Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα σημερα απο το Leroy που ειδα σε προσφορα, 18L λευκο πλαστικο στα 19€ και 16L λευκο ακρυλικο 30€. 

Τα εχει δουλεψει κανεις σαν χρωματα; Αν δεν ειναι καλα να τα παω πισω. 

Το πλαστικο θα περαστει σε εσωτερικο χωρο αφου περαστει ασταρι.

Το ακρυλικο θα περαστει σε εξωτερικη σκαλα, που δεν την χτυπαει ομως αμεσα η βροχη. Σαγρε ειναι ο τοιχος (πολυ) και θα περαστει και εδω ενα χερι ασταρι.

Δημοσ.

Πολύ καλή η Berling ειδικά στα βερνίκια και τα διακοσμητικά χρώματα.

Οι τιμές που γράφεις είναι τρελές γενικά, πόσο μάλλον για την ποσότητα που γράφεις! Αν θέλεις γράψε τον τίτλο τους γιατί λογικά παίζει να μην είναι Α' ποιότητας αλλά κατώτερης, πιθανόν Γ'...

σ.σ. Έχει δίκιο ο opcorsa, η Βίβεχρωμ είναι η πιο δοκιμασμένη εταιρία στην Ελλάδα και αυτή που μέχρι στιγμής δεν έχει "κρεμάσει" κανέναν επαγγελματία. :-)

• Like 2
Δημοσ.

Εεεεε

Οχι κ κορυφη.

Η κορυφη ειναι μια

Βιτεξ!

Απο τα καλυτερα ποιοτικος χρωματα. (Και ακριβα ;) )

Πολύ καλή και η Βιτέξ σε ποιότητα αλλά χάνει σε φινίρισμα για 'μένα(αφή, όψη κλπ)...

(φθηνότερα υλικά απο την Βίβεχρωμ, εφάμιλης ποιότητας όμως)

Δημοσ.

Πολύ καλή και η Βιτέξ σε ποιότητα αλλά χάνει σε φινίρισμα για 'μένα(αφή, όψη κλπ)...

Εσυ π εισαι του επαγγελματος ποια λες γ εσωτερικους χωρους πλαστικο χρωμα; ποια μαρκα;

Δημοσ.

Και γω με τα neopal της βιβεχρωμ έκανα ολική μεταμόρφωση στο εξοχικό πριν κάνα μήνα

πριν

μετα

respect στον μάστορα

sargio θεξ φιλαράκι για τις πολύτιμες συμβουλές σου ..

• Like 3
Δημοσ.

Εσυ π εισαι του επαγγελματος ποια λες γ εσωτερικους χωρους πλαστικο χρωμα; ποια μαρκα;

Οι τοπ σε ποιότητα(σε γενικές γραμμές) μεταξύ των επαγγελματιών στην Ελλάδα είναι οι εξής σε τυχαία σειρά: Βίβεχρωμ, Βιτέξ, Vechro, Berling(που αναφέρει και ο ts), Benzamin moore.

Η ιδιαιτερότητα σ' αυτό είναι οτι η κάθε μια είναι τοπ σε επιμέρους κατηγορία, οχι καθολικά. Η Benzamin moore ας πούμε δεν παίζεται σε μονωτικά ελαιοχρωματισμών, η Vechro δεν έχει αντίπαλο στο φινίρισμα της σειράς smaltolux(τα α' πλαστικά της) η Βιτέξ στις λαδομπογιές, η Βίβεχρωμ στην αντοχή των σειρών super neopal και Vivecryl κ.ο.κ και είναι κι άλλα, αλλά πιάνεις θεωρώ το νόημα :-)

(...)

Τώρα που ξαναβλέπω τις φωτογραφίες, γαμάνε τα χρώματα που επέλεξες! :-)

• Like 3
Δημοσ.

Super Neopal (Vivechrom). To χρησιμοποιούσε ο πατέρας μου (παλιός καλός ελαιοχρωματιστής).

Το θέμα είναι για μένα να έχουν καλυπτικότητα ώστε με ένα-δυο χέρια να έχεις τελειώσει. Τα φθηνά της Βιβεχρώμ, Κραφτ, Πρακτικερ (της Βεχρώ) κλπ. υστερούν και αναγκάζεσαι να βάψεις και τρίτο χέρι. Η ιδιοκτήτρια καταστήματος χρωμάτων στη γειτονιά μου προτείνει το Petite matt  της Berling.(€35 το 9λιτρο) ένα χέρι και τελείωσες λέει.

Shadowjump ποια Berling έιδες;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι παιδια π λεει ο dimigar

Επειδη προχθες τελειωσε το βαψιμο του σπιτιου μου τελικα μεγαλο θεμα η καλυπτικοτητα της μπογιας.

Αν ειναι μ ενα χερι ν τελειωσεις γλυτωνεις παρααα πολυ κοπο κ χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι όντως αυτά του ενός χεριού είναι φοβερά, έχω δουλέψει το Vivechrom Express και πραγματικά κάνει αυτό που λέει! :D

Βέβαια, μένει να διαπιστωθεί και η αντοχή τους σε βάθος χρόνου, σε υγρασίες κλπ για μπορούμε και να τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Μέχρι να γίνει αυτό τα δουλεύουμε υπο καθεστός δοκιμής, πιλοτικά ας πούμε. :P

Δημοσ.

Πράγματι αγανάκτησα με το πλαστικό του Πράκτικερ που μου σύστησε η υπάλληλος του καταστήματος στη Μεταμόρφωση. Από δω και πέρα μόνον ακριβά χρώματα.. Γλυτώνεις κόπο, χρόνο και χρήμα.

Τώρα λέω να περάσω βερνίκι τα πατώματα αλλά δεν το έχω ξανακάνει (με το βάψιμο τα καταφέρνω καλά).

Θα ανοίξω καινούργιο Θέμα με ερωτήσεις σε λίγο...

Ναι όντως αυτά του ενός χεριού είναι φοβερά, έχω δουλέψει το Vivechrom Express και πραγματικά κάνει αυτό που λέει! :D ........

Θα έχει σίγουρα το ανώτατο ποσοστό του διοξείδιου του τιτανίου (λευκό πιγμέντο) που αυτό δίνει την καλυπτικότητα στα χρώματα..

https://youtu.be/Q_re1d15TIs?t=1m19s

εϊναι τσουχτερό στη τιμή αλλά αν βάφει με ένα χέρι τότε είναι το πιο οικονομικό όλων..

https://www.skroutz.gr/s/12153931/Vivechrom-Express-7lt.html

Δημοσ.

Κοίταξε, τα χρώματα του Praktiker είναι ό,τι είναι τα Turbo-X του Πλαισίου μιάς κι είμαστε σε τεχνολογικό furum! :lol:

Γενικά, η παγίδα με τα Γ' ποιότητας υλικά είναι οτι ενώ οι τιμές τους είναι "χώμα", το κόστος τους βγαίνει το ίδιο εν τέλη με τα Α' ποιότητας αφού καταλήγεις να χρησιμοποιείς περισσότερο υλικό μέχρι να καλύψει για την ίδια δουλειά...

Θα έχει σίγουρα το ανώτατο ποσοστό του διοξείδιου του τιτανίου (λευκό πιγμέντο) που αυτό δίνει την καλυπτικότητα στα χρώματα..

https://youtu.be/Q_re1d15TIs?t=1m19s

Αυτό δεν το ξέρω.

Είναι όμως ιδανικά για περίπλοκα πρότζεκτς όπως το παρακάτω:

IMG_20170131_230550.jpg

Βάλε να 'πρεπε να περαστεί δυο χέρια!! :o

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...