Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειχα την tp link wa5210g και επιανα, απο το απεναντι σπιτι (100m) χωρις εμποδια, ιντερνετ σε ικανοποιητικα db..35.. Την κεραια αυτην την εδωσα σε αλλο ατομο, οποτε χρειαζομαι αλλη τωρα. Θελω να συνδεεται με Ethernet..να την εχω εξω πχ και να ερχεται με Ethernet μεσα οπως αυτη που ειχα ή κατι παρομοιο..στα 75 ευρω max..να σημειωθει οτι ξερω τον κωδικο και το ατομο που εχει το internet ξερει οτι πιανω απο αυτον. :P καποια λυση;

Δημοσ.

Αν είσαι ευτυχισμένος με την tp-link πάρε πάλι tp-link cpe210

Θα το κοιταξω. Και το 510 v2, το ιδιο κανει ε; απλα στ 5GHz.. Δλδ να ερρχεται με Ethernet αποτην κεραια στο pc, το σημα που πιανω

Δημοσ.

ναι το 510 ειναι για 5ghz . μπορείς να κοιτάξεις και ubiquiti πιο ακριβά αλλά είναι πολύ καλά. Να ξέρεις ότι για να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να έχεις 2 τέτοια για να μπει ένα και την μεριά του ρουτερ.

Δημοσ.

ναι το 510 ειναι για 5ghz . μπορείς να κοιτάξεις και ubiquiti πιο ακριβά αλλά είναι πολύ καλά. Να ξέρεις ότι για να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να έχεις 2 τέτοια για να μπει ένα και την μεριά του ρουτερ.

Εγω θελω κατι οπως αυτο που ειχα, που το εγκαθιστουσα στην βεραντα μου και το εκανα setup απο το pc μεσα, εμπαινα στην ip, εβαζα τον κωδικο του Wi-Fi που έβρισκα και έμπαινε χωρις να εχω ενα δευτερο στο απεναντι σπιτι. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

μάλλον δεν διάβασες καλά τι είπα. σου πρότεινα το cpe210 που είναι μια χαρά . σου ξαναλέω ότι για να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να έχεις 2 τέτοια για να μπει ένα και την μεριά του ρουτερ.

Δημοσ.

μάλλον δεν διάβασες καλά τι είπα. σου πρότεινα το cpe210 που είναι μια χαρά . σου ξαναλέω ότι για να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να έχεις 2 τέτοια για να μπει ένα και την μεριά του ρουτερ.

Και εγω εννοω οτι δεν θελω κατι που να μπαινει και στη βεραντα του γείτονα... Θελω μια συσκευη, να την εχω εγω στη βεραντα μου και να πιανω απο εκεινον, απο το σημα wifi που βγαζει το router του ..μην τον μπλεξω με κεραιες και εγκαταστασεις στο σπιτι του..δε φτανει που μου δινει και τον κωδικο :P Καταλαβες; Εγω καταλαβα οτι πρεπει να μπει και δευτερη συσκευη στο σπιτι του!

Δημοσ.

Προσοχή με ΑΡ που είναι στους 5GHz. Πρέπει ο router που σου δίνει πρόσβαση να εκπέμπει και αυτός στην ίδια μπάντα, διαφορετικά δεν θα τον βλέπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...