Nikosvsl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγορά νεας τηλεόρασης. Είμαι μεταξύ αυτών μοντέλων: samsung-ue49mu6402-49 samsung-UE49KU6400SXXH samsung-ue50mu6102-uhd-smart -Δεν εχω θεμα με τα χρήματα αν είναι να ανέβει λίγο το κόστος, αλλά όχι πάνω απο 800€ -Πείτε μου αν έχετε το χρόνο ποια από τις παραπάνω θα αγοραζατε.. Υ.Γ/ Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή τη κατηγορία θα ήθελα πολύ.
Nikosvsl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δε γράφω άλλους παράγοντες που αναγράφετε στον οδηγό οπως πχ.: απόσταση κλπ, γτ ενδιαφέρομαι να ειναι 50" (όχι μεγαλύτερη) κ δε με ενδιαφέρει να είναι 3d απλά να εχει όσο το δυνατό ζωντανή εικόνα (πολλά hz). Από αυτές τις τρεις έχετε δοκιμάσει κάποια; ποια είναι καλύτερη σε χαρακτηριστικά;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω την 49MU6102. Δυστυχώς στα κανάλια digea υπάρχει μικρό judder ανά 5 λεπτά (ακόμα και με κλειστές τις ρυθμίσεις βελτιστοποίησης). Δηλαδή εκεί που είναι ομαλή η εικόνα για κλάσμα του δευτερολέπτου κάνει ένα μικρό lag η εικόνα. Με HDMI Mode (PC, TV BOX) & USB HDD/STICK δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα εφόσον έχεις κλείσει το automotion plus. Υπάρχει σε όλες τις Samsung 4Κ κάτω των 900ε αυτό το θεματάκι απ'ότι διαβάζω. Το 4Κ όμως και η ποιότητα της εικόνας είναι όλα τα λεφτά αν κάνεις το σωστό calibration! 1
Nikosvsl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε φίλε, βλέπεις διαφορά με τις άλλες δυο σε σχέση μς τη δική σου;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε φίλε, βλέπεις διαφορά με τις άλλες δυο σε σχέση μς τη δική σου; Κατά τη γνώμη μου πάρε την 49άρα MU6102. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ακριβότερη. Σε αυτές τις τιμές παρόμοιες είναι πάνω-κάτω. Πάρε και ένα tvbox και βάλε popcorn & terranium tv και θα την ευχαριστηθείς. Για digea πάντως δε θα πρότεινα καμμία! 1
Nikosvsl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Σ ευχαριστώ φίλε μου! Εχεις ενα δίκιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα