mts9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια χαρά,αγόρασα λοιπόν έναν επεξεργαστή της ΑΜD (FX 6350) και μαζί και μια motherboard(asus M5A78L-M LX3). Ενώ λοιπόν η μητρική είχε το κατάλληλο socket(AM3+) δεν υποστήριζε τον επεξεργαστή καθώς η μητρική αυτή σηκώνει μέχρι 95 Watt , ενώ ο επεξεργαστής δουλεύει στα 125 Watt(ναι βλακεία μου δεν τσέκαρα στο site της asus για τους επεξεργαστές που υποστηρίζει ,αλλά αυτό γιατί νόμιζα ότι το να είναι το socket συμβατό αρκούσε). Εν τέλει θα αγοράσω μια νεα μητρική που θέλω να είναι συμβατή με τον επεξεργαστή(FX 6350), η οποία θέλω εκτός από αυτό(το να έχει δηλαδή socket AM3+ και να σηκώνει επεξεργαστές τουλάχιστον 125 Watt) να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:να είναι μεγέθους mini/micro(Δηλαδή 25*20cm ή κάτι τέτοιο) για να χωράει στο κουτί που έχωνα υποστηρίζει ram DDR3(1866 τουλάχιστον)και να μην ξεπερνάει τα 70 ευρώ, εφόσον όπως καταλάβατε οι επιλογές μου είναι αυτές που είναι λόγω χαμηλού budget. Έχω καταλήξει στη μοναδική για μένα λύση, την Asrock 970M PRO3 Micro ATX. Πώς σας φαίνεται και τι προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα