hitman 21 original Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλος ειχε παρομοιο θεμα κ του φριζαρε απ το προγραμμα της μητρικης(msi) εκανε απεγκατασταση κ το πισι δεν ξαναφριζαρε,για ψαξ το κ εσυ κ καλη επυτυχια!
gazp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ανεβάσω ακομα screenshot από cpuz μιας και ακομα δεν έχω μαζευτεί. Τα μονα που έχω συνδεδεμενα ειναι πληκτρολόγιο - ποντίκι - οθόνη. Δοκίμασα και χωρις κάρτα γραφικών ενώ τους drivers τους ξαναέβαλα πάλι.
GiannisK Intel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλος ειχε παρομοιο θεμα κ του φριζαρε απ το προγραμμα της μητρικης(msi) εκανε απεγκατασταση κ το πισι δεν ξαναφριζαρε,για ψαξ το κ εσυ κ καλη επυτυχια! Δοκιμασε αυτο φιλε και γω το επαθα ετσι κ τ φιξαρα
gazp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Σορρυ για την καθυστερηση, τα screenshots απο cpuz (ειναι τραβηγμενα με κινητο γι αυτο ειναι λιγο ετοιμορροπα ) Του το πηγα σημερα το πρωι γιατι το χρειαζεται για τη δουλεια....Με πηρε πριν απο λιγο και μου ειπε οτι πλεον δεν αναβει καθολου Μαλλον φανηκε επιτελους το προβλημα και ηταν τροφοδοτικο (?)
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Αν δεν ανάψει τα παιξε η μητρική.
gazp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Αν δεν ανάψει τα παιξε η μητρική. Tελικα δεν ημουν τοσο "τυχερος" να φανει το προβλημα. Απλα στη μεταφορα αποσυνδεθηκε το power απ το front panel, το συνδεσα στη θεση του και το πισι "δουλευει" οπως "δουλευε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα