stathakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον πηρα 1 λατποπ πριν λιγε μερες και στην αναζητηση που γραφεις στην εναρξη εγραφα κανονικα ..Μετα εκανε και κατι ενημερωσεις και δεν μπορω να γραψω καθολου εκει.Δεν κανει καμια αναζητηση sto start menuτι εχω κανει λαθος; πως διορθωνεται; εινα πολυ σημαντικο για μενα ευχαριστω
coolnetgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Είτε πατάς Win key + S και σου ανοίγει η αναζήτηση... είτε ανοίγεις το start menu και απλά γράφεις χωρίς να πατήσεις τίποτα άλλο.
stathakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Είτε πατάς Win key + S και σου ανοίγει η αναζήτηση... είτε ανοίγεις το start menu και απλά γράφεις χωρίς να πατήσεις τίποτα άλλο. Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.Ξερω πως να το κανω αυτο καως και 2 μερες πριν το λειτουργασα και εχω και PC που δουλευιε σωστα Αλλα τωρα παω εκει που λες και δεν μπορω να πληκτρολογησω καν μονο με επικολλιη γραφει
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το πιο απλο που μπορω να σκεφτω ειναι να κανεις νεο λογαριασμο στα windows.
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 -Μπορείς να γράψεις < και > ; -Το πληκτρολόγιο οθόνης δουλεύει στην αναζήτηση; -Αν κάνεις αποσύνδεση μπορείς να βάλεις κωδικό (αν έχεις κωδικό) για να συνδεθείς ή μόνο με το πληκτρολόγιο οθόνης; -Έχεις kaspersky (secure data input); -Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση (όχι τερματισμό και εκκίνηση). -Άνοιξε τη Διαχείριση εργασιών και τερμάτισε την Cortana. Δες αν δουλεύει τώρα. -Πάτα Win+R και δώσε taskschd.msc Πήγαινε Βιβλιοθήκη χρονοδιαγράμματος > Microsoft > Windows > TextServicesFramework. κάνε και δες αν το MsCtfMonitor είναι ενεργό. Αν δεν είναι ενεργοποίησε το με δεξί κλικ και κάνε επανεκκίνηση. -Πάτα WIDOWS+R και δώσε winver. ΤΙ έκδοση σου λέει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα