Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα σημερα απο το Leroy που ειδα σε προσφορα, 18L λευκο πλαστικο στα 19€ και 16L λευκο ακρυλικο 30€.

Τα εχει δουλεψει κανεις σαν χρωματα; Αν δεν ειναι καλα να τα παω πισω.

Το πλαστικο θα περαστει σε εσωτερικο χωρο αφου περαστει ασταρι.

Το ακρυλικο θα περαστει σε εξωτερικη σκαλα, που δεν την χτυπαει ομως αμεσα η βροχη. Σαγρε ειναι ο τοιχος (πολυ) και θα περαστει και εδω ενα χερι ασταρι.

ειναι απο τα χειροτερα σε καλυπτικοτητα..εκανα 5-6 χερια για να σουλουπωσω σπιτι που ειχε να βαφτει πενταετια .ειδικα σε εναν τοιχο που ειχε υγρασια,ακομη και με 10 χερια δεν το καλυψε.δεν θα ξαναπαρω.λυπησου τον κοπο σου.σε κοστος,θα ερθει στα ιδια.ακομη και αδιαλυτο,δεν..........κατα την γνωμη μου,ειναι για καθαρους τοιχους που ενα χερι απο τα καλα χρωματα,θα παει χαραμι,αλλα και τοτε,μπορεις να αραιωσεις περισοτερο το καλο χρωμα,και παλι καλυτερο θα ειναι.......ή αν δεν εχεις τι να κανεις,παρε απο αυτα τα χρωματα και βαφε........και τον χρονο σου θα περασεις δημιουργικα,και δεν θα φαινεται οτι εκανες κατι......τωρα που το σκεφτομαι,γραφω για μια μαρκα των λερου fresh αν δεν κανω λαθος.δεν ξερω τι χρωματα πηρες......
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω δει πως υπάρχουν πολλά χρωματα στην αγορά. Ενα προβλημα που έχω ειναι πως πολλες εταιρίες δεν εξηγουν τις διαφορές στα προιοντα. Η vitex εχει κανει καλη δουλεια πιστευω και εχει ενα τεχνικο οδηγο για να επιλέξεις το κατάληλο.Ειχα παρει 1λιτρο για δοκιμη της vivechrom το ultra resist αλλα δε μου αρεσε η υφη του και οτι ηταν λιγο περιεργο στην εφαρμογη. Ειχα παρει και ενα δειγμα benjamin moore που μου φανηκε πολυ πιο ευκολο στην εφαρμογή και δε μυριζε οπως το άλλο που ειχαμε πονοκεφαλο 2 μερες. Βεβαια το ultra resist δεν ειναι eco μαλλον. Βεβαια κατι πηγε στραβα στο benjamin και βγηκε μπλε η αποχρωση απο πρασινη που ηταν αλλα πιστευω καποια βλακεια εκανε ο χρωματοπωλης γιατι κατι κατσαβιδια εβαζε μεσα και εβγαζε και οταν το ανοιξα ειχε χωματα στις ακρες. Σκεφτομαι να παω στο vitex satin eco για κουζινα το εχει δοκιμάσει κανεις;

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο VITEX eco και Clasic για μέσα και acrylan Max για έξω. Κάλυψη 150-180 τ.μ.

το  10 λτ. Τα εσωτερικής χρήσης είναι ακόμα εντελώς. Το eco αντιμικροβιακο.Δεν στάζουν, στρώνουν τέλεια. Σε σχέση με vivechrom μέρα με μ νυχτα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tasosxai είπε

Μόνο VITEX eco και Clasic για μέσα και acrylan Max για έξω. Κάλυψη 150-180 τ.μ.

το  10 λτ. Τα εσωτερικής χρήσης είναι ακόμα εντελώς. Το eco αντιμικροβιακο.Δεν στάζουν, στρώνουν τέλεια. Σε σχέση με vivechrom μέρα με μ νυχτα. 

Παντως το vitex satin που ειχα δοκιμάσει ηταν απογοητευτικο/τραγικό το αποτελεσμα, ενω με το eco ειναι τέλειο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μετακομίζω σύντομα. Θέλω να βάψω το σπίτι που φεύγω από ενοίκιο ( το βρήκα βαμμένο) αλλά με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Θα το βάψω μόνος μου. Στους τοίχους υπάρχουν αρκετά σημάδια απο μολύβια,ζωγραφιές,μαρκαδόρους των παιδιών. Τι προτέινετε; 

Αντίστοιχα θέλω να βάψω το νέο σπίτι που πάω για μόνιμα πλέον, αυτό θα το βάψει μάστορας. Σε αυτό θα βάλω ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Εδώ τι μου προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...