panos7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και εκτος απο τον ενα χρονο εγγυηση....το αμερικανικο αμαζον και γενικα το οποιοδηποτε αμαζον ειναι απο μονο του εγγυηση!! Οσοι αγοραζουν ξερουν οτι το customer service τους ειναι απιστευτο γενικα!! Μεχρι και επιστροφη προιοντος και πληρες refund μου εχουν κανει μετα απο 20 μερες που ειχα την συσκευη χωρις ιδιαιτερο λογο απλα επειδη δεν εμεινα ικανοποιημενος!!! Πολυ σωστα! Κι εγω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο κατι αντιστοιχο που ειχανε κανει
akisk79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Λέτε ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση. Ναι αλλά το στέλνεις Αμερική ή στην Ευρωπαϊκή Microsoft ? Γιατί τα έξοδα για Αμερική θα είναι πολλά, και τι γίνεται με την επιστροφή σε σταματάνε στο τελωνείο ξανά ? Αν ξέρει κάποιος σίγουρα να μου απαντήσει για να το έκανα παραγγελία.
vadergr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι είναι τραγικά τα έξοδα για να το στείλεις Αμερική. Στο επιστρέφουν με δικά τους έξοδα.
Red21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Λέτε ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση. Ναι αλλά το στέλνεις Αμερική ή στην Ευρωπαϊκή Microsoft ? Γιατί τα έξοδα για Αμερική θα είναι πολλά, και τι γίνεται με την επιστροφή σε σταματάνε στο τελωνείο ξανά ? Αν ξέρει κάποιος σίγουρα να μου απαντήσει για να το έκανα παραγγελία. Οριστε η επισημη απαντηση απο την microsoft σχετικα με το τι ισχυει για surface που εχουν αγοραστει απο αμερικη στην Ευρωπη!! Οποιαδηποτε αντιπροσωπια της microsoft στην ευρωπη με απλα λογια ειναι υποχρεωμενη να καλυψει 1 χρονο εγγυηση που δινει η αμερικανικη microsoft αρκει το προιον να πωλειται απο την εκαστοτε αντιπροσωπία της συγκεκριμενης χωρας!!! 4
darksoho33 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 guys ερωτηση το type cover του 3 μπαινει στο 4? γιατι εχει μιση τιμη
slk200gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Οριστε η επισημη απαντηση απο την microsoft σχετικα με το τι ισχυει για surface που εχουν αγοραστει απο αμερικη στην Ευρωπη!! Οποιαδηποτε αντιπροσωπια της microsoft στην ευρωπη με απλα λογια ειναι υποχρεωμενη να καλυψει 1 χρονο εγγυηση που δινει η αμερικανικη microsoft αρκει το προιον να πωλειται απο την εκαστοτε αντιπροσωπία της συγκεκριμενης χωρας!!! Πολυ σημαντικο αυτο που εγραψες,συμφερει λοιπον και απο αμερικη γιατι τα μεταφορικα για αμερκκη δεν ειναι καθολου αμελητέα 1
m32s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και εκτος απο τον ενα χρονο εγγυηση....το αμερικανικο αμαζον και γενικα το οποιοδηποτε αμαζον ειναι απο μονο του εγγυηση!! Οσοι αγοραζουν ξερουν οτι το customer service τους ειναι απιστευτο γενικα!! Μεχρι και επιστροφη προιοντος και πληρες refund μου εχουν κανει μετα απο 20 μερες που ειχα την συσκευη χωρις ιδιαιτερο λογο απλα επειδη δεν εμεινα ικανοποιημενος!!! Για να προσθέσω στα παραπάνω τη δική μου εμπειρία όχι με το Amazon αλλά και με την Microsoft Ευρώπης: H Microsoft Ευρώπης ειναι απο μονη της εγγυηση!! Οσοι αγοραζουν ξερουν οτι το customer service τους ειναι απιστευτο γενικα!!
pdim16 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 υπαγε οπισω μου φανταστικη προσφορα! το καινουριο surface pro τι παραπανω θα εχει;
akisk79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 το καινουριο surface pro τι παραπανω θα εχει; Απ' ότι ξέρω, καλύτερη μπαταρία και νέο επεξεργαστή.
harris78 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ήμουν έτοιμος να πάρω χθες το surface pro 4 του τίτλου από γνωστό κατάστημα στα 1100 αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. Είπα να πάω κατευθείαν στο καινούργιο αλλά διάβασα ότι η διαφορά είναι κυρίως μόνο στην μπαταρία λόγω του νέου επεξεργαστή και επίσης έχει πρόβλημα με bleeding στην οθόνη ίσως λόγω του νέου fanless σχεδιασμού, οπότε είδα εδώ την προσφορά στα 800 και λέω εδώ είμαστε. Και τελικά παρήγγειλα από amazon στα 600 και κάτι ψηλά!!!
Zus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ήμουν έτοιμος να πάρω χθες το surface pro 4 του τίτλου από γνωστό κατάστημα στα 1100 αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. Είπα να πάω κατευθείαν στο καινούργιο αλλά διάβασα ότι η διαφορά είναι κυρίως μόνο στην μπαταρία λόγω του νέου επεξεργαστή και επίσης έχει πρόβλημα με bleeding στην οθόνη ίσως λόγω του νέου fanless σχεδιασμού, οπότε είδα εδώ την προσφορά στα 800 και λέω εδώ είμαστε. Και τελικά παρήγγειλα από amazon στα 600 και κάτι ψηλά!!! Φίλε χρωστάς ένα πεντακοσάρικο σε μπύρες και σουβλάκια στα παιδιά εδώ μέσα, μη χαθούμε! 3
FLIMIT Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια στο payment currency τι βαζετε ? USD ? Και στην καρτα .... my card is in euro? Και αφηνετε την τραπεζα να μετατρεψει τα 720,24 usd σε euro? Επισης το τελωνειο ειναι στανταρ αυτα τα 82,86 usd ή ειναι κατα προσεγγιση?
fylatos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι σε συμφέρει η τράπεζα να κάνει την μετατροπή 1
FLIMIT Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης το τελωνειο ειναι στανταρ αυτα τα 82,86 usd ή ειναι κατα προσεγγιση?
slk200gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης το τελωνειο ειναι στανταρ αυτα τα 82,86 usd ή ειναι κατα προσεγγιση? Ειναι το φπα και ειναι ακριβώς,θα ερθει στην πορτα σου ξεχνα το τελωνείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα