FountinhoOP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω τις ram Gskill rgb TridentZ και δεν μπορώ να τις κάνω να δουλέψουνε σε mobo msi z170a tomahawk. έχω προσπαθήσει όλα όσα λένε στα διάφορα site για το ai tweaker και δεν το εμφανίζει στα δικά μου bios..ξέρει κανείς που είναι το ai tweaker σε msi mobo z170?έχει κανείς μήπως εμπειρία με κάτι παρόμοιο ή αν εχει κάποια λύση να προτείνει ? ευχαριστώ
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 msi Δεν έχω εμπειρία φίλε μου. Πούλα το. Δεν σε ειρωνεύομαι ούτε σου κάνω πλάκα. Πούλα το/πέτα το και πάρε ένα αληθινό m/b. υγ. πόσα thread έχουμε διαβάσει για φέιλSI μητρικές? ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ. 2
Undertaker25 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δώσε μας και τον κωδικό των ντιμ σου. msi Δεν έχω εμπειρία φίλε μου. Πούλα το. Δεν σε ειρωνεύομαι ούτε σου κάνω πλάκα. Πούλα το/πέτα το και πάρε ένα αληθινό m/b. υγ. πόσα thread έχουμε διαβάσει για φέιλSI μητρικές? ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ. Δυο MSI έκανα το λάθος να αγοράσω στη ζωή μου. Και οι δυο βγήκαν νοκ αουτ. Την ίδια απορία γιατί συνεχίζει και προτιμά αυτή την εταιρεία ο κόσμος, έχω και γω... 3
benign Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δώσε μας και τον κωδικό των ντιμ σου. Δυο MSI έκανα το λάθος να αγοράσω στη ζωή μου. Και οι δυο βγήκαν νοκ αουτ. Την ίδια απορία γιατί συνεχίζει και προτιμά αυτή την εταιρεία ο κόσμος, έχω και γω... Πρεπει να ειναι κοσμος που δεν ξερει και πολλα κυριως νεολαια και αγοραζουν για looks. 2
Undertaker25 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει να ειναι κοσμος που δεν ξερει και πολλα κυριως νεολαια και αγοραζουν για looks. Σωστά. Ο δράκος της MSI είναι πολύ πιο "cool" από ένα βαρετό και μονότονο πχ Gigabyte... 2
FountinhoOP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ας μν βοηθάνε ιδιαίτερα, να ενημερώσω πως κ εγω gigabyte fan ειμαι αλλα στις μητρικές και στα auto overclocking αποδεδειγμένα οι gigabyte δίνουν πάρα πολυ ρεύμα χωρις λόγω ενω οι msi ειναι top σε αυτά! Γενικά ειμαι ευχαριστημένος απλα δν δουλεύουν οι rgb φωτισμοί στις ram. Δν ειναι θέμα μάρκας mobo, και σε ολες τις 170 που εχω ψάξει δν λενε πουθενά που θα βρεις το ai tweaker..αν κάποιος το εχει βρει σε αλλη εταιρία ας μου το πει να το δω και εγω..αν υπάρχει βιντεο δλδ και δν ειναι απλα θεωρίες συνομωσίας XD
Whitefanged Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 auto overclocking παναγιά βόηθα άμα σε κόφτουν τα ρεύματα να τα βάλεις μόνος σου. Το rgb των gskill είναι προβληματικό σε όλα τα z170. Σε asus z170 έχεις περισσότερες πιθανότητες να δουλέψει. 2
FountinhoOP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι το εχω δει οτι δουλεύουν με το aura αλλα αμα ειναι να αλλάξω mobo και να βάλω asus θα πω σε z270 πιθανότατα Maximus ix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα