψτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 butthearted much?Δεν περιμένω να βγάλω άκρη με άτομα που θεωρούν οτι οι άλλοι τους χρωστάνε. Το Indymedia σε φωνάζει, μην τους αφήνεις να περιμένουν.
gnsX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν περιμένω να βγάλω άκρη με άτομα που θεωρούν οτι οι άλλοι τους χρωστάνε. Το Indymedia σε φωνάζει, μην τους αφήνεις να περιμένουν.Πότε είπα ότι θεωρώ ότι κάποιος μου χρωστάει;Που κολλάει το indymedia; Τι έγινε στην Αμερική mtsalla; Μίλα σε παρακαλώ βγαλτο από μέσα σου, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πότε είπα ότι θεωρώ ότι κάποιος μου χρωστάει; Που κολλάει το indymedia; Τι έγινε στην Αμερική mtsalla; Μίλα σε παρακαλώ βγαλτο από μέσα σου, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ; Με κάνανε άνθρωπο. Υπεύθυνο, straight, ειλικρινή, εργατικό, τέτοια πράγματα. Pay my own way. Το Indymedia είναι ακριβώς το αντίθετο. Για δωρεάν δεν μιλούσες πριν? Έχει στην Αμερική μπόλικο, εγώ που έζησα εκεί είδα τα "κόλπα", εσυ προφανώς οχι, ξέρεις οτι διαβάζεις.
gnsX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Σημασία έχει ότι βγάζεις εσύ νόημα, τπτ άλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Σημασία έχει ότι βγάζεις εσύ νόημα, τπτ άλλοΚαι εσύ βγάζεις, αν ήξερες τι απάτη παίζει με Medicare/Medicaid/Foodstamps/Social Security/Benefits, πόσοι παίρνουν μια ζωή δωρεάν χωρίς να δίνουν. Αν δεν θες fair enough, αλλά μην πας να μου δείξεις τα αμπελοχώραφα μου. Peace.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά μόνο εμετός μου έρχεται με τα σχόλια ορισμένων εδώ. Αν δεν τρολλάρουν και δεν κάνουν πλάκα ορισμένοι είμαστε για τα πανηγύρια σαν χώρα και σαν λαός.
Dias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν στην Αγγλία έχουν χρήμα και τους περισεύει , καλά κανουν και τα επενδύουν σε οτιδήποτε. Δηλαδή καλύτερα θα ήταν να τα έχουν στις τράπεζες να αυγατίζουν; Στην Γερμανία που δεν έχουν ήλιο τους επιδοτούν τους ηλιακούς θερμοσύφωνες. Έχετε δεί κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα, που έχουμε τον περισσότερο Ήλιο στην Ευρώπη και από τους καλύτερους κατασκευαστές ηλιακών θερμοσύφωνων; 1
basilis_k6 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν στην Αγγλία έχουν χρήμα και τους περισεύει , καλά κανουν και τα επενδύουν σε οτιδήποτε. Δηλαδή καλύτερα θα ήταν να τα έχουν στις τράπεζες να αυγατίζουν; Στην Γερμανία που δεν έχουν ήλιο τους επιδοτούν τους ηλιακούς θερμοσύφωνες. Έχετε δεί κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα, που έχουμε τον περισσότερο Ήλιο στην Ευρώπη και από τους καλύτερους κατασκευαστές ηλιακών θερμοσύφωνων; λέγετε εξοικονομω κατ οικον και έχουν βάλει παααρα πολλοι ηδη. 1
katerinapn85 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Στην Ελλαδα τα 700,000 θα τα επαιρναν μεγαλοεπιχειρηματιες με μιζες και τα 100,000 σε κανενα φτωχο για να μη λενε
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαστε πολύ μπροστά εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε εξέλιξη; Δεν κόβουν το ρεύμα σε φτωχές οικογένειες και κάνουν διακανονισμό του ποσού που δεν πληρώθηκε μέχρι το 2035!!! Αυτο ακριβως .Αν και εχω μια ενσταση ως προς το φτωχες,μαλλον προς το τσαμπατζηδες φερνουν . Και εδω η ΔΕΗ μας κλεβει κυριολεκτικα Ειναι δυσκολο να σε κλεβει η ΔΕΗ ,μαλλον "εμεις" την κλεβουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα